Herkez yağmurdan muzdarip,ne kadar çok ıslanan insan varmış
decathlon dan Bir ay önce şu ürünü aldım,Çok memnunum pantolonumun üzerine giyebiliyorum
1.75 boy 78 kilo olmama rağmen M beden pantolon üzerine bile uydu,öyle naylon gibi ucuz bir görüntüsüde yok
Keyiften ve yağmurluğu denemek için 3 saat yağmur altında motor sürdüm tek damla su almadı,içten dikişleri
bantlanmış.Üstü ayrı satılmakta onuda sipariş ettim fakat kesimi çok bol,geri iade ettim
http://www.decathlon.com.tr/Glenarm-...,PR-44238.html
Daha sonrada bu ürünü aldım (kırmızı olanından ),ondanda çok memnunum,ayağıma bir çift asker botu ile beraber yağmurda gezmek daha çok hoşuma gitmeye başladı
Özellik ile motor kullanıcıları için üretildiğinden kalça kısmına kaymayı önleyici bir parça dikilmiş,dikişlerde içten bantlanmış
fiyatına göre çok kaliteli,su geçirmez taşıma çantasıda mevcut,fazlada yer kaplamıyor,tavsiye ederim
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...orlu-104372427
Arkadas motor kullanicisini saf yerine koymalarina deli oluyorum. Adam basina motor ekliyor ayakkabisini yagmurlugunu motorla alakali olsun olmasin itelemeye calisiyor. Fuarda ayakkabi gordum inanin benim giydigim outdoor ayakkabilar daha kaliteli ve dayaniklidir aldim elime inceledim. Ama motor koymus basina motor ayakkabisi ne kadar dedim 750 tl dedi sok oldum arkadas. Bu tarz olaylara ve saticilara prim verilmemeli bence yagmurluktada ayni durum gecerli bence. 300 lira nedir arkadas yagmurluga ama neymis motor yagmurlugu
ayne kardeşim deli olmamak elde değil, bi halta faydası yok, aslında normal bildiğin yaüğmurluk, al işte adam decatlondan almış 40 liraya bi damla su geçirmedi diyor, bide revit mevit 200 300 liraya satıyorlar, bide naylon yağmurluk yani korumalık felan değil, hayret ya.
Az önce kardeşimde işten geldi motorla,damla su yok ayak ve dizlerinde,işi çözmüş
Bende 1 adet lastik çizme
Birde böyle bi alt yağmurluk var paçaları lastikli nylon.
Bende üst 4riders armor var zaten su problemim yok,geriye zevkle sürmesi kaldı
bende revit var 1 sene kullanılmış isteyen bi denesin apış arasından manyak gibi su alıyor isteyen alabilir revit gevit hepsi çin üretimi ben şu an işmontun yağmurluğunu kullanıyorum sorun yok seneye oda çürür giderim yine 30 liraya aynısını alırım günde 50 km yapıyorum revite bi kere para kaptırırım
bende revit alt var. bugün 40km sürdüm sıkıntı yok.
dikişleri bantlı yağmurluk bende de var,ömrü 2 yıl sonra su almaya başlıyor,üstte sorun yok ama alt iptal... kayak pantolonu denedim bugün ehhh işte azda olsa ıslanıyor:( valla yarın ben de bulamadım bir çözüm... sabah ola hayır ola...
İyi bir yağmurluk olmadan bu yağmurla başa çıkmak çok zor .
Kaskı nasıl ayarlıyorsunuz??
Yağmur kaydırıcı sprey mi yoksa elle silme mi??
yine söyliyorum uzun süre kulancaksan yağmur altında geçirmicek hiç bir yağmurluk yoktur çünkü kalite giyince bile boynundan ve ellerinden su çekmeye başlıyo elbiseler ve ıslanıyosun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
dyavolçe dalga geçme ben senin gibi koca gün birbuçuk iki saat dışarda kalıpta diyer zamanlar sıcakta beklemedim sabh 09:30 dan akşam 18:15 e kadar hep yağmurun altındaydım canım senin gibi torpilli değliz müdürümüz kollasın
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Geçmiş olsun
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Giy-Çıkart işkence, ancak Bering Eco tulum yağmurluk, işini hakkıyla yapıyor.
AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM HOCAM AMA KARARIM ŞU ŞEKİLDE; MONTA HAYVAN GİBİ PARA VERMEKTENSE, AL BİR UST ALT YAGMURLUK NE GİYERSEN GİY YAĞMURLUĞUN ALTINA
ahah :D çok güldüm konuya yanlız değilmişim bende çok yaşadım sıcak duş veya sıcak ev şart yoksa hasta oluosunuz ve zevkli oluyor onun dışında pek hoş bir durum değil :D
büse marka mont ve pantolon, YDS kısa bot ve termal içlik ile 1 saat yoğun yağmurda kullandım içine su almadı sadece eldivenlerden sıkıntı yaşadım ellerim morardı soğuktan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)