Bugünkü e-5 serüvenimden sonra ufak tefek ekipman tavsiyesi vereyim de hasta olmayın..Motorun muayenesinin son günüydü benimde canım sıkılıyordu bastım gittim kızıltoprak a..
Su geçirmeyen bot bulmuşum arkadaşlar bugün onu anladım..
BOT
Ahanda bu.. Fiyat uçuk gibi gözükse de motomaxin indiriminde 259 liraya kaptım bunu.. Bir dahaki indirimde denk gelirseniz kaçırmayın.. Hafif yağmur,soğuk hava,ıslak yol üçlemesinde 1 damla bile geçirmedi ki pantolonum su içinde kaldı..
http://www.youtube.com/watch?v=3HkfCaDGiCs
Şu linkteki break in(giyilmeye alıştırma diyelim) muhabbetini yapıyoruz.. Bugün hondamototalda gezerken botumun olduğunu unutmuşum o derece rahat..
MONT
Ahanda montumda böyle gariban birşey.. Sıcak tutmuyor ama su ve rüzgar da geçirmiyor.. Aşırı rahat bir dava,gidin deneyin anlayacaksınız.. Tam 3 mevsim dedikleri dalga.. Difi monza montum sırt korumasıyla 5.5kg olduğu için günlük bunu aldım baya da iş yapıyor(1.5kg)..
Gitmişken ellerim dondu birde parayı bulmuşken eldiven çaktım
ELDİVEN
Bununda incelemesini yakın zamanda yaparım daha çok yeni..Fena durmuyor ama kar kış dışında fazla üşütmeyecek gibi..
Mont,bot,eldiveni söyledim biri de pantolon söylesin tech 90 kotla malum yerlerim dondu yaw..
Not:Daha ucuza düzgün bir şey bulamadım valla.. Benim motorun 1 tane daha parasını orta sınıf ekipmana harcadım..