Şirkette bir arkadaşımda var aynı motordan video bekliyoruz ses için
Şirkette bir arkadaşımda var aynı motordan video bekliyoruz ses için
Gayet güzel görünüyorlar.Ben motor da egzos işini çok seviyorum
http://www.youtube.com/watch?v=D5X6aCs1cX8
üstadlar videosu bu sayfaya gömemedim gömebilen varsa yapabilir
ses daha tok gaza basınca inceymiş gibi geliyor ancak ses çok yüksek olduğu için telefondan cızırtı yapmış. bu arada susturucuyu sökmeye uğraşmamak için vidayı çıkartmıştım hazır elimle çıkardım takılıyken ses biraz kaçırmış haliyle.
maaliyeti ortalama 350 civarına halettim
Normal egzoza göre performans düşüşü yaptımı sadece bu soruya cevap arıyorum
Videoya bakılırsa çok tok ve güzel ses almışsın. Gayet güzel görünüyor.
en ufak bir performans düşmesi yok. hatta rahatladı ama beygir gücü kazandıgını soyleyemem
Silencerdeyken ses hangi devirde rahatsız etmeye başlıyor egzoz patlaması yapıyormu
Video için eline sağlık. Bol bol soru geliyor, cevaplamaya devam
Yanlız video çok faydalı oldu diyemem kendim için, çünkü çok az gaz vermişsin ve biraz da kapalı alanda çekim yaptığın için yanıltıcı olmuş. Keşke biraz daha devirde duyabilseydik.
Genel olarak güzel ama, güle güle kullan
Karşılaştırma yapmak amacıyla ben de az önce video çektim. Buyurun;
Bence Okan 125cc'lik bir makineden oldukça güzel ve tok ses almayı başarmış.
bende yakıtı etkilemedi etkilediysede hissedebileceğimiz bir düzeyde değildir.
ayrıca ses kapalı alanda değil açık alandaydı gaza basmadım çünkü ses seviyesi çok yüksekti silencerı çıkarınca telefon ondan sonrasını cızırtı olarak veriyor. önemli olan giderken gazı bıraktıgında patlama yapmıyor yapsa daha iyi aslında ama enjeksiyonlu oldugundan sanırım. ama eski aracımdaki egzoz sesi gibi motora yük binince çok güzel bir uğuldaması var. öneririm herkese ama silenceri takılı oldugu zaman tatlı ve az ses cıkıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
abi ses benim silencersiz hali gibi rolantide çok sallıyor çevirmelerde sıkıntı olabilir diye taktım bende. sizinkininde tatlı bir sesi var ama gaza çok yüklenmemek gerekiyor sonrası bozuyor
Yeni yine yeniden
Benim motorda da düşük devirde ses daha güzel ve devir arttıkça ses de inceliyor ve bozuluyor. Tiger'da silencer yok malesef. Olsa şehir içinde ben de o şekilde kullanıcam.
hocam konuyla alakası yokta motorunuz kaç litre yakıyor acaba yada bir depo kaç litre ne kadar gidiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)