Şimdi benim deginmek istedigim konu çok başkaydı hiç bu satış strateji kısmına deginmek istememiştim.
Yazdıkların zaten dogru bajaj kendine iddalı oldugu cc kategorisinde pazar payı seçti ve onun için çabalıyor.
Fakat moto gp bi yandanda reklam mevzusudur. Bajaj ilerde daha büyük bir firma olursa bence bu konuyada el atıcaktır. Yada hedefleri arasında yoktur bilemeyiz.
Senin verdigin örnek gibi bende bu bajaj ktm kawasaki mevzusunda daimler ve chrysler örnegini vermiştim aynı şeylerden bahsediyoruz.
İlk inanmamıştım ktm ve kawasaki gibi büyük firmalarda bajajın eli olduguna fakat artık benim yerime siz araştırmıssınızdır diyorum ve size güvenerekte inanıyorum
7bin yada 7.500 lira fiyatı makul fakat fiyat politikası çok yanlış oldu git gide yükseltmek hoş degil tabiki.
Fakat kullanıcı yorumları herşeyi belirleyecek benim hala 1 litre ile 60km mevzusuna inanasım gelmıyorda görecegiz
1 litre ile 60 km gitmesi zaten mümkün değil. belki ST modeli yapar bunu ama 60 km hızla gır gır giderse. Zaten pulsar için yakıt konusunda net bilgiler verilmiyor. benım tahmınımce sakin kullanımda 2,8 i aşacak gazlamada 4 litreyi bulacaktır. Belki iyi bir çocuk olabılırsem ve bu yazda yurtdışından iyi bir iş bulabılırsem nacizane nefsime bir adet pulsar hediye ederim. Ama en iyisi sizinde dediğiniz gibi kullanıcı yorumlarını beklemek olacak. Amen.
Adam 9.000 üzeri olmalı diyor Bajaj bile lehine sarfettiğiniz cümleleri görse kendini sorgular.
Merhaba arkadaşlar
200 ns yi bende uzun zamandır bekledim.hatta fuara gidip özellikle inceledim motoru.düşüncem kapora vermekti fakat motorların gelme tarihindeki belirsizlik ve uygulanan fiyat politikasından dolayı vazgeçtim. turkish39 arkadaşımızın da dediği gibi çok sayıda müşteri kaybettiniz bu yüzden.umarım ilerleyen dönemlerde 200 ns nin fiyatı düşerde bizde alırız(olmayacak duaya amin denmez).
La versin montajını ben evimde yapayım?Onda ne var? parça üretmiyor parça...ona bakılırsa fiat linea,ford connect ve birçok otomobil ülkemizde montajlanıyor?Bizmi üretiyoruz??
türkiyede hangi marka nın servisinin iyi olduğunu biliyorsanız bunuda bir cevap verin derim honda servislerinde sanki orjinal parçamı kullanıyorlar en iyi honda desek bile bu bence düşündürücü çünkü türkiye de servis anlayışı bence hiç yok yok mondial yok yamaha yok honda değil türkiyede servislik anlayışı çok kötü bu konuda herkese katılıyorum bence en iyi servis zamanında parçayı tedarik eden ve sorunu en kısada çözendir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)