Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Banka kredisi için bilgisi olanlar buyursun.

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Selam dostlar. Sezona motorsuz girmemek amacıyla kredi çekmeyi planlıyorum.

Ortalama ayda 250 tl ödeyerek 24 ayda ortalama 5000 tl gibi bir kredi alabiliyorum internetten faizi falan hesaplayınca.

Sorum ise şudur, hangi banka daha kolay kredi verir ?

Şuanda aktif olarak 6 aydır kredi kartı kullanıyorum. bir gün bile gecikmedi kredi kartı ödemem.

Annemle yaşıyorum tek yaşamıyorum onunda bu evde ikametgahı mevcut, 3 aydır sigortalı olarak da çalışıyorum 1000 tl civarı bir para alıyorum.

Daha önce ise hiç kredi almadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Geçmişin temiz ise alırsın ama sigortan başlayalı 3 ay olduysa istediğin miktarı alamayabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    verirler verirler rahat ol

maaşını aldığın bankaya başvurursan daha kolay çıkar...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    kredi çekerken önce kredi kartı ödemelerin dikkate alınıyor.. kkm sorgusuydu galiba tam ismi aklımda değil onu sorguluyorlar oda kredi kartı ödemene bağlı bildiğim kadarı ile...kredi kartı ödemelerinde sıkıntı yoksa ssk da mevcut ise kredi verirler ama ödeme planı ödeyeceğin miktar bankayya göre değişir...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı ozgurozeren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maaşını aldığın bankaya başvurursan daha kolay çıkar...
    Maaşı elden alıyorum hocam :/

Alıntı Ramazan Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kredi çekerken önce kredi kartı ödemelerin dikkate alınıyor.. kkm sorgusuydu galiba tam ismi aklımda değil onu sorguluyorlar oda kredi kartı ödemene bağlı bildiğim kadarı ile...kredi kartı ödemelerinde sıkıntı yoksa ssk da mevcut ise kredi verirler ama ödeme planı ödeyeceğin miktar bankayya göre değişir...
    Ödemelerim çok düzgün ağabeyim sorun yok o kısımda.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    rahat ol 5000 i hemen verirler ha oldukı vermedıler ıng gbı teb gbı bıtık bankalar hemen verir onları denersın .ama faizleri en düşük banka hangısı onu arastr önce ona git bence ..

Motosikleti
    Var
    Sigortana bakıyorlar zaten :d

Faiz oraları düşük olanların dosya masrafı büyük olur müşteri çekme politikası işi bilmeyen adam bakar aa faizi düşükmüş der ama dosya masrafından çıkartırlar acısını sende faiz oranı düşük diye geçinirsin :d

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    e dosya masrafınıda sorucak zaten kefalleme atlamıcaktır

Motosikleti
    Var
    Ben Garantiden çektim maaş bordrosu istemediler zaten gerekte yok sistemden sgk bilgilerine girip secereni çıkartıyorlar sözleşmede hep banka aleyhine kendi kanununu kendi koyuyor

3.500 tl de

75 tlsi dosya masrafı kestiler

851 tlde net faiz 18 ay ödemeli şükür 15 taksit geldi daha bir gün bile geciktirmedim

Ayrıca 6 ayda birde hesap işletim ücretin var

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kredi tutarı 3.500 tl

Ödenecek toplam tutar 4.351
    Vade 18 ay

Motosikleti
    600 rr
    6 ay sıgortalılık suren olması gerekır yada kefıl bulursan ıs tamam kredı kartının bulundugu bankadan kredıyı daha rahat alırsın

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Yasal tefecilere bulaşmamanı, faiz ile harama girmemeni tavsiye ederim.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    maaş aldığın bankaya gidersen sorunsuz bir şekilde çekersin. 1000 gözükürken maaşım maaş bankamdan 5 bin lira ihtiyaç kredisi çektim 10 dakikada onay verdiler. daha işe başlayalı 3 ay olmuştu

Motosikleti
    Var
    Geçen sene 3 aylık sigortalı iken almıştım krediyi Garantiden diğerleri 6 ay sigortalı olmassan vermiyor 5 aya girdinmi 6 aydan gün aldığın için verirler gibi

Acele etmeden banka banka dolaş en iyisi Önce kredi kartını kullandığın bankaya git hesap işletim ücreti var birde 6 ayda bir 40 mı 50 mi öyle bir şeydi otomatik ödeme talimatı verirsen en az 2 faturaya hesap işletim ücreti ödemessin bunuda br araştır

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    ing direk verir ^^ vermeme ihtimali yok , ihtiyaç kredisi şeklinde başvur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Alıntı clabber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasal tefecilere bulaşmamanı, faiz ile harama girmemeni tavsiye ederim.
    Adam banka açmıyor hocam.Halkını kredi çekmeye sürüklerken ,milyar dolarları koyacak yer bulamayan yöneticilere lafını et.
    Osırıs ve zanyoscar bunu beğendiler.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    o internetteki hesaplama ekranları fasa fiso onlara güvenme en iyi bire bir konuşmak ama belli bi süre kesinitisiz sigorta istiyorlar

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı OFG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ing direk verir ^^ vermeme ihtimali yok , ihtiyaç kredisi şeklinde başvur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Adam banka açmıyor hocam.Halkını kredi çekmeye sürüklerken ,milyar dolarları koyacak yer bulamayan yöneticilere lafını et.
    tek soru işaretim 3 aydır sigortalı olmam, yeterli olur mu ki
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    ing den kardeşime en son 2 aylık sigorta ile aldık,ondan önce ben başka kredim olmasına rağmen ,ing den yeni kredi alabildim. Biraz esnek bir banka diğer bankalara göre

bogusbill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben gecen sene sigortasiz + issizken eve cikmak icin teb'den 5000 lira cekmistim. gelir belgesi falan istemeden 12 aylik vadeyle verdiler. biraz yuksek faiz oldu ama ihtiyacim vardi. hatta son taksidini dun odedim. cok darda kalirsan teb'e bir bak

onun disinda yapi kredi'nin alisveris kredisi denen bi nanesi var o da gelir belgesi istemiyor. onu da bir sor. fuarda ktm standindaki bankaci arkadas bana gelir belgesiz + sigortasiz dahi alabilecegimi soylemisti.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı bogusbill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gecen sene sigortasiz + issizken eve cikmak icin teb'den 5000 lira cekmistim. gelir belgesi falan istemeden 12 aylik vadeyle verdiler. biraz yuksek faiz oldu ama ihtiyacim vardi. hatta son taksidini dun odedim. cok darda kalirsan teb'e bir bak

onun disinda yapi kredi'nin alisveris kredisi denen bi nanesi var o da gelir belgesi istemiyor. onu da bir sor. fuarda ktm standindaki bankaci arkadas bana gelir belgesiz + sigortasiz dahi alabilecegimi soylemisti.
    Cevap yazan herkese çok çok teşekkürler.

Yapıkredinin olayı iyiymiş hocam. Ama 4000 tl veriyor sanırım maksimum
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)