27bin km de 2.el caracal alacagım acaba bu motor nasıl kaç para eder? Yedek parca sorunu var mı kalitesi nasıl ? Lütfen tecrübeli arkadaslar yardım etsin...
27bin km de 2.el caracal alacagım acaba bu motor nasıl kaç para eder? Yedek parca sorunu var mı kalitesi nasıl ? Lütfen tecrübeli arkadaslar yardım etsin...
her parçası piyasada mevcuttur,
dier tüm CG 2OO serisi yedek parçalar uyumludurlar bu motora,
fıyat olarak bişiy diyemem ama motor olarak gayet sağlam motordur,,,
27bin km için 1850 dedi arkadasım ne dersiniz ? Lastikleri falan kötüydü güzel bi bakım kaça patlar bana
Seçenekler arasına mct250de koyabilirsiniz.
Size güzel bir bakım ustadann ustaya degişir. fakat 200 lira gözden çıkar. lastikler hariç.
karbüratör ayarı subab ayarı karbüratör temizligi hava filtresi degişimi. yag degişimi buji degişimi gaz teli ve debriyaj teli degişimi vs vs.
lastikleri degiştiriceksiniz çin malı nylon lastik ile düşebilirsiniz fiyat normal km'de normal.
27 çok, mesajda da yazdım yedek parça sıkıntısı yok ama orjinal yedek parçaları japon yedek parçaları fiyatına satıyor kuralkan. şöyle ki: komple alt motor 3400tl gibi bir fiyatı var ki, ohc 170cc komple motosikletler bu fiyata şu anda. motosikleti tavsiye ederim ama o motor sorun çıkarır, yinede fiyatı uygun. sana tavsiyem kesinlikle orginal yedek parça kullanma, ben gördümki yan sanayi parçaları orjinallerle ya aynı kalitede yada daha kaliteli.
Tesekkür ederim tavsiyeler için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)