Bu pilotlar MotoGp de yarışıyor. Orada da Rossi var. Bu yüzden onların "Ben en iyiyim" gibi bir iddaaları olamaz zaten.Eyong adlı üyeden alıntı
Rossi'ye de bu soruyu sormak, biraz abes ile iştigal olur zaten...
Bu pilotlar MotoGp de yarışıyor. Orada da Rossi var. Bu yüzden onların "Ben en iyiyim" gibi bir iddaaları olamaz zaten.Eyong adlı üyeden alıntı
Rossi'ye de bu soruyu sormak, biraz abes ile iştigal olur zaten...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Levent abi ben yarışdan anlamam, race tarzım değil zaten. Ama inanıyorum ki ülkemde rossi ye duman yutturacak bir sürü kullanıcı ve yarışcı potansiyeli var.
Adamların mobiletle yaptıklarını düşününce rossi de neymiş derim ben
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yok yok, bu Rossi farklı birşey.
Eminim ki ilerde torunlarımız birbirine "Dedem Rossiyi seyretmiş" diyecektir.
Ama diğerleri için dediğin geçerli olabilir. Zaten Sofuoğlu kardeşler de bunu kanıtlar yakında....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
şeyyy hmmmm
baba naber yaa....
.........
Biraz daha gaza gelip in ulan aşağa derizdemonicdreams adlı üyeden alıntı
ahada soru budur allahın zıbıdısına sorulacak en iyi soru???Eyong adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben baya soru hazırladım ama bir iki tanesini yazıcam :
abi kaç basıyo bu?
reklam kokan hareketler bunlar
kapışalımmı?
hehehehehje
Kask tak!
Bi tur vercen mi eyong pedrosayı morartmışsın
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
yada biz bunları bi dövelim bbrr nasıl olur iyice abartalım
in ulan aşagıya
Hıncal Uluç ile Erman Toroğlu yanından geçti mi derdim...
Cüneyt Eralp
yalnız bir çelişkiyi belirtmek isterim;
not: aşağıda bahsettiğim motosikletleri kullanan şahıslar istisnadır, kaide değildir.
motosiklet web sitelerinde (eğer kandırmıyorlarsa) 15-16 yaşında 600F, 600RR ve 19-20 yaşında R1 gibi motosiklet sahibi olan gençler olduğunu okudum.
Ve bu gençler yaşlarından dolayı bindikleri motosikletler için eleştirilidiler. efendime söyleyeyim bu yaşta bu motor olur mu daha çok gençsin, sen resmen intihar etmişsin vs. ve buna benzer cümleler okudum.
madem o 19-20 yaşında R1 gibi motosikletlere binen gençler eleştiriliyor e o zaman 19-20 yaşındaki MotoGP pilotları da eleştirilmeli.
şimdi bazıları bana diyecek 20 yaşındaki MotoGP pilotları istisnadır.
E ben de başından belirttim zaten 20 yaşında R1'e binenin istisna olduğunu.
bi de bazıları onlar motogp pilotumu diyebilir. evet onlar motogp pilotu değiller ama bazı insanlar yeteneklidir. eğer o insanlar yetenekli olmasaydı şu anda yaşıyor olmazlardı.
.........................Eyong adlı üyeden alıntı
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Sen meslek değiştir dostum.. Mahvettin adamları bu sorun ileEyong adlı üyeden alıntı
Medeni ve ekonomik düzeyi rahat bir ülkede yaşayabilmeniz nedeni ile bu spor alanında kendinizi kanıtlamış olmanız size "en iyi benim" deme hakkını verir mi? Yoksa ekonomik nedenlerden dolayı bu spor dalına yaklaşması bile mümkün olmayan ama imkan verildiğinde eksozu elinize verecek binlerce gariban gencin sizden uzaktaki ülkelerdeki varlığından haberdar mısınız?
abi bi soru bu kada güzel olabilir beni anlatmış sanki ahh ahhhhgggh.
A. bile k. ne diyosunFutureShock adlı üyeden alıntı
21 numara ; John HOPKİNGS :
Lan ben sana kaç defa önümde tek teker gitme dedim...
Tek teker kalkmayacaksın demedim mi!!
bir topic içinde en fazla sayıda mesajından alıntı yapılan mesaj olması amacıyla alıntı yapıyorum..( fena komplike bir cümle oldu )Eyong adlı üyeden alıntı
benim racingle alakam yok ama (maxi'ciyim).. yinede
caddelerde de böyle kullanıyormusunuz diye sorardım.. tabi " hayır " diyeceklerini bildiğim halde
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
paşam onların sana vercegi cevap hazırzuhtupasa adlı üyeden alıntı
alırım anahtarını
ve gerçekten de alırlar . yazık olur motoruna
Düşme eğitimini hangi pratik hareketlerle aldınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)