TV de satılan lastik zırhı
Reklamlar
-
Arkadaşlar tv de görmüşsünüzdür lastik zırhı motosiklet ve araçlar için çok ideal geldi.
Bende Honda cbf150 var lastiğine çivi girdi çıkartmadım ama ara sıra havası iniyor hava basıyorum.
Honda servisini aradım işçilik yama falan 40 tl dedi.
Tv de 19 + kargo 29 tl 4 adet satıyorlar. Bende sipariş verdim sağlam olan ön lastiğe de uygulamak istiyorum özellikle uzun yola çıkınca sıkıntı olmasın diye. Videolardan da izledim gerçekten patlamıyor. Tabi ki %100 deliksiz lastik gibi olmaz ama en azından idarelik önlem diye düşünüyorum.
Reklamlar
-
ABİ REKLAM İÇİN GÜZEL YER SEÇMİŞSİN
-
lastikçiye git bunun için servise gerek yok. 10tl'ye yapıyorlar. o malzeme sürüş konforunu düşürür.
-
İşte bende onu merak ediyordum sürüşümü etkiler mi ? Özellikle lastiği sertleştirir diye düşünüyorum doğru mu ?
-
Adamlar üründen değil kargodan para kazanıyolar. 29 tl kargo ne arkadaşım
-
kargo 10 tl ürün 19 tl 4 kutu geliyor kargo normal diye düşünüyorum gerçi hala gelmedi 3 gün oldu. Eğer kullanıp da olumsuz sonuç alan varsa kargoyu kabul etmeyeceğim.
www.facebook.com/motosikletdireksiyondersi
Muhammet AYDIN
0538.738.19.15
-
muhammet123 adlı üyeden alıntı
kargo 10 tl ürün 19 tl 4 kutu geliyor kargo normal diye düşünüyorum gerçi hala gelmedi 3 gün oldu. Eğer kullanıp da olumsuz sonuç alan varsa kargoyu kabul etmeyeceğim.
Lastik zırhlarını bilmem ama şu köpük olanlar ( patladıktan sonra uygulananlar ) içeride sertleşip lastiğin elastikliğini etkiliyor diye okumuştum. Kullananlara sormak lazım.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)