Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motorsiklet İçin Kasko

REKLAM ALANI
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Şimdi aradılar, 2000TL ek aksesuar ile 700TL iyi fiyat, yaptıracağım galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Arkadaşlar bu teklifleri değerlendirirken neye dikkat etmek lazım? Ben yaptırmayı düşünüyorum ancak saçma maddeler nedeniyle çalınma durumunda sorun yaşamak istemiyorum?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    10 yil kadar once sadece calinmaya karsi sigorta vardi ben ondan yaptirmistim kendi motoruma. Fiyat yeni model bir Fz6 ($8000) icin yillik $100 civarindaydi. 2010 yilindan sonra bunu nedense kaldirdilar. Bir daha da kasko falan yaptirmadim.
    Bu arada Sair sigorta acentesiyle ilgili cok iyi yorumlar okumustum ikiteker sitesinde, guvenilir oldugunu dusunuyorum.

Motosikleti
    Tracer 9
    Ben teklifi koalaydan aldım, şair sigortaya gözü kapalı güvenirim ama fiyat biraz yüksek çıktı

Ben de sair sigortadan 1400 civarı yaptırdım.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Tekliflere dikkat edin önemli olan çalınma durumunda nasıl muamele ettikleri aviva anahtar üstünde calinmaya bile ödeme yapıyor (%25 muafiyetle) allianz bildiğim kadar 4 tarafı kapalı olmazsa odemiyor..

Policenizi iyi okuyun sonra pişmanlık olmasın..

Motosikleti
    Tracer 9
    Koalay aracılığıla groupama'dan yaptırdım. Aksesuarları yazdırmadım, 2014 Regal Raptor Daytona 250 için 9100TL araç bedeli ile 630TL 6 taksit ödedim baya iyi fiyat.

Poliçeyi okudum, telefonda da defalarca sordum nereden çalınırsa çalınsın tam karşılıyor. Evde ve işyerinde kapalı garajda tutuyorum ama bir yere gittiğimde kilit, alarm, disk kilidi de kullansam aklım kalıyordu biraz daha rahatlayacağım. Poliçeden anlayan arkadaş varsa detaylı inceleyebilir, isteyen olursa özel mesaj ile ilgilenen kişinin adını verebilirim arayıp isteyebiliyorsunuz baya yardımcı oldu.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    @eek
    Koalay dan motor için kasko sorgulamasını nasıl yaptınız? sorgulama ekranında plaka ve ruhsat numaramı kabul etmiyor. araç seçmeye kalktığımda motosiklet modelleri yok..

Motosikleti
    Tracer 9
    Telefonla ulaşın hocam ben de siteden beceremedim telefondan hallettim.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL ABS
    Koalay'dan 2015 model Ninja 250SL Abs için fiyat aldım. 13.500 TL'lik motor için 3.000 küsür fiyat çıkardılar. Bir yerde kesin yanlışlık var ama nerede?

safak3457 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    9000 TL lik motora ne kadar kasko bedeli öderiz. Motor 0. Yas 34 ikamet İstanbul. kasko sicili "motorlarla" temiz. arabalarla bir iki tane var. 1999dan beri b sinifı ehliyetim.2007den beri A2 ehliyetim var.

Teşekkürler.

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Alıntı safak3457 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9000 TL lik motora ne kadar kasko bedeli öderiz. Motor 0. Yas 34 ikamet İstanbul. kasko sicili "motorlarla" temiz. arabalarla bir iki tane var. 1999dan beri b sinifı ehliyetim.2007den beri A2 ehliyetim var.

Teşekkürler.
    100 tane fiyat çıkacaktır. tüm firmalara sormadan yapmayın bişey satın almayın.
    9000 lik motor heralde honda 125 aynı motora arkadaşıma 1900 tl cıktı 2015 modele
    bana cbr 250r 1400 çıktı. motorda bir standart yok iyi araştrmak lazım. anadolu sigorta %25 çalınma muafiyetli olanı yaptırdım. şair 1500 tl muafiyetsiz vermişti.
    safak3457 bunu beğendi.

Motosikleti
    Tmax 530
    Dostlar selam
    Kaskosu olan motorumu gectigimiz hafta sattim ve yeni bir motor alacagim bu hafta.
    Kasko sirketi, yeni motora kaskonuzu devir yapariz dedi ama netten arastirdigimda pek de detaya ulasamadim.
    Bu durum mumkun mudur?

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı acgh1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar selam
    Kaskosu olan motorumu gectigimiz hafta sattim ve yeni bir motor alacagim bu hafta.
    Kasko sirketi, yeni motora kaskonuzu devir yapariz dedi ama netten arastirdigimda pek de detaya ulasamadim.
    Bu durum mumkun mudur?
    Otomobilde mümkün olduğuna göre motosiklette de mümkündür diye tahmin ediyorum.
    Yazmış mıydım buraya bilemedim. 2016 MT25 için ben de 1500TL bayıldım, Anadolu Sigorta olsa gerek MRT'den yaptırdım, ya da Unico bilemedim şimdi
    Yalnız bir daha yaptırmayı düşünmüyorum hakkaten. saçma sapan bir para.
    acgh1907 bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otomobilde mümkün olduğuna göre motosiklette de mümkündür diye tahmin ediyorum.
    Yazmış mıydım buraya bilemedim. 2016 MT25 için ben de 1500TL bayıldım, Anadolu Sigorta olsa gerek MRT'den yaptırdım, ya da Unico bilemedim şimdi
    Yalnız bir daha yaptırmayı düşünmüyorum hakkaten. saçma sapan bir para.
    Günde 10 tane çalıntı motor konusu açılıyor
    Emin ol senin motorun calinsa buraya konu acmassin gider kasko dan parani alirsin aramaya tenezzül etmessin

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günde 10 tane çalıntı motor konusu açılıyor
    Emin ol senin motorun calinsa buraya konu acmassin gider kasko dan parani alirsin aramaya tenezzül etmessin
    Valla aramaya tenezzül ederim çünkü ben çok güzel ekipmanlarla çok güzel fiyata aldım, kasko yerine koyamayacak aynısını. Huyunu suyunu biliyorum ediyorum. =)
    Tamam kasko elbette güzel bir güvence, ama 10 senede bir motor parası vereceksem çok da anlamı kalmıyor ki. Kaldı ki 1 kere çalınsa bana uygulayacakları sürprim nedeniyle o 10 sene değil 6-7 sene olacak.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)