Eskisi gibi değil olaylar. 10 sene önce bankalara vereceği paraya ihtiyacımız olmadığını kanıtlamaya çalışırdık. Şimdi onlar öpmek için uğraşıyor.
Eskisi gibi değil olaylar. 10 sene önce bankalara vereceği paraya ihtiyacımız olmadığını kanıtlamaya çalışırdık. Şimdi onlar öpmek için uğraşıyor.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
İmkanlar bunu gerektiriyorsa çekilir tabi kredi. Ben de motosikletimi krediyle aldım. Çılgınlık motosiklet seçiminde acele ettirmesin size gerisi önemli değil.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
benim bildiğim maaşının 10 katına kadar maaş müşterisi olduğun bankadan alabiliyorsun. ödemende ayda net maaşının en fazla %40ı olabiliyor diye biliyorum emin değilim. zamanında böyle bi bilgi edinmiştim bi araştır hocam.
onur maaş bodron ve imza sirkün varsa yarın kimlik fotonu şubeye faxla işini halledeyim özelden irtibata geçebilirsin...
ziraat bankasında 6 ay sigortalı çalışma yaparsan verirler ve muhtemelen kefil isterler ama özel bankalar daha rahat verir
Şu an benim bankamda istediğin vadede faiz oranı 1,32.200 tl dosya masrafı ve 76 tl(yıllık) hayat sigortası bedeli mevcut.
KKb sicili yeterli ve ssk düzgün ödeniyorsa bu talepleri olumlu değerlendirebiliyoruz.
ing komple bankayı satacağı için aktiflerini büyütmek adına önüne gelen gelmeyen herkese uygun kredi veriyor.
ayrıca maaş hesabı olan banka bordro istemez.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar izmirden katılıyorum aranıza..Malesef öyle kolay kredi vermiyor bankalar ben gt250r almaya karar vermiştim geçen hafta başvurdum internet üzerinden ing ye 10 bin tl ama onaylanmadı 4aylık sigortam vardı galiba sigorta yetersiz geldi ama maaşımı teb den alıyorum biraz bekleyip teb e başvurcam artık
Kolay bir şekilde kredi çekmek istiyorsanız ayrıntılı bir şekilde aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.
Kaynak: http://kredispara.com/kolay-kredi-nasil-alinir/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)