Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Banka kredisi için bilgisi olanlar buyursun.

REKLAM ALANI
    Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Eskisi gibi değil olaylar. 10 sene önce bankalara vereceği paraya ihtiyacımız olmadığını kanıtlamaya çalışırdık. Şimdi onlar öpmek için uğraşıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Arda_Karaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskisi gibi değil olaylar. 10 sene önce bankalara vereceği paraya ihtiyacımız olmadığını kanıtlamaya çalışırdık. Şimdi onlar öpmek için uğraşıyor.
    Motosikletsizlikten çıldıracak seviyedeyim ve malesef başka bi seçeneğim yok hocam
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Motosikleti
    BMW F650GS
    İmkanlar bunu gerektiriyorsa çekilir tabi kredi. Ben de motosikletimi krediyle aldım. Çılgınlık motosiklet seçiminde acele ettirmesin size gerisi önemli değil.

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Arda_Karaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmkanlar bunu gerektiriyorsa çekilir tabi kredi. Ben de motosikletimi krediyle aldım. Çılgınlık motosiklet seçiminde acele ettirmesin size gerisi önemli değil.
    Yok allahtan daha önce o konuda canım yandı da ne yapılması gerektiğini biliyorum, sabırla güzel bir motosiklet bulacağım inşallah
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Motosikleti
    BMW F650GS
    Hakkınızda hayırlısı olsun

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    benim bildiğim maaşının 10 katına kadar maaş müşterisi olduğun bankadan alabiliyorsun. ödemende ayda net maaşının en fazla %40ı olabiliyor diye biliyorum emin değilim. zamanında böyle bi bilgi edinmiştim bi araştır hocam.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    onur maaş bodron ve imza sirkün varsa yarın kimlik fotonu şubeye faxla işini halledeyim özelden irtibata geçebilirsin...

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    ziraat bankasında 6 ay sigortalı çalışma yaparsan verirler ve muhtemelen kefil isterler ama özel bankalar daha rahat verir

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Şu an benim bankamda istediğin vadede faiz oranı 1,32.200 tl dosya masrafı ve 76 tl(yıllık) hayat sigortası bedeli mevcut.
    KKb sicili yeterli ve ssk düzgün ödeniyorsa bu talepleri olumlu değerlendirebiliyoruz.

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    ing komple bankayı satacağı için aktiflerini büyütmek adına önüne gelen gelmeyen herkese uygun kredi veriyor.

ayrıca maaş hesabı olan banka bordro istemez.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar izmirden katılıyorum aranıza..Malesef öyle kolay kredi vermiyor bankalar ben gt250r almaya karar vermiştim geçen hafta başvurdum internet üzerinden ing ye 10 bin tl ama onaylanmadı 4aylık sigortam vardı galiba sigorta yetersiz geldi ama maaşımı teb den alıyorum biraz bekleyip teb e başvurcam artık

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı Akgün35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhabalar arkadaşlar izmirden katılıyorum aranıza..Malesef öyle kolay kredi vermiyor bankalar ben gt250r almaya karar vermiştim geçen hafta başvurdum internet üzerinden ing ye 10 bin tl ama onaylanmadı 4aylık sigortam vardı galiba sigorta yetersiz geldi ama maaşımı teb den alıyorum biraz bekleyip teb e başvurcam artık
    Netten başvurma dostum , git bankaya bireyselden . Eleman olana kadar deniyor ^^ Olur şekini söylüyor sana sonra 10bin olmazsa 8 yapar ama yapar ^^

Kolay bir şekilde kredi çekmek istiyorsanız ayrıntılı bir şekilde aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak: http://kredispara.com/kolay-kredi-nasil-alinir/

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)