Cok kararsız kaldım yardım edin
Reklamlar
-
İyi aksamlar arkadaşlar.Ben motor almak istiyorum ama bı turlu markada karar veremedım.Kanuni phantom tvs apache mondial 150MC.Bunlar su anda dusundugum markalar ma bıde sızden yardım almak ıstedım veyada tavsıye etmek ıstedıgınız başka marka varmı?Hız kalite saglamlık bu aradıgım ozellıklerı hangı motorda daha guzel bi şekilde bulabılırım.İlk motorum olucak bu yuzden 200cc ye fazla cıkmak ıstemıyorum.(5000 TL cıvarında param var)
Reklamlar
-
ehliyetin ve ekipmanin varsa o fiyata motorlar belli konu açmana gerek yok heryerde yazıyor
-
tamam belli de her markayı modelı denetmıyolar bilen vardır dıye soruyoruz
-
Ybr-cbf diyelim hemen...
-
phantom kullananlar nedense tavsiye etmiyor
-
Haktan Özcır adlı üyeden alıntı
İyi aksamlar arkadaşlar.Ben motor almak istiyorum ama bı turlu markada karar veremedım.Kanuni phantom tvs apache mondial 150MC.Bunlar su anda dusundugum markalar ma bıde sızden yardım almak ıstedım veyada tavsıye etmek ıstedıgınız başka marka varmı?Hız kalite saglamlık bu aradıgım ozellıklerı hangı motorda daha guzel bi şekilde bulabılırım.İlk motorum olucak bu yuzden 200cc ye fazla cıkmak ıstemıyorum.(5000 TL cıvarında param var)
Almayı düşündüğünüz modeller içinde,belirttiğiniz gibi hız,sağlamlık ve kalite özelliklerini taşıyan model Tvs Apache..Kanuni Phantom kullanmadığım için o modele haksızlık yapmak istemem, hiç kullanmadım..Benim tavsiyem Apache 150 cc kategorisinde en hızlı model.Kalıplı ve yakışıklı sağlam..Ancak ufak bir vibrasyon sıkıntısı var,bence test edin öyle karar verin..Hız konusuna fazla takılmayacaksanız Honda Cbf 150'de çok kalitelidir..
-
saolun arkadaşlar Apache almak en dogrusu sanırım
-
apache ve mc yi test edin öyle karar verin
-
Haktan kardeşim ybr 125 esd düşünürmüsün 2012 model 6800 kmde çok temiz garajımızda duruyor ekipmanım da var düşünürsen konuşalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)