Radyoda gezinirken sürücü belgesi harçlarının kaldırılacağına dair birşey duydum.. Varmı konu ile ilgili malumatı olan kimse?
Radyoda gezinirken sürücü belgesi harçlarının kaldırılacağına dair birşey duydum.. Varmı konu ile ilgili malumatı olan kimse?
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
öyle bişey olmuşsa hemen A ehliyeti alayım ama sanmıyorum enkısa zamanda bi sürücü kursuna gidicem bişey öğrenirsem haber veririm
Bizden sömürdükleri paraları da geri vereceklermiymiş acaba?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ben duymadım ama böyle bi söylenti çıktıysa gerçeğe geçirmek için düşünürler belki
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Neyse memlekette güzel gelişmeler oluyor.. Fadıl takipte
Sinan Atasoy
sürücü kursuna gittim 'aaa öylemiymiş' diyolar malesef öyle bişey yokmuş
mış muş yok... Radyoda duydum diyorum..
Sinan Atasoy
Harçlar kaldırılmayacak ama; Bütün sınıfların farklı olacak. A2 için farklı, B için farklı, E için farklı.
Türkiye'de sen duydunmu hiç akan musluğun suyunu kessinler.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
acaba A2 nin nekadar olucak bilen varmı
Diyorki 125 cc ye kadfar B ile kullanılır.. Trafik yasasını inceledim yok öyle birşey.. Varmı net bilgisi olan? Benmi göremedim acaba?Motosiklet hız limitleri otomobiller ile aynı seviyeye çıkıyor.
Geçiş üstünlüğü sıralamasında motosiklet ilk sırayı alıyor.
Her yıl trafik muayene zorunluluğu olan motosikletler tıpkı otomobiller gibi ilk alındığında üç yıl,devamında her iki yılda bir muayeneye tabi tutulacak.
Motosiklet farları sürekli açık olacak ve kasklara standart gelecek.
50 cc motorbisikletler ehliyetsiz kullanılabilecek.
Motosiklet ehliyetleri 125 cc ye kadar A1, 125 cc üzeri A diye sınıflandırılacak.
A1 Sınıfı küçük motosikletler otomobil ehliyeti ile kullanılabilecek.
Motosikletçilerin üç yıldır sürdürdüğü yasal düzenleme çabalarına verdiği destekten ötürü tüm basınımıza teşekkür ederiz.
Sinan Atasoy
Yokmu bu konuda net bilgisi olan?
Sinan Atasoy
bize ehliyetlerin nekadar olduğu veya nasıl olduğu lazım değil bize insan lazım.Bizlere sanki trafikte hiç yokmuşuz gibi davranıyorlar.Sesimi otomobil kullananlar duysun lütfen otonuzun başında kompleks yapıp motor kullananları hiçe saymayın bir gün şöför mahalinden suratınıza bir kask yapışırsa bu dediklerimi düşünün.Bıktım hergün sizin gibi duyarsız insanları dövmekten yoruldum artık.Arabalarınızın lastiklrini patlatacam camlarınızı kıracam sonrada gazlayacam ulaaaaannnnnnnnn.........
Ya ali birincisi demagoji yapma soru sorduk sorunun cevabı benim için önemli. Ikıncisi efendilikten taviz verme senin yapacagin aykırı hareketler hepimize mal olacaktır..
Sinan Atasoy
bende duydum oyle bırsey var ama daha tam kesın degıl
yada bırılerının canı oyle ıstemıs olabılır yanı balon
SELAM DOSTUM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)