Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu kask nasil ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cf moto 400
    Yurt disindan kask alacaktim bilen yok tehlikeye atmayayim parami dedim. Bu kaska baktim bir cok ozelligi var , sizce alinir mi ? Hemen almayi dusunuyorum.

http://www.motomaxonlineshop.com/sco...i-kask-pmu1301

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tabuzbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125r 2014
    Dostum ne kadar doğru bilmiyorum ama Çinde üretilen bi marka diye duymuştum yeni girmiş bu pazara kendini kanıtlamış marka tercih etmeni tavsiye ederim o paralara Nolan Agv önerebilirim yinede sen bilirsin.

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı tabuzbreaker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum ne kadar doğru bilmiyorum ama Çinde üretilen bi marka diye duymuştum yeni girmiş bu pazara kendini kanıtlamış marka tercih etmeni tavsiye ederim o paralara Nolan Agv önerebilirim yinede sen bilirsin.
    Dostum cin isini bilmiyordum fakat 2000 liralik kasklarda olan özellikler var ayrica kalite belgeside almis , telefondan girdigim icin bakamiyorum sharp sonucuna bakarmisin sen ?

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Hocam üretim tarihine bak ben geçen sene aldım benim kask 2010 da üretilmiş 1-2 senelik ömrü kaldı zorlasam 3 sene giyerim.
    Üretim tarihine bakıp öyle almanı tavsiye ederim.

ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    Daha önce bu markayı hiç duymadım. Sizin yerinizde olsam bahsi geçen fiyata ya da üzerine 3-5 daha ekleyerek bilindik marka alırdım işin sonunda pişman olmak da var..

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı just4techno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam üretim tarihine bak ben geçen sene aldım benim kask 2010 da üretilmiş 1-2 senelik ömrü kaldı zorlasam 3 sene giyerim.
    Üretim tarihine bakıp öyle almanı tavsiye ederim.
    Nasil memnunmusun ? Yazdigi ozellikler duzgun calisiyor mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Alıntı ozgranl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce bu markayı hiç duymadım. Sizin yerinizde olsam bahsi geçen fiyata ya da üzerine 3-5 daha ekleyerek bilindik marka alırdım işin sonunda pişman olmak da var..
    Haklisin bende duymadim fakat ozelliklere baksana tav olmamak elde degil , arai de olan ozellikler var kaskda ayrica kalite belgeside almis. Bu paraya bu ozellik veren baska kask gormedim daha

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

http://sharp.direct.gov.uk/testsrati...orpion-exo-750

Arkadaslar kask Fiberglass ve sharpdan 5 yildiz almis. Vizorde bugu yapmiyor ve cizilmiyor.

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Arkadaşım ürünün mağazaya eklenme tarihine bak.

İlanda Mağazaya Eklenme 04.10.2010 tarihi var.

Kaskı almayı planlıyorsan mağaza ile iletişime geç yeni tarihlisi varsa göndermelerini rica et. Eğer yeni tarihli değil de bu eklenme tarihi geçerliyse o kaskın kullanım ömrü zaten mağazada vitrinde beklerken dolmuş veya dolmak üzere.
    Bu konuda uyarmak isterim.
    Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasil memnunmusun ? Yazdigi ozellikler duzgun calisiyor mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Haklisin bende duymadim fakat ozelliklere baksana tav olmamak elde degil , arai de olan ozellikler var kaskda ayrica kalite belgeside almis. Bu paraya bu ozellik veren baska kask gormedim daha

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

http://sharp.direct.gov.uk/testsrati...orpion-exo-750

Arkadaslar kask Fiberglass ve sharpdan 5 yildiz almis. Vizorde bugu yapmiyor ve cizilmiyor.
    1-2 kez kullanma fırsatım oldu ağır olması dışında güzel bir kask fiberglass olmasıda ayrı bir avantaj
    Yabancı ülkelerdede tanınan bir marka ülkemize motomaks ile gelmiş

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ls2 de sharptan 4 yıldız almış bir kask

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Mağzaya eklenme tarihi - Üretim tarihi
    bunlar farklı şeyler.

Kaskı yakından inceledim. Malzeme kalitesi vasat. Havalandırma açma kapatma düğmeleri, pedler vsvs

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mağzaya eklenme tarihi - Üretim tarihi
    bunlar farklı şeyler.

Kaskı yakından inceledim. Malzeme kalitesi vasat. Havalandırma açma kapatma düğmeleri, pedler vsvs
    Sirf urunu kotulemek icin boyle yorumlar yapmayin lutfen , adamlar 2000 tl lik kasklarda olan ozellikleri bu kaska koymus hemen karalama kampanyasina girdininiz. Bizim millete yaranilmiyor arkadas.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu linkteki kask seri sonu kalmış garajj ürünlerinden.Bedeni kalmamış.

scorpion Exo 500 air kaskı yaklaşık 1 senedir kullanmaktayım.
    Üzerinde pinlock var kesinlikle buğu yapmıyor
    İçindeki padleri eşim 4 kez söküp yıkadı ve geri taktı,hala ilk aldığım gün nasılsa şimdide öyle sıkı bir şekilde kafaya oluyor,bollaşma yok.
    Güneş vizörü var,kendi kendine düşüp kalkması titremesi yok.Sağlamca durmakta
    Alt çene rüzgar kesici var,kaskın altından içeri hava girmiyor. Benim için harika soğuk havada hiç rahatsızlık vermiyor.
    Yanak padleri şişirmeli güzel bi özellik
    çift taraflı vizör kaldırma çıkıntısı var,Vizör ve kask bağlatı yerleri sağlam,vizörü kaldırırken yamuk yumuk esnemiyor.
    İçeriye ses alıyor,LS2 ye göre daha az ama
    1550 gr,bence ağır
    Siyah vizör alıyım dedim 80 lira fiyatı var pahalı geldi

LS2 FF351 kaskım içinse diyeceğim; 1 sene ömrü var başka da bir numarası yok
    1 sene bunu kullandım,
    L beden aldım,Şuanda XL beden haline geldi,hatta daha büyük aşırı derecede bollaştı
    Üst taraftaki ızgara şeklindeki teller göçtü,lıngır lıngır oynuyor.
    130-140 km hızla giderken vizörü açık unutmam sonucu bi tarafı fırladı gitti vizör çizikler içinde tekrar taktım.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Dostum exo-500 modelini kullanıyorum. exo-750 eski nesil artık üretilmiyor ve daha düşük bir model. Scorpion markasını tavsiye ederim exo 500 1000 ve 2000 modellerini incele. Scorpion Türkiye pazarında çok eski olmadığı için pek bilinmiyor ama moto gp'de dahi kullanılır shark'tan vs aşağı kalır bir marka değildir

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    http://www.youtube.com/watch?v=c8Vor8NTUi0

Elinde tutan kişi motogp pilotu alvaro bautista..

Kask modelleri için birşey diyemeyeceğim ama çinde üretilen yeni bir marka da değil..

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Kask konusunda ben de ufak çaplı bir araştırma yaptım. Avrupanın en büyük yol yardım hizmeti sunan ADAC kasklar ilgili test yapmış bunların içinde ilk 5 giren bir kask markası dikkatimi çekti. HJS IS 17 . Şahsen ben bu kaskı alacağım, fiyatı da 550 TL civarında. Bu arada testlerde bu kask 1000-2000 tl ye satılan bir çok kasktan daha kullanışlı ve dayanıklı çıkmış.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sirf urunu kotulemek icin boyle yorumlar yapmayin lutfen , adamlar 2000 tl lik kasklarda olan ozellikleri bu kaska koymus hemen karalama kampanyasina girdininiz. Bizim millete yaranilmiyor arkadas.
    Benim neyime yaranacaksın ki sen? Tavsiye vermiyorsun soru soruyorsun...

Başlığın: Bu kask nasıl?

Ben de yakından görmüş, almak amacıyla incelemiş biri olarak tecrübemi paylaşıyorum.
    1000 liralık motorla 100000 liralık motorda da aynı özellik var. Far düğmesine basınca farlar yanıyor. Aynı kalitede mi?

Neyse karalama kampanyam bitmiştir. Dağılabilirsiniz.
    redlion999 ve Linwelin bunu beğendiler.

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum exo-500 modelini kullanıyorum. exo-750 eski nesil artık üretilmiyor ve daha düşük bir model. Scorpion markasını tavsiye ederim exo 500 1000 ve 2000 modellerini incele. Scorpion Türkiye pazarında çok eski olmadığı için pek bilinmiyor ama moto gp'de dahi kullanılır shark'tan vs aşağı kalır bir marka değildir
    Sagolasin dostum cok hayra gecti bu bilgi.
    yusufozugenc bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)