Baklava tepsisini gösterdin, ama bir dilim vermedin
İllede resim istiyoruz hele ki 5000 km lik bir gezi
Baklava tepsisini gösterdin, ama bir dilim vermedin
İllede resim istiyoruz hele ki 5000 km lik bir gezi
Forum renklenmiş çok güzel
Facebook hesabınız varsa, resimleri oraya yükleyip resim gösterimini de herkese çık olarak işaretleyip linki ilk mesaja yapıştırabilirsiniz.
Var, face de albümum var...yarin bakarim. Iyi aksamlar motorcu arkadaslar ve ilgi gösterenlere cok tsk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
ama bu forumda ciddi yorum yazmayanlara cevabim yoktur.
Kompe konsepti okuyup görseniz keske...haftasonu ilgilenebilecegim insallah
heh face de istedik, birazdan "ya okuması zor oluyor siz telefonunuzu verin ben arayayım sizden dinleyeyim" de der biri
şuanda Mercann ın yaşadığı heyecan ile okuyucuların yaşadığı heyecan farklı gibi...
öğretmen olarak gezilerimin hiç birisinde öğretmenevinde yer bulamasamda bir motorcu seyyahın evlerimizde misafir etmek güzel birde resimleri görebilsek yorumlarıyla birlikte ..
If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.
Secmece bi 50 resim kadar yükleyebilirsen oda yeter. Veya herhangi bi blog'da tamamını.. Tekerine, emeğine sağlık.. Şu zamanlarda hepimizin gaza gelmeye, ve yeni rotalar keşfetmeye ihtiyacı var..
içimizdeki feodal "erkek"i uyandırmazsak daha çok kadını motosiklete çekebiliriz. kadının olduğu yerde medeniyet vardır. yazın bu çalıntı sözümü bir yere.
ben de ilk fırsatta çıkacağım karadenize doğru. dergiye bi bakayım o zaman.
[QUOTE=yqavuzhyan;3290745]isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?
Yol geçen hanı gibidir öğretmenevi boşluk varsa hayır demezler .. tamamen duygusal sebeplerden..bana kalmak hiç nasip olmadı hiç özellikle yazın sahil öğretmenevlerinde hiç yer bulunmaz.. vesssealm..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Türkiye'deki Öğretmen evlerinin yarıdan fazlasını görmüş biri olarak şunu söylemek isterim. Bu otel yapılanması iyi ki var. Özellikle güvenlik açısından varlar. Bilmediğin memleketlerde nerede kalacağın büyük sorun teşkil edebiliyorken Öğretmen evleri sayesinde bunu pek sorun etmiyorsun.
Güvenlik birinci öncelikse Öğretmen evleri bir numaradır. hem de piyasa fiyatlarına göre çok ucuzdur. Gezi planı yapacak arkadaşlar için söyleyeyim gezilerde bu evleri kullanmak çok mantıklı hem ucuz hem güvenli.
Bu arada soran arkadaşlar için cevap da vereyim evet herkes Öğretmen evlerinde kalabiliyor. Tabi Öğretmenlere daha ucuz fiyat var Öğrenci Memur ve sivil vatandaşa daha farklı fiyatlar uygulanıyor.
Bu arada geziyi yapan arkadaş bayağı orijinal fikirleri olan bir arkadaşmış. Bu devirde navigasyon, haritalama, rota planlama yapmaya ihtiyaç duymadan çalakalem bir harita üzerinde plan yaparak şaşırttın beni.
Hani eski motorcular arasında bir hikaye vardır 100/1 diye. Tarzını onlara benzettim biraz. Devam et yazılarına takip edelim güzel gidiyorsun arkadaşım.
Dergiyi cep telefonuna satın alarak indirebiliyorsun ama forumda paylaşmak yakışık almaz. Dergiyi satın almalısın. Eğer bu şekilde emek hırsızlığı yaparsak bu dergiler yayın yapamaz hale gelir. Ayrıca telef hakları ile uğraşmak istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Yazın çadırda yatılabilir mi ?
Bir kere Kemerde denedim facia ile sonuçlandı. 3 gece uyuyamadım resmen. Ayrıca çadırı, tulumu nasıl taşıyabiliriz motosiklet ile. Birde tilkiler tecavüz etmesin gece ?
If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.
Arkadaşlar alın bir dergi..1 sigara parası kadar
yqavuzhyan evet kardeşim yatıyorum,ayrıyeten son 3 yıldır doğu ve güneydoğu'ya turlar yaptığımdan gece çok serin oluyor.Bazı yerlerde dışarda yatmayı geçtim çadırda zor yatılıyor..Bir kere çadırın girişini açık bırakmıştım,sabah uyandım elimi uzattım yumuşacık tüylü bişeye denk geldi..Baktım bi köpek yavrusu gece gelip çadıra girmiş,yanımda uyumuş.Başkada öle tilki falan gelmedi..)) Ben gideceğim km'ye göre yanımda çadır ve uyku tulumu götürürüm kardeşim..
Nasipse bu yaz ege+karadeniz düşünüyorum. 10-15 gün arası. Gezecek yerler listesini çıkarınca karadenz yeterli gelirse egeyi sallarım muhtemelen. :D
Çadır tulum falan toplamaya başladım. Tel ızgara bile aldım. 2 kişi olursak sıkıntı yokda, tek olursam geceleri tilki tecavüzüne maruz kalmaktan korkuyorum :D
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)