ilk motor için bir fikirde sen ver..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bütçe 4bin civarıysa ybr-cbf idealdır.
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Bütçe 4bin civarıysa ybr-cbf idealdır.
Ahmet yanlış anlama, seviyorum yorumlarını sadece
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
cd150 al. 250cc o malzeme kalitesine çok gelebilir, kısa olan ömrü iyice kısalabilir.
-
Bi forumdan biri Ybr veya cbf alsin sussun arkadaş! Adam belderia almak zorundayim diyor!!!!!!!!!!!! 125 cc al bro sen bakma alakasiz yorumlara
-
Ares güzelmiş. Diğerlerine göre daha sportif görünümlü. Bu arada Kask ve ceketi unutmamak lazım.
-
Sen ilk önce 100 cc motorunu al da şu üzerinde ki gençlik ateşini at,sonra cc yükselt
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
-
-
Apaçilik ruhun varsa küba çita 125 al derim yoksa yamaha ybr 125 idealdir
-
Bu zafir modeli şehir içi kullanmak için ideal diye düşünüyordum ama
-
Cd 250 fena değildir. 18-19 bg di sanırsam. 125 i 2.7 yakacaksa bu 3.2 yaksın.
Yalnız vitesleri ters diye duydum. Yani aşağı doğru artıyor. Bu konuya dikkat etmek lazım.
-
belderia dıye bı marka varmış burda öğrendim yanı yenı gördum. Hemen sitesine girip baktım hiç guven vermedi bana, henuz çok gençsiniz sanırım kendi gelirinizde yok bu motoru aldığınızda anladığım kadarıyla size sıkça sorun cıkarıcak ve sürekli motor için ailenizden maddi yardım istemek zorunda kalıcaksınız . Bu durum hem sizin hem ailenizin motordan soğumasına sebep olucaktır .Tekrar düşünmenizi tavsiye ederim en azından bütçe kısıtlıysada daha bilindik bi çinli markaya yönelmeniz daha doğru olur. Mesela ben 3 yıl Kanuni ronny kullandım hala motor bende ve henuz bakım masrafları haricinde para harcamadım. Süspansiyon diye bişey yok ama keçi gibi heryere tırmanıyo Diğer bir yanın sana sunu al bunu al diyoda sen diğer yanınla otur bi konuş anlaş 125 cc yada 150 cc bi motora yönel, 250 yi ele çünkü yakıt sarfiyatının önemli olduğunu söylemişsin. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle.
-
Mondial Drift al, TAŞ gibi motor...
-
herkese çok teşşekürederim yorumlarınız için fakat değim gibi çeksiz senetsiz bir tek belderia motor veriyor baklım mutlaka döküm jant alıp tubles yapacağım ama karsızım 250 çok iyi duruyor :D
-
Ahmet abi ne derse doğrudur.. :p
-
Allah akıl fikir versin ...
Bitmediniz ya
-
hiç gördünüzmü acaba cd 250 bi arkadaşınızda falan bu 3.2 litre gerçekmi yoksa tahminmi ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)