Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

İlk bajajlar...

REKLAM ALANI
    EsesLifan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mcx 150, Lifan tay100
    İlk bajajları bugün servisliğini yapan eskişehirdeki emiroğlu motosiklette gördüm inceledim üzerine oturdum toplandı motorlar falan bu arada bajajın discover modeli 125lik olandandı pulsar daha gelmemiş.Üzerine oturduğumda kısa geldi biraz ybr/esd kasadan biraz daha kısa gibi motor şöyleki oturduğumda direksiyonu tuttuğumda dirseklerim bile kıvrılmıodu oldukça kısa bi mesafesi var ama konfor müthiş derecede ya istediğiniz gibi oturuosunuz hareket ediyorsunuz çok rahat cbf falan rahatlığıyla meşhur ya cbfe taş çıkarttırır derecede rahat bir motor kalitesi zaten o biçim hakikaten dakikalarca en küçük yerine kadar inceledik süper bi motosiklet bu model 125liği 4 valve ve 2 bujili ve piyasaki o 100lük cuplardan dahi az yakıcağını söyledi arkadaşım ve eminim çünkü 2 buji hem tüm yakıtı yakıcak hiç ziyan olmucak hemde performansı etkilicek fiyat 4bintl dedi ve bence çok çok iyi bi fiyat tvsde hint malı güzel bi motor ama tvsnin kalitesi gibi çok kaliteli ve mekaniği tvsden daha gelişmiş bi mekaniğe sahip ibreleri hız göstergesi ibreli onun dışında benzin göstergesi ibreli geri kalan sinyal vites lambalar Devir göstergesi dahil dijital şehir içindede dışındada çok iyi bi motor bence rahatlığıyla şehir dışında cbfe falan taş çıkartır şehir içindede ybrden daha kıvrak bi yapıya sahip dingil arası kısa bi motor şekli şemali çok yerinde bi motor arka fren kampana ama sadece bi deneyin arka freni çoğu diskten daha iyi çok hoşuma gitti benim bu model çok kaliteli siyah kırmızı mavi renkleri gelicekmiş pulsarda 7bintl dedi ama daha gelmemiş eskişehirdeki arkadaşlar emiroğlu motosiklette bu bajajları test etme imkanı var bu motoru almaya niyetlenen hemşerilerim emiroğlunda bakıp test edebilirler... özet olarak motor hakkında diceklerim ibre kısmı çok hoş hızlandıkça dijital bi ekranda uzayan devir göstergesi, çok geniş cbften çok daha rahat titreşimsiz 2 bujili 4valve tahminlerimce 100kmde 2-2.5 lt yakan performansı cc'sine göre yerinde oldukça kaliteli taş gibi parasını kuruşu kuruşuna hakeden süper bi motosiklet bizleri bekliyor
    mete_han ve mhmtesk bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Yine Bagaj ın gereksiz reklamı, offf
    dyavol-77 ve agrasiwe bunu beğendiler.

sinan08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 150 ns cb 500 f 2018
    dijital bi ekranda uzayan devir göztergesi derken ? discovery'de devir saati göremedim ben,karıştırdınızmı acaba..
    dyavol-77 bunu beğendi.

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    resimlerle gelin bize boş laflarla değil..
    dyavol-77 bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç canlı olarak görmedim ama bildiğim kadarıyla Discover 125 lerde devir göstergesi yok.Tam olarak aşağıdaki gibi olması lazım.Foto çekip paylaşırsanız iyi olur.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    size bajaj diye hangi motoru verdiler ne devir göstergesinden bahsediyosunuz ? :D

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    saffetin garajı motosiklet.net versiyonu.
    beko12345, dyavol-77, kemboo ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Reklam kokuyor izlenimleriniz kusura bakmayın, okadar beğendiyseniz alsaydınız YAAA ( nedense ya lara taktım. Yağlama ile alakası olabilir mi? )

Dijital devir göstergesi varsa ben susum

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    4 yıl motor bölümü okudum yıllardır mekanik işiyle uğraşıyorum 125cc silindirin içerisine neden 2 buji koymuşlar anlamış değilim ya yaptıkları sistemden emın değiller hanı yanma olmadı diğeri atşler yada ellerinde fazla vardı hadi takalım gitsinde 15 16 yasında cocuklar bunu bişey sanıp forumlarda öve öve anlatsınlar diye düşünmüşlerdir. şaka bi yana silindirin içerisindeki tüm yakıt hava karışımının yanmasını sağlıo falan teraneleri dısında mantıklı bi cevabı olan varsa bizi aydınlatırsa iyi olur
    tinerci ve cool113 bunu beğendiler.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Herşeyi geçtim,

Madem tanıtım konusu açacaksınız , bari noktalama işaretlerine dikkat edin de bizde rahat rahat okuyabilelim.
    ronnytechno, tinerci ve cool113 bunu beğendiler.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yağlama yıkama 15 lira
    dyavol-77 bunu beğendi.

meugur74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    strike 150
    Gerçekten bu 125cc ye 2 buji 200cc ye 3 buji koymanın tam olarak ne mantığı var çözemedim. Honda, yamaha, suzuki, ktm düşünmemiş bajaj düşünmüş!

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 bujinin mantığı motorun çiğ benzin atmaması tam olarak verimli kullanabilmesi.
    Devir saati yok
    Sizde noktalama işareti yok
    Yurtdışı forumlarında üst düzeyde titreşim olduğu mevcut. Cbf 150 den titreşimsiz olacağı düşüncesi çok uzak geldi.

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı meugur74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten bu 125cc ye 2 buji 200cc ye 3 buji koymanın tam olarak ne mantığı var çözemedim. Honda, yamaha, suzuki, ktm düşünmemiş bajaj düşünmüş!
    Aaa lütfen vstrom da silindir başına 2 buji var. Suzi ye laf atmayalım
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alfa-Romeo larda Twinspark adında benzer bir teknoloji var.Aynı şekilde silindir başına çift buji kullanıyorlar.İlk buji normal ateşlemeyi sağlıyor,ikinci buji ilk ateşleme sonrası silindir içinde kalan yakıt vb kalıntıların yanmasını sağlayıp daha verimli ve kontrollü yanma gerçekleşmesini sağlıyor.Araba motorlarında durum bu ama 125 cc bir motosiklet motorunda durum tam olarak nedir bilemem.İki bujiyi anladıkta şu üç buji olayını birisi anlatırsa sevinirim.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Çift bujiyi Alfa Romeo yıllarca araçlarında kullandı (Twin Spark). Yakıtın daha verimli yanmasını sağlar. İmkan olsa da keşke 10 noktadan ateşleme yapılsa. Bu, firma için maliyeti son derece yüksek bir uygulama. Bizden başka da yararını sorgulayan millet olduğunu sanmıyorum.
    meki 60 bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Fiyati 5bin yapsalar cbf i tvs yi siler piayasadan
    eHerkez neden birine laf sokma asaalama yarisinda anlamis deilim karakteri oturmamis insan kayniyor forum adam bi konu acmis Valla pisman olmustur zaten kaale alip cevap yazmamis iyide yapmis iyice kabak tadi verdiniz bitin artik yaaa
    meki 60 bunu beğendi.
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    strike 150
    Adam tanıtım konusu açmış, açabilir sakıncası yok heralde. Buji olayına gelince tek silindir küçük hacimli motorlarda kullanılmış, bunun başka örneği varmı? Performans a etkisi varmı , sadece düşük yakıt tüketimi mi sağlıyor.tabiki fiyatı uygun olursa yok satar o ayrı ama olmayacaği aşikar, resmi sitesi şuan fiyat 7371tl geldikten sonra fiyat artacakmı bilmiyoruz?.
    Gelmeden kullanılmadan çok konuşulan model oldu büyük başarı.
    Bire şu ybr, cbf konusuna değinmeden geçemeyeceğim;bu modeller altın gibi değerleniyor sùrekli ve oturmuş kemikleşmiş kullanıcı kitlesi var, tvs de son kasasıyla iyi bir yer edindi piyasada peynir ekmek gibi satıyor...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yanlız son 2 yorum yapanlar yanlış anlamış sanırım.

Pulsardan bahsetmemiş konuyu açan kişi.

İşte bu yanlış anlaşılmada , uyarıyoruz diye laf söylediğiniz noktalama işaretlerinden kaynaklanıyor.
    Seko, rebel_punto ve phradrel bunu beğendiler.

Motosikleti
    strike 150
    Yok doğal olarak pulsara geliyor konu, herkes pulsarı beklediği merak ettiği için bende dahil.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)