Ön Fren Nasıl Çift Disk'e Çevrilir?
Reklamlar
-
Öncelikle İyi Günler Dilerim. Motorum Yuki YK250-4 Cruiser(Ramzey QM250,Jinlun 250 vs vs.) Arka fren kampana olduğundan dolayı durmak biraz zor 2 sini birlikte kullandığımda bile zor duruyor çünkü kilomuz ağır. Ön freni çift disk yapmayı düşündüm(veya arkayı disk'e çevirmeyi) bunu nasıl yapabiliriz tahmini maliyet ne kadar olur?
Reklamlar
-
satıp yenisini alsan daha mantıklı
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
satıp yenisini alsan daha mantıklı
Şuanlık motoru değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü custom projem var.
-
madem illa çift disk yada arkayada disk düşünüyorsunuz
parcacıya gidip parca listesini ve fiyatlarını ögreneceksinz + üstüne makul bir de işçilik ilave edeceksiniz
ön masa+ ön jant değişmesi gerekebilir, arka mafsal da değişmesi gerekebilir.
+ arka fren tertibatıda değişmeli masrafı cok olur
-
cenkito adlı üyeden alıntı
madem illa çift disk yada arkayada disk düşünüyorsunuz
parcacıya gidip parca listesini ve fiyatlarını ögreneceksinz + üstüne makul bir de işçilik ilave edeceksiniz
ön masa+ ön jant değişmesi gerekebilir, arka mafsal da değişmesi gerekebilir.
+ arka fren tertibatıda değişmeli masrafı cok olur
O zaman bu kadar masraf'ı yapmaktansa ön arka kaliteli balatalar takmak daha iyi olur herhalde?
-
yani arka jantta değişmesi lazım daha. kaliteli balata ve fren tertibatı daha iyi olur
-
evet kaliteli balatalar ve en azından öne çelik fren hortumu takarsanız faydası olur diye düşünüyorum
-
fren tertibatı için yapacağın masrafı, kaliteli bir çift lastiğer ver, fren performansının arttığını göreceksin
-
Bak burada Var,,,
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/48188-celik-crown-150-arka-freni-diske-cevirmek.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)