Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yağmurda ekipman şart diyoruz ya, harbiden şart abi :D

REKLAM ALANI
    hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    decathlon da bisikletçi yağmurluğu var havalandırmalı falan sanırım işçi yağmurluğundan daha çok iş görür ve de 20TL ben bu akşam uğrayıp alıcam sanırım. prohel marka yağmurluğum var ama hem çok yer kaplıyor hemde hiç hava almıyor.

http://www.decathlon.com.tr/Yagmurlu...,PR-46544.html
    dockerengin ve agrasiwe bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dogrusukru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250cc +toyota yaris
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekipmanımda var sözde he montum pantolonum var anasını satim 3m pantolon ucuz bişey 35 liramı ne 100 de 100 su geçirmez yazmışlardı aldık heralde geçirir yazacaklardı :D montta vardı prosevin oda sözde su geçimiyo :D lan hadi su geçirdin be mont olm kazağın altındaki tişorta bari geçirme abi oraya kadar işledi su :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

botada zamanında 160 lira vermiştim hikaye abi su geçirmeyen bot mot yhokk :D
    En temiz bot sarı çizme :D

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Alıntı hrctbn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    decathlon da bisikletçi yağmurluğu var havalandırmalı falan sanırım işçi yağmurluğundan daha çok iş görür ve de 20TL ben bu akşam uğrayıp alıcam sanırım. prohel marka yağmurluğum var ama hem çok yer kaplıyor hemde hiç hava almıyor.

Önde fermuarı görünen bir yağmurluk insanı ıslanmaktan ne kadar korur!

hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önde fermuarı görünen bir yağmurluk insanı ıslanmaktan ne kadar korur!
    benim montum zaten su geçirmiyor ama mont sırılsıklam oluyor.

montu ceketi az biraz su geçiren orasından burasından sızdıranlar için iyi bir seçenek bence. çünkü motosiklet yağmurlukları hem pahalı hem nefes almıyor

yazlık ceketin üstüne giydiğinde tabiki iş görmeyecektir ama sözde su geçirmeyen montların üzerine giyip rahat etmek mümkün olabilir.

zaten ürün bisiklet yağmurluğu, yani şehir içinde iş görecektir bide fiyatı 20TL. motosiklet mağazalarında bu fiyata anca sibop kapağı yada anahtarlık falan alırsın
    oyunageldim ve dockerengin bunu beğendiler.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Bugünkü e-5 serüvenimden sonra ufak tefek ekipman tavsiyesi vereyim de hasta olmayın..Motorun muayenesinin son günüydü benimde canım sıkılıyordu bastım gittim kızıltoprak a..

Su geçirmeyen bot bulmuşum arkadaşlar bugün onu anladım..

BOT

Ahanda bu.. Fiyat uçuk gibi gözükse de motomaxin indiriminde 259 liraya kaptım bunu.. Bir dahaki indirimde denk gelirseniz kaçırmayın.. Hafif yağmur,soğuk hava,ıslak yol üçlemesinde 1 damla bile geçirmedi ki pantolonum su içinde kaldı..

http://www.youtube.com/watch?v=3HkfCaDGiCs

Şu linkteki break in(giyilmeye alıştırma diyelim) muhabbetini yapıyoruz.. Bugün hondamototalda gezerken botumun olduğunu unutmuşum o derece rahat..

MONT

Ahanda montumda böyle gariban birşey.. Sıcak tutmuyor ama su ve rüzgar da geçirmiyor.. Aşırı rahat bir dava,gidin deneyin anlayacaksınız.. Tam 3 mevsim dedikleri dalga.. Difi monza montum sırt korumasıyla 5.5kg olduğu için günlük bunu aldım baya da iş yapıyor(1.5kg)..

Gitmişken ellerim dondu birde parayı bulmuşken eldiven çaktım

ELDİVEN

Bununda incelemesini yakın zamanda yaparım daha çok yeni..Fena durmuyor ama kar kış dışında fazla üşütmeyecek gibi..

Mont,bot,eldiveni söyledim biri de pantolon söylesin tech 90 kotla malum yerlerim dondu yaw..

Not:Daha ucuza düzgün bir şey bulamadım valla.. Benim motorun 1 tane daha parasını orta sınıf ekipmana harcadım..
    dockerengin ve agrasiwe bunu beğendiler.

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugünkü e-5 serüvenimden sonra ufak tefek ekipman tavsiyesi vereyim de hasta olmayın..Motorun muayenesinin son günüydü benimde canım sıkılıyordu bastım gittim kızıltoprak a..

Su geçirmeyen bot bulmuşum arkadaşlar bugün onu anladım..

BOT

Ahanda bu.. Fiyat uçuk gibi gözükse de motomaxin indiriminde 259 liraya kaptım bunu.. Bir dahaki indirimde denk gelirseniz kaçırmayın.. Hafif yağmur,soğuk hava,ıslak yol üçlemesinde 1 damla bile geçirmedi ki pantolonum su içinde kaldı..

http://www.youtube.com/watch?v=3HkfCaDGiCs

Şu linkteki break in(giyilmeye alıştırma diyelim) muhabbetini yapıyoruz.. Bugün hondamototalda gezerken botumun olduğunu unutmuşum o derece rahat..

MONT

Ahanda montumda böyle gariban birşey.. Sıcak tutmuyor ama su ve rüzgar da geçirmiyor.. Aşırı rahat bir dava,gidin deneyin anlayacaksınız.. Tam 3 mevsim dedikleri dalga.. Difi monza montum sırt korumasıyla 5.5kg olduğu için günlük bunu aldım baya da iş yapıyor(1.5kg)..

Gitmişken ellerim dondu birde parayı bulmuşken eldiven çaktım

ELDİVEN

Bununda incelemesini yakın zamanda yaparım daha çok yeni..Fena durmuyor ama kar kış dışında fazla üşütmeyecek gibi..

Mont,bot,eldiveni söyledim biri de pantolon söylesin tech 90 kotla malum yerlerim dondu yaw..

Not:Daha ucuza düzgün bir şey bulamadım valla.. Benim motorun 1 tane daha parasını orta sınıf ekipmana harcadım..
    Bedeni bana göre olsa şunlardan birisini alacaktım;

http://www.motomaxonlineshop.com/dif...ntolon-pmu1423

http://www.motomaxonlineshop.com/dif...ntolon-pmu1422

Bu pantolon da bana gayet mantıklı geliyor. Kullanan arkdaşlar yorum yapabilirse çok makbule geçer.
    4RIDERS 4 MEVSİM PANTOLON
    http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...ntolon-pmu1736
    agrasiwe bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    çoraplarım şekil önümden çekil
    agrasiwe bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı hrctbn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şunu bi denede hocam eğer işe yarar bi yanı varsa, alalım bizde decathlon uzak bana gitmiyek boşuna

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Neopren alt üst giyiyorum, mont ve pantolon ıslansada 0 ıslanıyorum :D ellerim ve ayaklarım ıslanıyor sadece . tavsiye ederim

ilkayözdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dinamik150>Spacy110>Gsxr600K7>Hyena100>Activa
    bende geçen cumartesi inazuma ile Gaziosmanpaşa dan Kurtköy e gittim maf oldum ordan kendime elbise üst baş aldım geri gelirken onlarda ıslandı kısacası donuma kadar ıslandım
    agrasiwe bunu beğendi.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-Bay-Robocop-Cordura-Tekstik-Ceket.html kullanıyorum 2 senedir
    çok memnunum hatta 1 defa büyük düştüm sıkıntı olmadı 1 haftalık omuz ağrısından başka.astarını çıkarıp havalandırma fermuarlarını açıncada yazın çok sıkıntı yapmıyor.kışın sağnak yağmurda uzun süre sürmezsemde su geçirmiyor.tavsiye ederim rahat bir mont.

azizsele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/wvW0A4.jpg

Ataşehirden yeşilpınara uzanan bir yol macerası :p
    ben her gün bu durumdayım ama üst taraf komple kuru benim
    agrasiwe bunu beğendi.
    Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-Bay-Robocop-Cordura-Tekstik-Ceket.html kullanıyorum 2 senedir
    çok memnunum hatta 1 defa büyük düştüm sıkıntı olmadı 1 haftalık omuz ağrısından başka.astarını çıkarıp havalandırma fermuarlarını açıncada yazın çok sıkıntı yapmıyor.kışın sağnak yağmurda uzun süre sürmezsemde su geçirmiyor.tavsiye ederim rahat bir mont.
    hocam bayan için bu?

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bayan için bu?
    tabiki benimki bay için olanı ama farkı ben anlayamadım aynı zaten bu montun bayı bayanı sadece beden değişio sanırım

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki benimki bay için olanı ama farkı ben anlayamadım aynı zaten bu montun bayı bayanı sadece beden değişio sanırım
    güzele benzıyor mont alırken bunada bakacagım

azizsele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürüyüş için olabilir . sakın bunu alıp motora binme, paranı çöpe atarsın. revi't dışında motosiklet yağmuru pek iş görmez, bi kaç marka daha var, richa, alpinestars. takımı 250-300 liradan aşağı değildir bunların hepsi revit dahil. revi't test edilip onaylanmıştır.
    benim yağmurluk revi't üstte sıkıntı çekmiyorum kupkuru gidip geliyorum ama alt taraf hem ayaklarda hem de paça ve kasıklardan su alıyor biraz ciddi yağmurlarda sıçana dönüyorum ayaklar için bot-çizme yağmurluğu var biraz yağmuru kesiyor en azından içe işlemesine engel oluyor... eğer motosiklet çorabı varsa ıslanmıyor... iyi bit bot, iyi motosiklet çorabı ve bot yağmurluğu dize kadar kuru tutabilir... bir tek pantolonu çözmek lazım
    Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)