İlk bajajları bugün servisliğini yapan eskişehirdeki emiroğlu motosiklette gördüm inceledim üzerine oturdum toplandı motorlar falan bu arada bajajın discover modeli 125lik olandandı pulsar daha gelmemiş.Üzerine oturduğumda kısa geldi biraz ybr/esd kasadan biraz daha kısa gibi motor şöyleki oturduğumda direksiyonu tuttuğumda dirseklerim bile kıvrılmıodu oldukça kısa bi mesafesi var ama konfor müthiş derecede ya istediğiniz gibi oturuosunuz hareket ediyorsunuz çok rahat cbf falan rahatlığıyla meşhur ya cbfe taş çıkarttırır derecede rahat bir motor kalitesi zaten o biçim hakikaten dakikalarca en küçük yerine kadar inceledik süper bi motosiklet bu model 125liği 4 valve ve 2 bujili ve piyasaki o 100lük cuplardan dahi az yakıcağını söyledi arkadaşım ve eminim çünkü 2 buji hem tüm yakıtı yakıcak hiç ziyan olmucak hemde performansı etkilicek fiyat 4bintl dedi ve bence çok çok iyi bi fiyat tvsde hint malı güzel bi motor ama tvsnin kalitesi gibi çok kaliteli ve mekaniği tvsden daha gelişmiş bi mekaniğe sahip ibreleri hız göstergesi ibreli onun dışında benzin göstergesi ibreli geri kalan sinyal vites lambalar Devir göstergesi dahil dijital şehir içindede dışındada çok iyi bi motor bence rahatlığıyla şehir dışında cbfe falan taş çıkartır şehir içindede ybrden daha kıvrak bi yapıya sahip dingil arası kısa bi motor şekli şemali çok yerinde bi motor arka fren kampana ama sadece bi deneyin arka freni çoğu diskten daha iyi çok hoşuma gitti benim bu model çok kaliteli siyah kırmızı mavi renkleri gelicekmiş pulsarda 7bintl dedi ama daha gelmemiş eskişehirdeki arkadaşlar emiroğlu motosiklette bu bajajları test etme imkanı var bu motoru almaya niyetlenen hemşerilerim emiroğlunda bakıp test edebilirler... özet olarak motor hakkında diceklerim ibre kısmı çok hoş hızlandıkça dijital bi ekranda uzayan devir göstergesi, çok geniş cbften çok daha rahat titreşimsiz 2 bujili 4valve tahminlerimce 100kmde 2-2.5 lt yakan performansı cc'sine göre yerinde oldukça kaliteli taş gibi parasını kuruşu kuruşuna hakeden süper bi motosiklet bizleri bekliyor