Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbf 150 devir saati

REKLAM ALANI
    cbfsalih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 kırmızı
    2009 model cbf 150 bildiğiniz gibi honda amcanın artık tasarrufdanmıdır ucuza kaçmakdanmıdır bilemicemde devir saatini koymayı akıl edememiş.şimdi bende bu durumdan baya sıkılmış durumdayım km 10 binde daha sahibinden.comda devir saatli gösterge aramaya başladım 5 6 tane ayrı fırmalarda farklı fiyat farklarıyla buldum..şimdi değerli cbf kullanana arkadaşlarımızdan bu devir saatlerinden takan kullanan varmıdır acaba devir saatinin çalışma hızı(yeni kasadaki gibi gazı verince hızlımı tepkime veriyor)ve km tarafı fazla fazla gösteriyormu suanki orjınal göstergem 100 e kadar aşırı derecede sapma yapmıyor ölcümlerime göre 100 km hızla 96 97 km tekabül ediyo herneyse konuyu dağıtmayalım birde bu devir saatlerini alıp kullanıpda motorun elektirk aksamına zarar gelen oldumu.. herkeze verecekleri cevaplardan dolayı teşekkür ediyorum ahanda göstergelerin linkleri aşağıdaki gibidir acaba aralarında fark fılan varmıdır..

1. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbf150-cbf-150-devir-saatli-vites-gostergeli-gosterge-paneli-129958026/detay/

2.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbf-150-kilometre-saati-gostergesi-yeni-model-devir-saatli-113558633/detay/

3.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbf-150-gosterge-paneli-128792117/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Göstergelere bakarak mı motosiklet kullanıyorsunuz?Aman diyim.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizde varda ne işe yarıyor,motorun sesinden anlıyorum devrini ist trafiğinde göstergeye bakacak bol zaman nerdeeee,daha bakarken önde 4 tekerin biri bitiveriyor

cbfsalih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 kırmızı
    yok ya ne alakası var sadece görsel anlamda daha güzel gözüküyor 50 bin km tecrübem var kurye fılan değilim cbf 10 bin kmde bundan önceki motorum devir saatliyidi ondan sonra buna geçince göstergede hep birşey eksik gibi duruyor ve rolanti ayarlamada fılan cok işe yarıyor ben daha hiç sese göre rolanti ayarlama kadar saçma birşey görmedim mesela
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cbfsalih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ya ne alakası var sadece görsel anlamda daha güzel gözüküyor 50 bin km tecrübem var kurye fılan değilim cbf 10 bin kmde bundan önceki motorum devir saatliyidi ondan sonra buna geçince göstergede hep birşey eksik gibi duruyor ve rolanti ayarlamada fılan cok işe yarıyor ben daha hiç sese göre rolanti ayarlama kadar saçma birşey görmedim mesela
    Rolanti ayarından kolay ne var,motor sıcakken vidayı iyice gevşet sonra yavaş yavaş sık,zaten piston vuruntusundan anlayıp yakalarsın ideal devri,ben devir saatine bakmıyorum, motora kulağımı dayıyorum valla

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Devir saati aslında VOLTMETREdir.
    İndiksiyon bobininden gelen darbeler özel bir devre ile gerilime dönüştürülür. Dolayısı ile bu devre yoksa takoyu çalıştırma için bir tane yapmanız veya varsa almanız gerekebilir. CBF'i bilmiyorum, belki göstergede yerleşik devre olabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)