Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Karadeniz Gezimi Yazdım....

REKLAM ALANI
    Mercannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Kasım da yaptiğim muhteşem gezimi yazıya döktüm. Fotograflarımla bir motosiklet dergisinde yayınlandı.
    Burada da ilk fırsatta paylaşacağım. 2000 km, konaklama ve benzin dahil,on gün 700 tl ye mal oldu, en ucuz şekliyle. Suzuki GS 500 ile, tekbaşıma, ve bayan olarak harika anılarım var ))
    Resim nasıl ekleyebilirim? Bu forumda olmuyor sanırım. Foto galerisinde sanırım..bi bakayım bari..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimleri bir upload sitesine yükleyip buraya yükleyebilirsiniz http://tinypic.com/

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    tşk ederim. denedim...olmuyor, sanırım bilgisayarım yetersiz...download başarısız.......motoron dergisinde çıktı yazım da aslında...

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Öncelikle medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim,tek başınıza 2000 km kolay değil hemde bir bayan olarak.En kısa zamanda gezi hakkındaki yazınızı ve resimlerinizi burda da görmek isteriz..Saygılar..
    Mercannn bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    tşk ederim...inşallah burada da yayınlayabilirim...epey de uzun bir yazı oldu, ancak tek nefesle okuyorsunuz )

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    helal olsun vallaha tek başına ve bayan olarak büyük cesaret resüm isterük
    Mercannn bunu beğendi.

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Tek başına nice bin km'ler devirmiş biri olarak yoldaşlarımın yazılarını her zaman heycanla okumuş ve maceralarını merak etmişimdir..Sizin yazınızıda tek nefeste okuyacağımdan emin olabilirsiniz..)
    Mercannn bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    gerçekten harika bir yolculuk oldu benim için, kasım ayının soğuk havası, sisli, ıslak yollar, karanlık, küre dağları..safranbolu nun büyüsü, mağaraların maceralerı...sahilin kışlık manzaraları...offf.offf...her zaman yeni yollara ve her zaman yeni rüzgarlara devam

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı Mercannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten harika bir yolculuk oldu benim için, kasım ayının soğuk havası, sisli, ıslak yollar, karanlık, küre dağları..safranbolu nun büyüsü, mağaraların maceralerı...sahilin kışlık manzaraları...offf.offf...her zaman yeni yollara ve her zaman yeni rüzgarlara devam
    Durmak yok yola devam.Yeni rotanız belli mi yoksa daha karar vermediniz mi ?
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Merakla bekliyoruz
    Mercannn bunu beğendi.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    https://imageshack.com

buradan detaylı bir şekilde ekleyeilirsiniz.

mart ayı sayısında mı çıktı hemen alıp detaylara göz atmak istiyorum.
    Mercannn ve SUKRU-35 bunu beğendiler.

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    Alıntı Mercannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasım da yaptiğim muhteşem gezimi yazıya döktüm. Fotograflarımla bir motosiklet dergisinde yayınlandı.
    Burada da ilk fırsatta paylaşacağım. 2000 km, konaklama ve benzin dahil,on gün 700 tl ye mal oldu, en ucuz şekliyle. Suzuki GS 500 ile, tekbaşıma, ve bayan olarak harika anılarım var ))
    Resim nasıl ekleyebilirim? Bu forumda olmuyor sanırım. Foto galerisinde sanırım..bi bakayım bari..
    Günaydın herkese. Öncelikle tebrik ederim sizi. Her yiğidin harcı değil özellikle bir bayanın böyle bir gezi ye çıkması harika. Gerçekten zoru başarmışsınız ki 10 günde ancak 700tl para harcamışsınız. Bunu nasıl başardınız? Bende Giresunluyum ve bu yaz böyle bir tur yapma fikrim var fakat dikkat etmem gereken hususlar var mı?

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Umarım resim ekler ve hikayenizi burada yayınlarsınız...

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Gezi günlüğü olarak; kaldığınız yerler, mola yerleri gibi bir şeyler yazarsanız hepimize öncü olur. Müteşekkür kalırız. Tabii resimlerde süper olur.
    Mercannn bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    evet, Motoron dergisi Mart sayısında, sayfa 77 den 88 e kadar ..okursan fikrini öğrenmek isterim ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

rota çeşit çeşit var, ilk etapta haftasonları Tekirdağ ve çevresi,huduta kadar, kıyı şeritlerinden süzülmeyi istiyorum. Tekirdağ da peynir helvası, dondurmalı tabii..yemeğe gitcem... Yakın çevrelerde dolancam, Bursa, Ankara.. Bu sene NEVŞEHİR yapmayı planlıyorum. Balona binip yukardan motorun resmini çekcem ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

yazı çok uzun, herşey harika bir anlatımda Motoron Dergisinde yayınlattırdım. Burada bu yazıyı yayınlayabilirmiyim bakcam daha, tecrübem yok pek bu sitede. Hep öğretmen evlerinde kaldım, bazen vasat standartlarının da çok altında idi, hem türkiyenin gerçeklerini yaşayarak, hesaplı bir gezi oldu. Motorculuk da zaten konforu aramıyorum. Hele de kış aylarında gezi epeyce zorlu şartlarda oluyor. Bir oda ve yatak bulmak bile yeter. Motorum çok ekonomik. 500 cc olduğu halde, devirli kullansam bile sadece 0.20 kuruş yaktı.
    cesur509 ve kemboo bunu beğendiler.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Caps or didn't happen.

Yolla pampa resimleri, karadeniz + Gürcistan gezimize rehberlik eder belki.

Bu arada konaklama işini nasıl hallettiniz ? Çadır mı moteller mi ? Şayet çadır ise, kalacağınız yerler spontane mi gelişti yoksa önceden belirlediğiniz noktalarda mı çadır kurdunuz ? Bu noktaları nasıl belirlediniz ? Hangi kaynaklardan yararlandınız ?
    Mercannn bunu beğendi.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    İşaretlediğim gezi yazısı sizin olmalı

Mercannn bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir kadın olarak büyük cesaret ve takdire şayan : ) Sayıdan birde ben alayım merak ettim bakalım ne maceralar yaşamışsınız, birde yolculuğa tek başınıza mı çıktınız?
    Mercannn bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    sanırım benim bilgisayar yetersiz, kum saati durmadan dönüyor...jpg dosyasını url ye dönüştüremiyorum....hmmm...

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Derginin viral reklamı olmasın

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    vay evet ))
    yqavuzhyan bunu beğendi.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)