Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Az yakan sport touring?

REKLAM ALANI
    hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    ilginç konu olmuş size 600-700 cc motor tavsiye eden arkadaşların hepsi 125-1500cc motosiklet kullanıyor neden acaba bi düşünmek lazım.

tavsiyeye gelince 250cc altı bir motosiklet yakıt ve vergi yönünden sizi çok mutlu eder, korkmadan soğumadan tecrübe kazanmanızı sağlar. Beğendiğiniz suzuki çok güzel sağlam bir motordur. Çok doğru bir tercih olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    İşte size bir kaç model resmi atayım. Kesinlikle birine aşık olucaksınız. Eminim. Birer ikişer cümle ile az buçuk fikriniz olsun diye yazıyorum. Kararınızı verince detaylı araştırabilirsiniz.

İkinci elde pek zarar etmeyeceğiniz, tek silindirli az yakan bir model. Honda dan geliyor. Bence gayet güzel duruyor
    HONDA CBR 250

Honda dan biraz daha fazla yakan, yıllardır satılan bir motosikelt. 250 cc sınıfının ilki.
    KAWASAKİ NİNJA 250 R

250 cc sınıfı canlanınca, SYM markasının modeli. Kaliteli iyidir. Çin zannetmeyin.
    SYM SB250 Nİ WOLF

Suzukinin büyük satış planları gerçekleştirdiği ve hedeflediği bir model. Diğerlerinden daha konforlu.
    SUZUKİ GW 250 İNAZUMA

Bunlar gibi bir çok model.
    Hyosung gt 250 r,
    KTM Duke 200, vs vs. Kullanım amacına göre belirleyebilirsiniz.
    Birde, Hyosung firmasının cruiser motosikeleti. Dikakt edin, "chopper" değil cruiser. "chopper" ismine sinir oluyorum son zamanlarda.

Kaliteli markalar içerisinde küçük cc li alınabilecek ender cruiser lardan. Çoğu firma üretmiyor küçük cc cruiser.
    Hyosung Gv 250

Bunların yanında, küçük hacimli scooter ler var. Hacimi küçük olmasına rağmen, maxiscooter kalıplarına sahipler.

En çok satanlardan, yamaha modeli. Kendini ispatlamış bir model. Topcase, opsiyonel
    Yamaha XMAX 250

Bunun yanında, kawasakinin de modelleri mevcut.
    KAWASAKİ j300

Kendini scootere adayan bir firma. Kymco. KEndini kanıtlamış durumdadır.
    KYMCO XCİTİNG 250

Gibi...
    Görüldüğü gibi bir çok model var. Takdir edersiniz ki, bütün modelleri buraya resim koyarak yazmak imkansız.
    Aralarından bir kaçını seçerek koydum. Umarım beğenmişsinizdir.
    Ve kafanızda bir fikir yaratmaya vesile olmuşumdur.
    Bizim derdimiz, sizin hayatta kalmanız. Lütfen büyük motosikletler ile başlamayın.
    Şimdi hocam, haydi kararınızı verin, güzel bir şey alalım size
    Haydi
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha xj6 diversion tam sizin istediğiniz motor bence
    kesinlikle sayın doktorum... idealim.

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem motosiklete yeni başlayacaksınız hem gunde 75 km şehirlerarası yol yapacaksınız hem de eşinizi de artçı alacaksınız. Tüm büyük riskler mevcut. Önce ehliyet, ekipmanlar sonra guvenli sürüş eğitimi. Maalesef motosiklet sürmek akla gelince hemen hayata geçirilecek bir olgu değil.
    ağzımdan almışsın lafı.

hemde karı-koca doktor bu insanlar. Tamam eyvalah sevk için al bir motor hafta sonu yada akşamları binde hergün işe motorla gidip gelmek biraz sıkıntılı. Hemde arkada eşin olacak.

Yada abla arkada rüzgar yedim bahanesi ile ense yapacak, tüm işleri sana yığacak haberin olsun.

son olarak kawasaki ninja'yı unut. Karı-koca ona binilmez.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı vidar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok arkadaşlar durumu çok bilmediğimden dolayı 600 cc'lerde falan uçtum biraz kısacası cahillikten kaynaklandı. Şimdi öyle bir motor düşünmüyorum zaten. 125 cc ya da en fazla 250 cc olan bir motor alacağım. Getirtme olayına gelince ehliyet kursuna gitmeden araba kullanmayı biliyordum çok kursa gidebileceğimi zannetmiyorum zamanım kısıtlı olduğundan dolayı. Önce bir sürmeyi öğrenmek istiyorum burada bir arkadaş öğretecek ondan dolayı önce motor gelsin istiyorum yoksa direkt motor gelir gelmez şehirler arası yola çıkacak değilim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-ilk-sahibinden-kazasiz-ve-servis-bakimli-155256632/detay/

Şu üstteki motoru 11 bine adam evine kadar getiririm dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
    Bol bol eğitim videosu izleyip eğitici yazılar okuyun. Herhangi birisinden doğru şekilde öğrenmek zordur.
    Kullanıyor olmakla kullanmayı öğretebilmek farklı şeyler. En baştan doğru kullanmayı öğrenmeye başlayın sonradan yanlışı düzeltmesi çok zor oluyor .

ayrıca duke modeli 2 kişi kullanım için önerilebilicek en son modeller den birisidir
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Her mesajımda teşekkür ediyorum ama bir kez daha edeyim çok sağ olun cevaplar için yalnız üstte yazmıştım bir kez daha yazayım artçım olmayacak. Tek gidip geleceğim işe yani eşimi yanıma almayacağım ama hafta sonu falan bir yerlere gidecek olabiliriz tabii ki Duke'da öyle bir sıkıntı varsa vazgeçtim.

Apala sana da ayrıca teşekkür ederim uğraşıp vaktini ayırmışsın tekrardan teşekkürler. Senin gönderdiğin postun aynısını eşime de gönderdim o daha bir şey yazmadı. Hafta sonu Ankara'ya geleceğiz orada iyice bir gezeceğiz ama benim şu an almayı düşündüğüm model Suzuki'nin Inazuma modeli gibi duruyor.
    APALA bunu beğendi.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    ktm duke 200 bir enduro motorsiklettir kaldırımdan inmesi bile bana macera yaşatmıştı ki çok seri iyidir. siz cbf 150 ybr 125dan birini almadıgınız takdirde diğerleri ya çok yakar yada cc olarak size yüksek kaçar benden söylemesi..

fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam ayrıca tekrardan söyleyeyim. Belirttiğimiz motorsikletleri almadan önce eğitim alın mutlaka. Çoğumuz, aklı başında biri olduğunuza kanaat getirerek 250cc önerisi yaptık. Ama yine de hiç bilmeyen biri için sorun olur bu makinalar. Yukarıda arkadaşınızın öğreteceğini söylemişsiniz ama ben olsam güvenmezdim profesyonel eğitmenlerden eğitim alırdım, sonra keşke dememek için. Kendiniz sıfırdan öğrenmeye kalkışacaksanız kolları sıvayıp 125cc önerisi vermeye başlayalım en iyisi

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    Bence de birçok arkadaşın tavsiye ettiği gibi inazuma iyi bir seçim olur ancak sıfır alın ikinci eliyle uğraşmayın. Bir de eğitim, ehliyet ve ekipmanlar çok önemli. keyifli sürüşler

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Bu iş teorik okumakla olmuyor,mutlaka eğitim alın,hondayı öneririm.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    az yaksın çok kaçsınnnn

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Ahmet Abi aşkına:
    Ybr-cbf..... :p

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla da scooter istemiyorum diyorsanız ER6-F benim de önerim olacaktır.

Malum az yaksın, ve 18 altında bir fiyat olsun demişsiniz. Süper konforlu değildir 2 kişi için ama bu şartlarda ilk aklıma gelen bu oldu...

Ha bir de CB600F var, ama piyasası nasıl bilmiyorum, ER6 kadar da az yakmıyordur eminim.
    Yeni başlayacak adama 4 silindir-102 bg(2007 cbr 600rr bloku var üzerinde) pek tavsiye edilmez...0-100 km/h hızlanması 3,45 sn,keza er6n de öyle...
    The Power of The Dreams.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Alıntı hrctbn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilginç konu olmuş size 600-700 cc motor tavsiye eden arkadaşların hepsi 125-1500cc motosiklet kullanıyor neden acaba bi düşünmek lazım.

tavsiyeye gelince 250cc altı bir motosiklet yakıt ve vergi yönünden sizi çok mutlu eder, korkmadan soğumadan tecrübe kazanmanızı sağlar. Beğendiğiniz suzuki çok güzel sağlam bir motordur. Çok doğru bir tercih olabilir.
    Para meselesi canım kardeşim Benim motora ayırabilecek fazla param ve motosiklet seven bir eşim olsaydı en az 600 cc ye biniyor olurdum şu an. 5000 apacheye ancak örtülü ödeneğimden türlü yalan dolana başvurarak alabildim ayrıca tavsiye isteyen arkadaşın isteği doğrultusunda xj demiştim hem spor hem uzun yol motoru

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı APALA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzukinin büyük satış planları gerçekleştirdiği ve hedeflediği bir model. Diğerlerinden daha konforlu.
    SUZUKİ GW 250 İNAZUMA
    İnazuma bu haliyle satılsa Suzuki bütün hedeflerine harbi ulaşırdı Güzel olmuş
    APALA bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Ben diyorumki özellikle artçınızın ve sizin konforunuz , hemde ara sıra ormana girebilmek için,

Şöyle 2007 ve üstü Suzuki dl 650 V-strom mükemmel olur.
    60 küsür beygir. Abs li bir motor.
    Art akademi hocası birçok kişiyi v-strom ile başlattığını söylemişti.
    Gemi gibi motor açıkçası.
    Yavaşta değil , 0-100 ü 4 küsür saniye.
    Mükemmel bir konfor hem artçılı hem artçısız.
    Eğitim ile çok rahat ilk motor olarak kullanılır.

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    arkadaşlar benmi kaçırdım yoksa yanlışmı okuyorum . 18-20 yaşında biri 600 lük mü 1000 likmi diye soruyor topa tutuyorsunuz. doktor arkadaş HİÇ TECRÜBEM YOK KULLANMAYI BİLMİYORUM diyor sizler 600 lukten bahsetmeye başlıyorsunuz. anlam veremedim .

konumuza dönersek bu işin uzmanı olmamakla beraber ilk tecrübeniz için en fazla 250 lik bir modelle başlamanızı önerebilirim. 250 lik modelleri sıralandırıp dikkatinizi cekeni sorarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.
    dip not:birde 125 lik ler 150 likler var bunlara fazla bulaşma derim çünkü çok çabuk sıkılabilirsin 2 kişi kullanımlarda yetmeye bilir.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Son mesaja kadar kah gülümseyerek, kah ibretten titreyerek okudum.
    Arkadaşlar ne diyorsunuz allah aşkına 600 lükler 700lükler havalarda uçuşmuş.
    250 x-max tan başkası günah olur bence

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnazuma bu haliyle satılsa Suzuki bütün hedeflerine harbi ulaşırdı Güzel olmuş
    Ferdinandd, birazcık modifiyeli olsun da, hocamız hevese gelsin diye
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Ben arkdaşın istekleriyle motosiklet arıyor olsam zaten onu tercih ederdim, o şekilde kullanılacaksa standart hali de güzel zaten ama burda hava su değişmiş

Yalnız 250 cc ( bence ) ciddi eğitim gerektirir Yetenekle doğmuş, yaradanında en sevdiği kulu olması lazım ki hiçbişey bilmeden oturup gitsin, haftasonları eşiyle gezsin... ...

Şimdi insan bilince olurmuş sanki aslında gibi gelmeye başlıyor ama ilk oturduğunuz günü düşünün abi

Arkadaşım çok hırslı eğitime ayıracak vakti yok bi CB 125 aldı 3. haftası 6 kez yeri öptü, allahtan ekipmanlarda en ufak eksik yok. Bi diğer arkadaşım eğitimde öğrendiklerini kendi 250 liğiyle denerken parmağını kırdı haftasonu...

Bence bukadar küçümsenmemeli motosiklet işi, ilk 10-15000km 70-80 i geçmeyen bişeyler riski düşürür, daha sağlıklı geliyor bana

APALA sözüm sana değil yanlış anlama listendekilerin hepsi alanında başı çekiyorlar zaten yutkunulası aletler Hatta en mantıklı yaklaşımlardan birini yapmışsın yoksa az daha VFR aldıracaklardı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)