Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Boyum motosiklet tercihime etkili olmalı mı ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar boyum 1.73 cm ve süpersport Motosiklet almayı düşünüyorum. Sizce bu bana engel olurmu yahut belli bir kritere yönlendirir mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Waoovv boyunda uzun alacagin motorda SS.. Mükemmel...

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Ben 1.91im 110 da kg var cbr125 altıma testerenin bisikleti gibi kaldı
    Bence gidip gör bi üstüne çık o zaman belli olur.
    rogget bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    1.70 boyla enduro kullanıyorum.. Böyle sorularla gelmeyin arkadaşlar..
    numan bunu beğendi.

ssczus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    küçük cc ss size çok yakışır. Şanslısınız bu konuda.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bazılarına göre önemli bazılarına göre değil Sanırım eğitimlede büyük alakası var bu işin

Ben topuğum yere değmiyorsa kendimi huzursuz hissediyorum mesela, hatta dizim çok çok az kırılsa tadından yenmez oluyor,

her durduğumda ayağım umarım boşluğa denk gelmiyordur diyerek kullanmayı hiç sevmiyorum ki bu şekilde üç kez yana bırakmışlığım var motosikletimi.

İnsan her zaman göremiyor abi işte eğitim ve tecrube bol bol olsa belki bi nebze yırtardımda gecenin körü nekadar alakası olur bilemem

Birde bu işin artçılıyken sert yokuş sonu kırmızı ışığı falan var... Neyse ben çok kafa karıştırmayayım ama bence çok önemli

Bu arada CBR 125-250 sele yüksekliği olarak sizin için çok ideal, hatta en çok 1.70 -1.80 aralığına yakışıyorlar

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 1.91im 110 da kg var cbr125 altıma testerenin bisikleti gibi kaldı
    Bence gidip gör bi üstüne çık o zaman belli olur.

sesli güldüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Birileri Ybr Cbf yazmadan benim tavsiyem, Cbr 250

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı Jokzilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birileri Ybr Cbf yazmadan benim tavsiyem, Cbr 250
    Knki sınav nasıldı Bana m kitapcığı denk geldi 20. dakikadan sonra kitapcığa grafiti yapıyordum
    Jokzilla bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Knki sınav nasıldı Bana m kitapcığı denk geldi 20. dakikadan sonra kitapcığa grafiti yapıyordum

Aynen Banada M çıktı iyi gecti :D

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    1.68 boy la tam hobitim kullandığım pek de alçak olmayan motorlar : f700gs( 820mm) f800gs ( alçaltma kiti ile 850 mm) gsxr600 2010( 810mm) xt125 (860mm) 2005 cbr 1000rr (830mm).En azından ben boy sorunu yaşamadıysam bu motorlarda, sen hiç yaşamazsın merak etme.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Benim boyum da 1.68 Epey kısa denilebilecek bir boy. Benden kısa, ve daha zayıf "bayan" arkadaşların, r1200gs leri, vstromları, oyuncak gibi çevirttiğini gördüm. Artık boyu takmıyorum.
    Ancak, ilk kez motosiklete binecek ve öğrenmeye başlıyacaksınız, ayakalrınızın yere değmesi tercihimdir. Diğer türlü motosikletten korkabilirsiniz.
    Ancak dediğim gibi, alışınca ve zamanla, motosiklete hakim olmayı öğreneceksiniz ve problem kalmayacak diye düşünüyorum.

Şahsen ben, parmakalrımın ucununda ucuyla zor basmıştım Vstrom 650 ye. Ancak, harekete geçince hiçbir problem kalmammıştı

Bence etkili olmamalı... Zaten bu tip konular açan arkadaşları hiç anlamıyorum...
    Benim boyum 1.80cm ve ilk motorum honda today bilmem anlatabildim mi ??
    Motordan keyif almaya bakın...Şekle şemale yok üzerinde nasıl dururum yok altımda küçükmü kalır gibi konulara girmeyin..
    Barkın reyızın dediği gibi motordan keyif almaya bakın..

Henüz kullanacağım ilk SS olduğu için sordum motor hakimiyeti önemli .Zira ışıklarda tutamadım devrildi demek istemem. Teşekkür ederim . Demek ki deneyimi ön planda tutuyoruz keyif almaya bakıyoruz

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    1.75 boyunda olan herkes herşeyi sürebilir. 1.75 altında sıkıntı çıkmaya başlıyor. Ayrıca benim gibi 1.90 üstü kişilerde de yakışmama durumu ortaya çıkıyor. En çokta sıkıntı SS de oluyor. Bir chopper enduro da hiç sıkıntı çekmem aslında ama gönlümüzde SS var napalım

bence 10 numara boy var. Yzfr125 üzerinden örnek vereyim okulda 2 arkadaşta var birisi bende kısa (ben 1.83 arkadas da 1.75 falan vardır belki) diğeride 1.90 falan. Uzun olan arkadaşda motor bir garip duruyor :D bende kısa olana da 10 numara yakışıyor kısacası boyun iyi bence :D

undone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 8 ABS , 2014' R1200 GS ADV.
    Boyun SS makina için ideal gibi duruyor , ha tabi domalış yani pardon "oturuş" pozisyonu bir süre sonra yorabilir. ama arkadaşında dediği gibi üstüne oturduktan sonra karar vermen en mantıklısı

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    90 lı modellerden bi ninjanın üstünde bi abi gördüm. adam 40 bilemedin 45 kilo max 1.65 boy supermen gibi gidiyordu.

Motosikleti
    R1
    Orta ayakta olan vstorm üstünden ayakları yere tam basarak durabilen birisi olarak konuşuyorum ve R1 kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı. Aksine daha bile rahatım diyebilirim.

boyum 188 cbr altinda oyuncak gibi duruyor aynı şekilde scooterda çok küçük duruyor ama scooter ile başlıyorum yazın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)