Yağmurda motor sürmek ve kaza...
Reklamlar
-
Yağmurda motosiklet kullanmayı seviyorum da şu rüzgar ve kaza riski olmasa.... Sabah tatlı tatlı sırılsıklam vaziyette Pendik-Üsküdar arası giderken yolun tam da son dakikalarında Haremin o güzelim virajlarında hayvanın birinin sıkıştırması, İRC'nin yüksek yağmur performansı!!! ve benim de üstün yeteneklerim sayesinde yeri öptüm sağ ön ve arka sinyaller sağ ayna kırıldı ben de göğüs üstü 5-10 metre sürüklendim ilginçtir bende en ufak bir hasar yok ne yağmurlukta ne montta ne de bende... sabah sabah 130 lira gitti gider
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun, klasik olacak ancak " Can'a geleceğine mal'a gelsin"
-
İrc
-
Sağol teşekkür ederim o virajlardan korkuyorum açıkçası.. girişte sağda parkeden o tırlar arkadan gelip sıkıştıran Harem-Gebze teröristleri ve otobüsçüler... beklediğim birşeydi yağmurda olması şansım oldu sanırım
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
-
geçmiş olsun
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Hocam çok geçmiş olsun. İrc marka lastikleri zaten herkes biliyor aşağı yukarı. ASD firenleme özelliği için diyecek bir şey yok zaten
Keşke düzgün bir şey alsaydınızda ayna,sinyaller yerine zaten kendini amorti etmişti şimdi
Bu arada profil resminiz 130TL için tam uyuyor, yanlış anlamayın lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/cust...tar96178_1.gif
çok güldüm... sağolasınız yahu ben lastik değiştirecektim serviste bir kurye arkadaş İRC tak zaten arada çok fark yok dedi.. zaten ben de 1,5 senedir kullanıyorum... tecrübem vs.yoktu.. bakalım Pulsar vs. alırsam daha akıllılara sorucam bu sefer
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:10 ----------
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun, klasik olacak ancak " Can'a geleceğine mal'a gelsin"
Sağol teşekkür ederim o virajlardan korkuyorum açıkçası.. girişte sağda parkeden o tırlar arkadan gelip sıkıştıran Harem-Gebze teröristleri ve otobüsçüler... beklediğim birşeydi yağmurda olması şansım oldu sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:13 ----------
movibiker adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
sağolasın kardeşim...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
Ne var bu İrc de arada pilot sporty yide deneyin
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Ne var bu İrc de arada pilot sporty yide deneyin
yahu hepi-topu 4 bin liralık 150cc bir motosiklet bu diye kadar fark yaratacağını tahmin edemedim
-
Hocam irc marka lastikler naylonmudur, yoksa harcına demirmi atmışlar ne yapmışlar bilmiyorum fakat hiç bitmeme özelliği olduğu için kurye arkadaşların tercih ettiği markadır... Başa gele gele tecrübe ediniriz. Sizde tecrübe etmiş oldunuz işte Hem düşmemiş motorcuya, motorcu denmez... Düşelimki ders çıkartalım, temkinli olalım.
Geçmiş olsun tekrardan.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Hocam irc marka lastikler naylonmudur, yoksa harcına demirmi atmışlar ne yapmışlar bilmiyorum fakat hiç bitmeme özelliği olduğu için kurye arkadaşların tercih ettiği markadır... Başa gele gele tecrübe ediniriz. Sizde tecrübe etmiş oldunuz işte
Hem düşmemiş motorcuya, motorcu denmez... Düşelimki ders çıkartalım, temkinli olalım.
Geçmiş olsun tekrardan.
Eyvallah herkes motoruna isim koyar ya karakız, küheylan falan gibi ben hacıyatmaz koydum adını...
-
Pirelli dura traction
Mishel pilot sporty
Normalde pirelliyi överler ama mishelde mal iyi yapacak bir sey yok lastiklere o kadar para verilirmi evet verilir
-
Lastik kaliteli olsaydı düşülmeyecekmiydi ? Millet ıslak yolda kuru yoldaymış gibi gidiyor ve sonra paket..
-
Geçmiş olsun arkadaşım.
-
irc kullanıyorum, kuru asvaltta bile sıkıntılı ama belki kaliteli bir lastik olsa da düşebilirdin.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kesinlikle irc lastik kullanmayın !!!
kaç kez düştüm o sabun kalıbı üretimi lastik yüzünden.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...agi-opmek.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
bende rosso 2 var . oda ıslakda kafayı yiyo
-
gecmis olsun bende ybr nin orj lastiklerini bikac viraj icindeki su birikintisi deneyiminden sonra michelinle degistirdim.
bende yagmurda kullanmayi cok seviyorum ve performansi oldukca guzel. tavsiye ederim
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Pirelli dura traction
Mishel pilot sporty
Normalde pirelliyi överler ama mishelde mal iyi yapacak bir sey yok lastiklere o kadar para verilirmi evet verilir
ben bahsedilen farkları sürücünün ustalığına yormuştum yani benim düzeyimde bir kullanıcı için o kadar fark yaratmaz diye düşündüm... hani virajlara hızlı girmiyorum , makaslar falan atmıyorum diye...ama tecrübe ettim ki ne TVS nin ilk orjinalleri ne de bu İRC kullanılacak mal değil...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
clabber adlı üyeden alıntı
Lastik kaliteli olsaydı düşülmeyecekmiydi ? Millet ıslak yolda kuru yoldaymış gibi gidiyor ve sonra paket..
ben şahsen yağmurda daha temkinliyim en az %30 hızı düşürüyorum... mesela 90-100 ile gittiğim yolda yapışıyorum sağ şeride 60-70 en fazla... bu lanet lastikler çok kötü geçenlerde de 10-15 km bir hızda ani bir fren yapınca kaydı lastik tutunma sıfır
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
guven61 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım.
sağol kardeşim Allah razı olsun teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)