Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) CNBC-E Yayını'nı Kaçıranlar Size Bir Güzellik Yapayım Dedim Yayın'ın İlk 3 Dakikası Maalesef Yok. Ama Ne Yapalım Ayranımız Budur Yarısı Sudur
Buyurun
Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) CNBC-E Yayını'nı Kaçıranlar Size Bir Güzellik Yapayım Dedim Yayın'ın İlk 3 Dakikası Maalesef Yok. Ama Ne Yapalım Ayranımız Budur Yarısı Sudur
Buyurun
Barkın Reyiz frenlemese kendini saydiracak devlete :D
On numara olmuş. Teşekkürler.
Adamsın Barkın!
En çok barkın abi konuşmuş diğerleri biraz daha beyaz yaka barkın abi tam apaçi
ellerine sağlık hem senin hem barkın reyizin
-Devlet o konuda biraz destek oluyor.
-Daha az köstek diyelim.
-Iıı evet.
xD haha bir insan bu kadar mı haklı olabilir ya bayılıyorum bu adama.
Hep arkandayız Barkın abi.
Cnbc-e nin yayın mantalitesine ...yum 3 tane bu işi bilen adam getiriyorsun hepi topu 20dk konuşturuyorsun..
Daha barkın reyızın söyleyemediği bir çok şey var..Yayın esnasında tweetler mesajlar yağıyor..Ve sen yayını bu kadar kısa tutuyorsun.. Mallık resmen yaa.
Zaten bunu bildiğinden sohpet tadında değilde ezberlenmiş şiir gibi tak tak saydı hatta kesmesinler bari halk duysun diyede ara ara incelik yapıp susmadı, böyle bi durumda yapmamalıydıda zaten.
Helal olsun, fazla diycek bişey yok
soldaki adam da mantıklı birine benziyor. Ortadaki biraz kariyerden dolayı orda gibi geldi bana barkın abi zaten on numara. Özellikle devlet desteği değil az kösteği lafı çok iyidi 20 dk da ne kadar konuşabilirime odaklı bir şekilde gelmiş
Kadin motor dusmani motordan hoslanmiyor beli tavirlardan
Barkin 10 numara degerini bilin bence
Birde beylere sorarmasin diyen basliyan sorular salakca zaten adam lar bizi temasil ediyor adamlarneyapsin onlar OTV yi kaldirmicak devlet kaldiracak
Teşekkürler paylaşımın için.
Hağleyci abiyide sevemedim ben biğtürlü..
Kendini beğenmişlik vağ biğaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)