mrb hocam.aynı egsoz dan bende de var çok memnunum sadece bilmenizde fayda olan bi bilgi; egsozun ucundaki siyah üçgen plastik! kısım biraz uzun yolda egsoz çok ısındığında vidalardan eriyor ve düşüyor. düştüğü zamanda görüntü de ciddi bi kayıp oluyo. o yüzden siz siz olun mutlaka vidaların 2 tarafına da geniş somun falan attırın. yoksa uç kısımlar gider, haberiniz olsun..
Crf'nin deposu 7.7 litre. Ben 150 km'de bir yakıt alıyorum. Ben ne kadar yaktığını çok detaylı takip etmedim. bir kaç kere hesapladım onda da 4 litre yaktığını gördüm. Burada dünyadaki bazı Crf kullanıcıların benzin verisi var. Buradan da bakabilirsiniz. https://www.fuelly.com/motorcycle/honda/crf250l
üstadım o parçanın ayrı satıldıgını sanmıyorum. ancak bole bı egzoz alıp (105 tl) ucunu ona takabılırmısınız bı fıkrım yok ustamında bı fıkrı olmaz boyle motora ılk kez yaptı araba egzozcusu normalde.
bu arada yazın bol bol uzun yol yapacam vida olayını araştırayım tornacı yada kaynakçı atar sanırım öleyse yaptırayım cıkarsa dedıgınız gıbı cok kotu goruntu olusur
Çok güzel olmus tam istedigim tarzda. Yanlız birleştirme bana hatalı geldi kardeşim sanki yani bu şekilde bir ana boruya bir yan baglamak yerine ikisinide eşit dagılacak şekilde yapyak yani bir Y veya T kullanmak daha dogru olabilirdi. Ama belkide egzosu yapan kisi bunu boru içlerini daraltarak gidermişte olabilir tabi.
Şimdi asıl problem şu; aldıgın egzosların ikiside SAĞ egzos bu durumda birtanesi görünüm olarak düz olacak (sag tarafdaki) ama sol tarafdaki egzos ters olacak zaten paylastıgın ilk fotograftada belli. (Ben etiketlerde degilim LOGO yani)Bu egzoslar tam olarak üçgen mi ? ön görünüşü lazım egzosların fotograflarda ücgen gibi duruyor.
bunlardan bnde alıcam ama sadece tek bi tane alıcam sesi nasıl
evet hocam üçgen logo dışında herşey aynı. sol tarafın dış kısmınada bi logo yapıştırdım eşitlendi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
ses kapalı haliyle kullanıyorum tatlı düşük ses homurdanması var hiçbir zararını görmedim
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar bende bu şekilde yaptırmak isterim varmı egzoz ustası istanbul da tanıdığınız işini temiz yapan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)