Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

MOTO GP PİLOTLARINA ne sormak istersiniz?

REKLAM ALANI
    kurmakolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    witesli mi bunlar yaw...

motosiklete tutkuyla binen ve hala tek parça olan her motorcu yeteneklidir
    (moto gp den bile)
    [COLOR="DarkOrange"]PARAYI BULCAM AZ KALDI...[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ilk soruyu soran arkadaşa böyle birini gp de yarıştırma imkanını verseler de ne oldugunu hep beraber görsek 2-3. turda tur yer herhalde tabi böyle saçmalıklarla cadde magandaları haricinde kimse ugraşmaz. soruya gelince
    ÖZEL HAYATLARINDA KULLANDIKLARI MOTORLARLA BAŞLARINA GELEN İLGİNÇ OLAYLARI BİZLERLE PAYLAŞIRLARMI.

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı
    yalnız bir çelişkiyi belirtmek isterim;
    not: aşağıda bahsettiğim motosikletleri kullanan şahıslar istisnadır, kaide değildir.
    motosiklet web sitelerinde (eğer kandırmıyorlarsa) 15-16 yaşında 600F, 600RR ve 19-20 yaşında R1 gibi motosiklet sahibi olan gençler olduğunu okudum.
    Ve bu gençler yaşlarından dolayı bindikleri motosikletler için eleştirilidiler. efendime söyleyeyim bu yaşta bu motor olur mu daha çok gençsin, sen resmen intihar etmişsin vs. ve buna benzer cümleler okudum.
    madem o 19-20 yaşında R1 gibi motosikletlere binen gençler eleştiriliyor e o zaman 19-20 yaşındaki MotoGP pilotları da eleştirilmeli.

şimdi bazıları bana diyecek 20 yaşındaki MotoGP pilotları istisnadır.
    E ben de başından belirttim zaten 20 yaşında R1'e binenin istisna olduğunu.

bi de bazıları onlar motogp pilotumu diyebilir. evet onlar motogp pilotu değiller ama bazı insanlar yeteneklidir. eğer o insanlar yetenekli olmasaydı şu anda yaşıyor olmazlardı.
    yetenek lazım ama 15-16 yaşında 600f vs kullanıyorlar eywallah.. fakat dikkatini çekerim ki ilk motorları 600f yazmamışsın.. burada insanlar bodoslama bir dalıyorlar. "herkese selam ben falanca yerden filanca motosiklet tutkunuyum daha önce hiç kullanmadım ilk motorum olucak bunun için çok heyecanlıyım şöyle güzel, uygun ama güçlü bir şey olsun istiyorum ve model olarak CBR 600F seçtim.. Sizin görüşlerinizi alabilir miyim? Sizce uygun mu?" Bu tarzda yazı bi çok yeni motor alıcam topiclerinde dolu.. Şaka gibi yaa
    Ayrıca küçük yaşların öğrenme yetisi ve kabiliyeti en üst düzeydedir.. bu sebeple öyle düşünüyorum ki.. illa ki başlangıçları küçük motorlar ile yapılmış sonrası ustalaştıkça motor büyümüştür.. Bilakis F1 pilotu Schumaher (yanlış yazdıysam kusura bakmayın) ve kardeşi Ralf karting ile başladılar ve yükseldiler. Anneleri de yarışları seyretmeye gelenlere sosisli sandviç satarak onlara bakıyor ve yarışlara katılmalarını sağlıyormuş..
    Hiç unutmam schumaher in 1. olduğu bir yarış esnasında annesi ağır hasta hastanede ve ölüm haberi geliyor. Bunu yanlış hatırlamıyorsam yarış içinde söylüyorlar ama buna rağmen o yarışı 1. bitiriyor. Kısa bi not da düştük her ne kadar 2 tekeri fazla da olsa..

Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    Medeni ve ekonomik düzeyi rahat bir ülkede yaşayabilmeniz nedeni ile bu spor alanında kendinizi kanıtlamış olmanız size "en iyi benim" deme hakkını verir mi? Yoksa ekonomik nedenlerden dolayı bu spor dalına yaklaşması bile mümkün olmayan ama imkan verildiğinde eksozu elinize verecek binlerce gariban gencin sizden uzaktaki ülkelerdeki varlığından haberdar mısınız?

Ayrıca +1.000.000.000.000
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Ben kendilerine "bi tur versene?" diye sorardım!
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

acaba yarıs ssırasında buyuk abdestlerı geldımı napaıyorlar(acaba tulumlarının ıcınde ozle bı yermı var :D)

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    ULAN rossi hıyarı! yarışan çişe gitmeye utanmadınmı !altına etseydin!

diye sorardım türk usulü
    itina ile kaza yapılır

Mdvyn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaptan ... Niye tam gaz vermiyosun !? Bence kaptır gidelim yani yol müsait ( Cem Yılmaz - Bir tat bir doku )
    [B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    Hepsi benim devremmişmiş yaw gözünü sevdiğim ama hepsi benden küçük birazcıkın.ben 80 doğumluyum onlar 81'den başlıyor.hepside manken gibi maşşallah.

elias haricinde!
    itina ile kaza yapılır

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    benim soracagım soru
    1) 280km ile giderken birden hızlarını nasıl oluyorda dengeli bir şekilde 80 km ye düşürebiliyorlar.
    2) 280 den 80 km hıza düştüklerinde duvara çarpmış gibi oluyorlar mı??

not: birde bu ölü topigi hortlatan arkadaşa sorum var
    1) nerden esti kardeşşşşş

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Medeni ve ekonomik düzeyi rahat bir ülkede yaşayabilmeniz nedeni ile bu spor alanında kendinizi kanıtlamış olmanız size "en iyi benim" deme hakkını verir mi? Yoksa ekonomik nedenlerden dolayı bu spor dalına yaklaşması bile mümkün olmayan ama imkan verildiğinde eksozu elinize verecek binlerce gariban gencin sizden uzaktaki ülkelerdeki varlığından haberdar mısınız?
    Olcay ne soru sormuşsun ama bee valla ahada taş gibi ...aradan geçen aylar bile soruyu unutturmadı bana ...yasemin bu başlığı açtığına pişman olmuştur ...zaten o günden sonra siteye girmedi .. bu soruyu tercüme etmek için en az 6 ay çalışması lazım ... hadi sordu karşıdakinin bunu anlaması içinde en az bi 6 ay lazım ...malum onlarında anadili ingilizce değil...hadi anladı bu soruya cevap vermesi kaç ay alır bide onu düşün

Yane seni ne kadar tebrik etsem azdır...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Hoca satılıkmı?. ne istiyosun?. kaç km de?. orjinalmi? garaj motorumu? kazası varmı?........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    galıba demek isterdimki azdaha bekleyın kenan sofuoğlu kardeşimiz moto gp ye gelince neyapcaksınız hafıften yusuflama varmı dıye bunu sıorabılırım

nasıl resim yülenio bilen varmı

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı AKINCO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl resim yülenio bilen varmı
    hey allahım ya
    Orgazma Dudak Büktürür

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler