Karadeniz Gezimi Yazdım....
Reklamlar
-
Gezi planınızı ayrıntılari ile anlatırsanız bizler de yararlanabiliriz. Umarım geziniz güzel sonuçlanmıştır
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Reklamlar
-
Mercannn adlı üyeden alıntı
sanırım benim bilgisayar yetersiz, kum saati durmadan dönüyor...jpg dosyasını url ye dönüştüremiyorum....hmmm...
Resimlerinizi albüm olarak bu siteye yükleyin http://hizliresim.com/ Daha sonra link olarak burada paylaşabilirsiniz,o da olmuyorsa ttnetin azizliğine uğruyorsunuz demektir
-
-
hayır beaa
)))) ben kafama göre gezgin biriyim, 11 yıllık bir motorcuyuz bea abisi
)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
gezi çok nefis geçti, herşey vardı. Heyecan, sevinç, delilik, beğeni ve yoğun ilgi, biraz da korku ve gizem ve tabii ki de tehlike
Gizem kim?
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Kontes
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
http://nedir.antoloji.com/gizem/
-
[/URL][/IMG]
-
evet başardın. tebrikler. eklemeye devam et
-
Bende Şile gezimi yazıcam, bu da kapak fotoğrafım olsun
-
Tebrikler ayrıntıları merakla bekliyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
hayır beaa
)))) ben kafama göre gezgin biriyim, 11 yıllık bir motorcuyuz bea abisi
)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
gezi çok nefis geçti, herşey vardı. Heyecan, sevinç, delilik, beğeni ve yoğun ilgi, biraz da korku ve gizem ve tabii ki de tehlike
Tebrikler ayrıntıları merakla bekliyoruz...
HER TEMAS BİR İZ BIRAKIR...
-
[IMG][/URL][/IMG]Küre dağında gün batımı....en sevdiğim resim.. çok resimlerim daha var, yükleyemem ki buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Toplam 2000 km yol.yazım 10 sayfa..burada yayınlamak zor...rota şuydu :İstanbul - Düzce - Akçakoca (muhteşem bir sahil yerleşimi) - Zonguldak - Safranbolu - Bulak Mağarası - Kastamonu - Küre Dağları (muhteşem ötesi !!!!) - İnebolu - Sinop - Samsun - Tosya - Ilgaz - Çankırı - Bursa - İzmit - Istanbul.....en keyifli yollar sahildeydi, hem kıvrımlı, tehlikeli ve muhteşem manzaralı. İnebolu Sinop arası harika koylar var, EGE tarafı sanki. Ama aşırı derece yol asfalt çökmeleri var, levhalar eksik, yolda balçık ve kaygan zemin, kasım çok keskin soğuk, sis ve yağışlı geçti. Denizin dalgaları hırçın bir kız gibi sahile vuruyordu, bulutlar dağların zirvelerine uzanmıştı ve yorgan gibi dağ eteklerine yayılmıştı...yollar bazen U dönüşünden daha çok O harfi gibiydi, kaymadan gidebilmek, aynı anda da manzaraya bakabilmek keyif verdi bana. Tripot umu kurup de resim çektim kendimden...yüzlerce resim çektim doyumsuz bir fotografçı gibi. KÜRE dağlarında rakım yükseldikçe heyecan da yükseldi ve kendime format atmış oldum. İnsanlık ve doğa. Başka hiç birşey geçerli değil oralarda. Ne para ne pul...yaşamak ve başarmak.
-
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
GS 500 sürebilen eller nasıl olurda 4 tane foto yükleyemez
http://hizliresim.com/
Bu siteye girin ve yüklemek istediğiniz tüm resimleri CTRL tuşuna basılı tutarak seçin. Tek seferde hepsi yüklenir. Sonra tüm resimlerin altında bulunan forumlar linklerini hızlı hızlı ctrl+ C and ctrl + V yaparak buraya yapıştırın.
Bu arada edebi yanınız daha güçlü, yoksa dergi editörerinden mi arakladınız bunları
Kardeş adamın biri ortaokuldan atılmış, okuyamamış ama şu anda holding sahibi. bu abla da aynı şekil, 500 cc makineye hükmediyor ama gel gör ki 2 resim eklemeyi beceremiyor. Basmıyo demek ki. İkisi aynı şey değil karıştırmayalım. Her insanın yeteneği farklı.
-
If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.
-
güzel havanın kurbanı oldum, kasım ayı olduğu halde ani bir karar ile yola çıktım. en uygun konaklama olarak öğretmen evlerinde kaldım, bazen konfor yada temizlik ile alakalı zerre kadar birşey yoktu, bazen den de fazla, hiç desem daha iyi. 25 tl 45 tl arası oda kahvaltı. Heryerde öğretmen evleri var, illaki de kamu görevli olmak zorunda değilsiniz. bazen kahvaltı doyurucu olmadıysa da yine idare etmeyi biliyor insan. gündüz enerji için kuru yemiş çeşitlerim vardı. günler de kısa olduğu için karanlığa kalmadan kısa mesafelerde konakladım, her yerde öğretmen evi var nasıl olsa ve kış olduğu için boş yer hep var. Aç kurt gibi akşam acıkıyordum ve ödül gibi gelirdi yediklerim Küre dağlarından indiğimde ancak Sinop da bir soğuk bira ile kutlama yaptım...ve ilk yağmuruma da Sinop da yakalandım. Yağmur olmadan da Karadeniz olmaz zaten..Samsun dan Tosya üzerinden giderken korkunc soğuktu ancak Ilgaz dan 50 km lik Çankırı yolu ayaklarımı dondurdu, sımsıkı giyinik, termal giyisi çift çift de olsa..o 50 km lik yolu hiç unutmayacağım. Erozyon bölgesi, yeşillik hiç yoktu, köylüler fakir köyler..Çankırı daki insanlar benden korktu, bayan motorcuyu hiç görmemişlerdi...öğretmen evini sorduğumda kaçıyorlardı...uzaylı filan sandılar sanırım....
-
http://<a href="http://imagizer.imag...1/4kkn.jpg</a>[/url]Küre dağında gün batımı....en sevdiğim resim.. çok resimlerim daha var, yükleyemem ki buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Toplam 2000 km yol.yazım 10 sayfa..burada yayınlamak zor...rota şuydu :İstanbul - Düzce - Akçakoca (muhteşem bir sahil yerleşimi) - Zonguldak - Safranbolu - Bulak Mağarası - Kastamonu - Küre Dağları (muhteşem ötesi !!!!) - İnebolu - Sinop - Samsun - Tosya - Ilgaz - Çankırı - Bursa - İzmit - Istanbul.....en keyifli yollar sahildeydi, hem kıvrımlı, tehlikeli ve muhteşem manzaralı. İnebolu Sinop arası harika koylar var, EGE tarafı sanki. Ama aşırı derece yol asfalt çökmeleri var, levhalar eksik, yolda balçık ve kaygan zemin, kasım çok keskin soğuk, sis ve yağışlı geçti. Denizin dalgaları hırçın bir kız gibi sahile vuruyordu, bulutlar dağların zirvelerine uzanmıştı ve yorgan gibi dağ eteklerine yayılmıştı...yollar bazen U dönüşünden daha çok O harfi gibiydi, kaymadan gidebilmek, aynı anda da manzaraya bakabilmek keyif verdi bana. Tripot umu kurup de resim çektim kendimden...yüzlerce resim çektim doyumsuz bir fotografçı gibi. KÜRE dağlarında rakım yükseldikçe heyecan da yükseldi ve kendime format atmış oldum. İnsanlık ve doğa. Başka hiç birşey geçerli değil oralarda. Ne para ne pul...yaşamak ve başarmak.
Fotoğraf çok iyi.
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/841/4kkn.jpg
-
yaw abiler, çok bilmişler..yemek yiyorum şu an )toplam da 985 adet resim var )) önce de seçmem lazım hangisini yükleyim diye. Siz şükredin ki url formatına çevirebildim, fikir ve destek verenler sağ olsun. Teknolojiden uzak doğal yaşayan biriyim ayırca, elimle çizdiğim bir harita ile yolculuğa çıktım...
-
yaw abiler, çok bilmişler..yemek yiyorum şu an
)toplam da 985 adet resim var
)) önce de seçmem lazım hangisini yükleyim diye. Siz şükredin ki url formatına çevirebildim, fikir ve destek verenler sağ olsun. Teknolojiden uzak doğal yaşayan biriyim ayırca, elimle çizdiğim bir harita ile yolculuğa çıktım...
Ben demedim mi
Ateşi neyle yakıyosun?
-
http://<a href="http://imagizer.imag...1/4kkn.jpg</a>[/url]Küre dağında gün batımı....en sevdiğim resim.. çok resimlerim daha var, yükleyemem ki buraya
Şu geldi aklıma
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)