iki sinyal 130 tl m, ?
geçmiş olsun...
iki sinyal 130 tl m, ?
geçmiş olsun...
Bende irc kullaniyorum. Gayet menunum bana temkinli surmeyi ogretti bu acemiligimde hic sorun yasamadim cunku neredeyse lastige hic gerilim yaratmiyorum.
Not: her gun, Sabahin korunde ve aksam karanliginda beykoz- tuzla arasi e5 yapiyorum.
Pilot streette lastigin yanlarına bakın yagmurlu hava ve günesli hava resimlerini görebilecekmisiniz
hocam geçmiş olsun sen iyi bir lastik al benim motor fren sıkmıyormuş yav diyeceksin
gelişmiş ülkeler makine üretir teknoloji üretir, gelişmemiş ülkeler insan üretir
2013 YAMAHA YBR125-NIKON D7000
Elinde çekiç olan herşeyi çivi zanneder, insan yediğine dönüşür, yaşadığı yer gibi düşünür
Geçmiş olsun. Sende hasar olmaması sevindirici.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
yok iki sinyal 1 ayna yağ değişimi yağ filitresi ... vs. hazır gitmişken onları da aradan çıkarttım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
bende temkinli kullanıyorum yoksa 8-10 defa düştüm kalktım 1-2 de kaza yaptım ama en ufak çizik-kırık yok bende temkinli sürüşten dolayı bunlar... ama en ufak hatada yatıyor makine
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
ne anlama geliyor bu? anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
sağolasın yapıcaz artık yeni motorla ilgili bir şeyler
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
geçmiş olsun patron.
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)