Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Karadeniz Gezimi Yazdım....

REKLAM ALANI
    APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Baklava tepsisini gösterdin, ama bir dilim vermedin
    İllede resim istiyoruz hele ki 5000 km lik bir gezi
    aresramses ve Mercannn bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cb250r
    Forum renklenmiş çok güzel
    Mercannn bunu beğendi.

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Facebook hesabınız varsa, resimleri oraya yükleyip resim gösterimini de herkese çık olarak işaretleyip linki ilk mesaja yapıştırabilirsiniz.

Mercannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Var, face de albümum var...yarin bakarim. Iyi aksamlar motorcu arkadaslar ve ilgi gösterenlere cok tsk ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

ama bu forumda ciddi yorum yazmayanlara cevabim yoktur.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Bencede face en güzeli olur

Mercannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Kompe konsepti okuyup görseniz keske...haftasonu ilgilenebilecegim insallah
    zizulander bunu beğendi.

heh face de istedik, birazdan "ya okuması zor oluyor siz telefonunuzu verin ben arayayım sizden dinleyeyim" de der biri

şuanda Mercann ın yaşadığı heyecan ile okuyucuların yaşadığı heyecan farklı gibi...
    beko12345 bunu beğendi.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    öğretmen olarak gezilerimin hiç birisinde öğretmenevinde yer bulamasamda bir motorcu seyyahın evlerimizde misafir etmek güzel birde resimleri görebilsek yorumlarıyla birlikte ..

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öğretmen olarak gezilerimin hiç birisinde öğretmenevinde yer bulamasamda bir motorcu seyyahın evlerimizde misafir etmek güzel birde resimleri görebilsek yorumlarıyla birlikte ..
    isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?

bende polis evlerine girmek için küçük bir kart var, o olmadan genelde yarım saat 45 dakika uğraştırıyorlar. Öğretmen evlerinde durum nasıl acaba ?
    If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?

bende polis evlerine girmek için küçük bir kart var, o olmadan genelde yarım saat 45 dakika uğraştırıyorlar. Öğretmen evlerinde durum nasıl acaba ?
    Ben genelde çadırımda yatarım,uyku tulumumda..Benimde ordu evlerine giriş kartım var,ayrıyten zorda kaldığımda en yakın karakola sığınıyorum..)

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Secmece bi 50 resim kadar yükleyebilirsen oda yeter. Veya herhangi bi blog'da tamamını.. Tekerine, emeğine sağlık.. Şu zamanlarda hepimizin gaza gelmeye, ve yeni rotalar keşfetmeye ihtiyacı var..

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    içimizdeki feodal "erkek"i uyandırmazsak daha çok kadını motosiklete çekebiliriz. kadının olduğu yerde medeniyet vardır. yazın bu çalıntı sözümü bir yere.

ben de ilk fırsatta çıkacağım karadenize doğru. dergiye bi bakayım o zaman.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    [QUOTE=yqavuzhyan;3290745]isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?

Yol geçen hanı gibidir öğretmenevi boşluk varsa hayır demezler .. tamamen duygusal sebeplerden..bana kalmak hiç nasip olmadı hiç özellikle yazın sahil öğretmenevlerinde hiç yer bulunmaz.. vesssealm..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Türkiye'deki Öğretmen evlerinin yarıdan fazlasını görmüş biri olarak şunu söylemek isterim. Bu otel yapılanması iyi ki var. Özellikle güvenlik açısından varlar. Bilmediğin memleketlerde nerede kalacağın büyük sorun teşkil edebiliyorken Öğretmen evleri sayesinde bunu pek sorun etmiyorsun.
    Güvenlik birinci öncelikse Öğretmen evleri bir numaradır. hem de piyasa fiyatlarına göre çok ucuzdur. Gezi planı yapacak arkadaşlar için söyleyeyim gezilerde bu evleri kullanmak çok mantıklı hem ucuz hem güvenli.
    Bu arada soran arkadaşlar için cevap da vereyim evet herkes Öğretmen evlerinde kalabiliyor. Tabi Öğretmenlere daha ucuz fiyat var Öğrenci Memur ve sivil vatandaşa daha farklı fiyatlar uygulanıyor.

Bu arada geziyi yapan arkadaş bayağı orijinal fikirleri olan bir arkadaşmış. Bu devirde navigasyon, haritalama, rota planlama yapmaya ihtiyaç duymadan çalakalem bir harita üzerinde plan yaparak şaşırttın beni.
    Hani eski motorcular arasında bir hikaye vardır 100/1 diye. Tarzını onlara benzettim biraz. Devam et yazılarına takip edelim güzel gidiyorsun arkadaşım.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birisi dergiden taratıp yayınlasın bari, buraya gezi yazısının geleceği yok

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birisi dergiden taratıp yayınlasın bari, buraya gezi yazısının geleceği yok
    Dergiyi cep telefonuna satın alarak indirebiliyorsun ama forumda paylaşmak yakışık almaz. Dergiyi satın almalısın. Eğer bu şekilde emek hırsızlığı yaparsak bu dergiler yayın yapamaz hale gelir. Ayrıca telef hakları ile uğraşmak istemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben genelde çadırımda yatarım,uyku tulumumda..Benimde ordu evlerine giriş kartım var,ayrıyten zorda kaldığımda en yakın karakola sığınıyorum..)
    Yazın çadırda yatılabilir mi ?

Bir kere Kemerde denedim facia ile sonuçlandı. 3 gece uyuyamadım resmen. Ayrıca çadırı, tulumu nasıl taşıyabiliriz motosiklet ile. Birde tilkiler tecavüz etmesin gece ?
    If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.

Motosikleti
    Cb250r
    Arkadaşlar alın bir dergi..1 sigara parası kadar

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    yqavuzhyan evet kardeşim yatıyorum,ayrıyeten son 3 yıldır doğu ve güneydoğu'ya turlar yaptığımdan gece çok serin oluyor.Bazı yerlerde dışarda yatmayı geçtim çadırda zor yatılıyor..Bir kere çadırın girişini açık bırakmıştım,sabah uyandım elimi uzattım yumuşacık tüylü bişeye denk geldi..Baktım bi köpek yavrusu gece gelip çadıra girmiş,yanımda uyumuş.Başkada öle tilki falan gelmedi..)) Ben gideceğim km'ye göre yanımda çadır ve uyku tulumu götürürüm kardeşim..

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yqavuzhyan evet kardeşim yatıyorum,ayrıyeten son 3 yıldır doğu ve güneydoğu'ya turlar yaptığımdan gece çok serin oluyor.Bazı yerlerde dışarda yatmayı geçtim çadırda zor yatılıyor..Bir kere çadırın girişini açık bırakmıştım,sabah uyandım elimi uzattım yumuşacık tüylü bişeye denk geldi..Baktım bi köpek yavrusu gece gelip çadıra girmiş,yanımda uyumuş.Başkada öle tilki falan gelmedi..)) Ben gideceğim km'ye göre yanımda çadır ve uyku tulumu götürürüm kardeşim..
    Nasipse bu yaz ege+karadeniz düşünüyorum. 10-15 gün arası. Gezecek yerler listesini çıkarınca karadenz yeterli gelirse egeyi sallarım muhtemelen. :D
    Çadır tulum falan toplamaya başladım. Tel ızgara bile aldım. 2 kişi olursak sıkıntı yokda, tek olursam geceleri tilki tecavüzüne maruz kalmaktan korkuyorum :D

Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasipse bu yaz ege+karadeniz düşünüyorum. 10-15 gün arası. Gezecek yerler listesini çıkarınca karadenz yeterli gelirse egeyi sallarım muhtemelen. :D
    Çadır tulum falan toplamaya başladım. Tel ızgara bile aldım. 2 kişi olursak sıkıntı yokda, tek olursam geceleri tilki tecavüzüne maruz kalmaktan korkuyorum :D
    Tecavüzden korkma bişey olmaz da,dışardaki çantalarda yiyecek varsa alıp götürüyorlar onu söylim..Yiyeceği götürse sıkıntı olmaz,çantayı alıp götürüyolar..Yerleşim yerlerine yakın yerlerde kur çadırını.Çok tenhaye girme sakat olur kardeşim..))
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)