150cc'den 600cc yaptim oldu.
Reklamlar
-
Evet arkadaslar bundan belki bilen bilir ben scooter, ybr apache sahibi oldum ve hala su an apache kullaniyorum kismet olursa gt 250 naked alicam. Amcam makam soforu ve cbf 600 cc motoru var bana verdi çankayada bende arabayi goturcem dedi. Dedim amca kocaman motor bu bir sey olmaz dedi motorda acayip bir ses var zaten bindim yolda giderken ben 70 falan gidiyorum sandim duserim diye yoldan ayirmiyom gozumu zaten bir baktim 150 ile gidiyormusum :D Sesi acayip gaza getiriyor , ayrica anayola ciktimi motorun arka teker yanima gelmeye calisip duruyordu onuda sonradan fark ettim benim apachede ayagimi fren ustune koyuyorum cok hassas degil bir sey olmuyor ama 600cc de bunu yapinca kazadan döndüm. Ver hasıl benim 600cc maceram bu tehlikeli is ama o kadarda eglenceli.
Varsa sizinde boyle maceraniz buyrun paylasin
Reklamlar
-
-
beni en çok şaşırtan motosiklet mz301 oldu. kendim 200cc motosiklet kullanıyorum, arkadaşımın mz301'ine binmiştim, beklediğimin ötesinde bir gücü var, sanki 500cc gibi. kısa sürede 150km/h hıza ulaştı, ibreyi görüp gaz kestim. 170e kadar çıkardı diye tahmin ediyorum. 500cc gibi ama yakıtı gerçekten 500cc değerinde
-
alkadras adlı üyeden alıntı
Amcana selamlar
Arka teker o işi yapacakmış zaten
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
hani . hani ,
okumak işkence.
bulmaca gibi
paragraf içinde cümle arıyorum..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Amcan gerçekten cahil biriymiş geçmiş olsun
-
asa11 adlı üyeden alıntı
Varsa sizinde boyle maceraniz buyrun paylasin
Birgün otobüsle evime doğru seyahat ediyorum. Duraktan bir teyze elinde baklava tepsisiyle bindi. Hava soğuk ve kar yağışlıydı. Kalktım teyzeye yer verdim. Oturdu. Tepsi boştu , oturmadan dönüyordu anlaşılan. 20 dakika kadar yolculuktan sonra teyze ayağa kalktı ve orta kapı tarafına benim bulunduğum yere geldi.Düğmeye bastı , inecektı. Otobüs durakta durdu ve kapıyı açtı. Teyze merdivenden inerken tepsiyi tutmam için bana verdi. tam o sırada kayacak gibi oldu , düşeceğini hissettim ve çevik bir hareketle tepsiyi altına koydum. Teyze tepsinin üzerine hızlıca oturdu ve metal tepsiyle kaymaya başladı. Düşüp biryerini sakatlamamış üzerine de tepsi yardımıyla evine kadar kaya kaya zahmetsizce ulaşmıştı. O anda otobüste bir alkış tufanı kopmuştu.Herkes şuursuzca bağırıyor , beni tebrik ediyor ve elleri kızarana kadar beni alkışlıyordu. herkes adeta coşmuştu. Şoför amca vitesi sökmüş vitesle tavana vurarak ilginç sesler çıkarmaya çalışıyordu.Sonra beni bu davranışımdan ötürü eve kadar sırtlarında getirdiler.
-
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Konu disinda takilmis bir uye
-
Başlık ile konunun hiç bir alakası yok..
-
sana kimse yapamazsın demedi ki
-
olayı yanlış anlamışsın
150 cc den 600 cc ye (bir süreliğine) geçiş yapmışsın sen
-
Bende başlıkla bir bağlantı kurmaya çalışıyorum.Beynimi yaktın.
-
olan 1 dk mı oldu, niye girdiysem...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Birgün otobüsle evime doğru seyahat ediyorum. Duraktan bir teyze elinde baklava tepsisiyle bindi. Hava soğuk ve kar yağışlıydı. Kalktım teyzeye yer verdim. Oturdu. Tepsi boştu , oturmadan dönüyordu anlaşılan. 20 dakika kadar yolculuktan sonra teyze ayağa kalktı ve orta kapı tarafına benim bulunduğum yere geldi.Düğmeye bastı , inecektı. Otobüs durakta durdu ve kapıyı açtı. Teyze merdivenden inerken tepsiyi tutmam için bana verdi. tam o sırada kayacak gibi oldu , düşeceğini hissettim ve çevik bir hareketle tepsiyi altına koydum. Teyze tepsinin üzerine hızlıca oturdu ve metal tepsiyle kaymaya başladı. Düşüp biryerini sakatlamamış üzerine de tepsi yardımıyla evine kadar kaya kaya zahmetsizce ulaşmıştı. O anda otobüste bir alkış tufanı kopmuştu.Herkes şuursuzca bağırıyor , beni tebrik ediyor ve elleri kızarana kadar beni alkışlıyordu. herkes adeta coşmuştu. Şoför amca vitesi sökmüş vitesle tavana vurarak ilginç sesler çıkarmaya çalışıyordu.Sonra beni bu davranışımdan ötürü eve kadar sırtlarında getirdiler.
Cool Story Bro
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
bende sanıyom ki 150 lik motora 600 lük silindir takmış
-
10 numara yaa )))) '' tr_select '' yıkıldımmm )
Allah ne verirse hayırlısını versin, İnşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)