geçmiş olsun bende cbrde 250r orjinal lastiklerini kullanıyorum, yağmurda felan bugünde sürdüm, ama virajlara felan çok dikkatli giriyorum, yatmıyorum, ani hızlanıp ani frenlemiyorum... çok şükür öyle düşmüşlüğüm yok.
geçmiş olsun bende cbrde 250r orjinal lastiklerini kullanıyorum, yağmurda felan bugünde sürdüm, ama virajlara felan çok dikkatli giriyorum, yatmıyorum, ani hızlanıp ani frenlemiyorum... çok şükür öyle düşmüşlüğüm yok.
bir irc klasiği
sağ olasın kardeş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
yeni sezona yeni motorla ve yeni lastikle giricez artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
yeni sezonda Pulsar almak istiyorum o zaman Michelin düşünebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
ani frenleme yapmasam da ani kalkış hızlanma yapmamak TVS için pek mümkün olmuyor yapmasan ayıp
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
geçmiş olsun irc varsa yağmurda çıkmayacaksın başlarda iyidir sonradan karton gibi hala daha servisler irc en iyi lastik sen kullanmayı bilmiyorsun diyip insanların hayatlarıyla oynuyorlar ya
Ben de motoru aldığımda üzerinde sıfır irc lastik vardı,atmaya kıyamadım dikkatli kullanırım diye.
Sadece 1 defa kaza yaptım onda da lastiğin suçu yoktu ben girmemem gereken yere hızlı girmiştim.onun dışında düşük viteste birden hızlanmaya kalksam hele birde yol ıslaksa arka taraf slolom yapmaya başlıyor hoşuma bile gidiyor ama bi o kadar tırsıyorum da. biraz eskisin michelin yada metzeler alıp takarım artık.
Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun. .bu arada mishel nedir ya?
şu an benim arkada pilot street var.
her fren yaptığımda irc ile düşüşlerim geliyor aklıma. öyle küfürler ediyorum ki...
irc marka sabun kalıbım benim.
ya ben benim eski irc arka lastiği nasıl patinajla yakarım ? bir fikir verin.
ön lastikde irc olduğundan sanırım, ön freni kökleyip, gazı verip debriyajı ani bırakınca ön teker ileri kayıyor. bi türlü patinaja kalamıyorum. önü duvaramı dayasam ??
yakacam ben bu irc lastiği cayır cayır
o sayısız kez düşmeme sebep olan lastiğin telleri çıkıncaya kadar patinaj çektirip yakmak istiyorum dumanlarının çıktığını görmem lazım. ama bi türlü patinaj çektiremedim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...agi-opmek.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
orijinal lastik nasıl İRC oluyor anlamadım yerli üretim motor mu kullanıyorsunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
teşekkür ederim...sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
sevdiğimiz bir abla o onun da tutuşu iyiymiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
gaz dök yak ne uğraşıyorsun
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
orijinal lastik nasıl İRC oluyor anlamadım yerli üretim motor mu kullanıyorsunuz
2.el aldım ben,sahibi almadan 1 hafta önce takmış ondan önce fabrika lastikleri varmış zaten
izmir buca da dolmuşcularla yagmur da motorsiklet sürmek paha biçilemez
bu düşmeler kalkmalar tamamen dikkatsizlikle alakalı bence. bende de çin malı 100 lük var yağmur kar çamur binerim yağmurlu havada 70 le girilecek viraja 50 ile giriyorum hiçte düşmedim. ALLAh ta düşürmesin. 1000 liralık lastikte olsa virajda motor yatıkken ayarsız frene basıldığın da her türlü kayar diye düşünüyorum. biraz daha dikkatli olmalıyız.
2013 yamaha crypton ustündeki duro lastiklerde yağmurda kayıyor,kuru asfalt tada kayıyor dikkat edilmezse
sonradan anladım mevzuyu... lastikler sıfırmış ben onu motosiklet sıfır olarak algıladım nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
yok işte iyi lastikle düşmezsin diye bir kaide yoksa da kötü lastik durumu var... mesela en hafif ıslak zeminde yol tutuş sıfıra iniyor başı-kıçı ayrı oynuyor motorun...hızı ben de kesiyorum yağmurlu havada en az %30 gibi ama dediğim gibi kar etmiyor bazen
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
ben servisler içinde biri yamuk yapınca diğerine geçiş yapıyorum... Sürat Motor'u tek geçerim İstanbulda... efendi adamlar hepsi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
bu dolmuşçular/otobüsçüler çok sevimli insanlar Allahtan silah taşımıyorum sakat bırakırım gözümü kırpmadan... zerre insaf merhamet yok hayvanlarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
galiba lüks segment harici tüm motosikletlerde üreticiler kötü/vasat lastik kullanıyor
ben de ybr'de 5-6 senedir hep irc kullanıyorum, bir defa michelin pilot sporty kullanmıştım, ama irc ile ben daha rahatım, bilemedim şimdi. irc bana çok iyi gibi geliyor özellikle virajda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)