Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorcuları kızdırmak ve sonuçları

REKLAM ALANI
    okan kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyraide 200
    https://www.facebook.com/photo.php?v=622967347752860&set=vb.136555966394003 &type=2&theater

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Hiç uğraşmıcaksın kavga felan ,biber gazını vericeksin camdan abi kıvransın dursun gözleri açılana kadar ,afedersiniz ..iç gibi kalınca yolun ortasında yesin dursun küfürü başkalarından.
    okan kartal bunu beğendi.

okan kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyraide 200
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç uğraşmıcaksın kavga felan ,biber gazını vericeksin camdan abi kıvransın dursun gözleri açılana kadar ,afedersiniz ..iç gibi kalınca yolun ortasında yesin dursun küfürü başkalarından.
    o acıyla gidip masum insanlara çarpmayacağını bilsen iyifikir aslında.
    beko12345 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Arkadaşlar trafikte kavgalara girmeyelim saçma sapan sebeplerden çıkan kavgalar yüzünden hergün ölüm haberleri duyuyoruz.Daha yeni trafikte dalaştığı adamın önünü kesip yandaki abisine vurduran bi kadın haberini okudum.Hadi onu geçin çok güveniyosunuz kendinize diyelim çelik yelek te varFarzedin adam kalp hastası,biber gazını sıktınız yada vurdunuz öldü,ne olacak genç yaşlarda hapisleremi gireceksiniz.Sakın kavgalara girmeyelim o adamın üst mahallede oturan komşunuz olduğunu düşünün orda kavga edeceksiniz diyelim dövdünüz bide bakıyosunuz babanızın samimi arkadaşı üzülmezmisiniz.Sınırsız kötü örnek verebilirim,Siz bana kavga için iyi birtane sebep söylerseniz haklısınız dicem.

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı sethplate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar trafikte kavgalara girmeyelim saçma sapan sebeplerden çıkan kavgalar yüzünden hergün ölüm haberleri duyuyoruz.Daha yeni trafikte dalaştığı adamın önünü kesip yandaki abisine vurduran bi kadın haberini okudum.Hadi onu geçin çok güveniyosunuz kendinize diyelim çelik yelek te varFarzedin adam kalp hastası,biber gazını sıktınız yada vurdunuz öldü,ne olacak genç yaşlarda hapisleremi gireceksiniz.Sakın kavgalara girmeyelim o adamın üst mahallede oturan komşunuz olduğunu düşünün orda kavga edeceksiniz diyelim dövdünüz bide bakıyosunuz babanızın samimi arkadaşı üzülmezmisiniz.Sınırsız kötü örnek verebilirim,Siz bana kavga için iyi birtane sebep söylerseniz haklısınız dicem.
    Adam orda benim canıma kastedecek ve bende hiç bişey yapmicam öle mi ? Napacam peki pollyanna vitesine takıp gidicem mi ? Kusura bakmayın ama ben onun önünü keser ağzını burnunu kırarım..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)