Ataşehirden yeşilpınara uzanan bir yol macerası :p
Ataşehirden yeşilpınara uzanan bir yol macerası :p
Ufaktan duş
Naptın hocam terlikle mi çıktın
Abi bide sen uzun yolda yakalan yağmura.Ekipman iyi değilse offf tecrübem var ne yazık ki.)
ekipmanımda var sözde he montum pantolonum var anasını satim 3m pantolon ucuz bişey 35 liramı ne 100 de 100 su geçirmez yazmışlardı aldık heralde geçirir yazacaklardı :D montta vardı prosevin oda sözde su geçimiyo :D lan hadi su geçirdin be mont olm kazağın altındaki tişorta bari geçirme abi oraya kadar işledi su :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
botada zamanında 160 lira vermiştim hikaye abi su geçirmeyen bot mot yhokk :D
İznikte 1 saat yağmur altında kalıp donuma kadar ıslanıp ilk benzinciden çorap ve boxer aldığım geldi aklıma
hey gidi günler heyyyy
yeme bizi şimdi...
üst taraf neyse de alt taraf yağmurdan gibi görünmüyor nedense...
Hocam belli saatten sonra mı geçirmeye başladı yoksa en başta su geçirdi mi mont?
Geçmiş olsun hocam hasta olmazsın inşallah. Botun su geçirmeyenini bulursun da o paraya biraz zor hocam.
belli bir saatten sonra da hocam hani zaten evle iş arası taş çatlasın 45 dakka, çok trafikte felan, benim tahminim mont ilk başlarda sadece kolun bu katlanır alanlarından geçiriyordu, zamanla ilk 10 dakika içinde yoğun yağmurda yani bugünkü istanbul havasında geçirmeye başladı... pantolon zaten allaha emanet
ıslanmak güzeldir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yağmurda motosiklet sürmek için amele fakat etkili çözümler ben uyguluyorum memnunum. 1.5 saatlik yağmurlarda koruyor.
diz örtüsü,korumalı mont üstüne balıkçı yağmurluğu, ayakkabı olarak da plastik bot veya perpada satılan kargo ayakkabıları.
Sabah yağmurda motosiklet pantolonu ve yağmurluk giymeden işe geldim Diz örtüsünün gözünü seveyim. Cbf'de kullanıyordum şimdi Crf'ye taktım. Herkese tavsiye ederim.
naylon tarzı kaba yağmurluklar var su konusunda iyi, kullanan biri vardı güzel diyordu ama cbr üzerinde tuhaf durur
Hocam şu crfnin fotoğrafını bir upload etsen.. Benim kanuni ile yapısı benzer.. Diz örtüsünü ne aldınız nasıl uydurdunuz? cbflere olur da benimkine uymaz diye düşünüyordum.. Yağmuru geç de ön tekerin attığı su öldürüyor..
Cross diye bir havayla kullandım en son arkaya çanta takıp diz örtüsü alıyorum.. Kuryeye döndük iyice..(buradan aşağılıyorum gibi bir anlam çıkarana kafa atarım)
@agrasiwe
Hocam senin konuya giriştim biraz ama aynı dertten muzdaribim bende
Çorabın biri lacivert biri simsiyah olmus :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)