Apache reklamı.İzleyince motoruma kırbacı vurasım geldi :D
Reklamlar
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Reklam tamamen şişirme
çok fazla parası olmayan 17-18 yaşındaki arkadaşlarımıza göre bir motor bence
çok fazla parası olmayan gençlere göre demiştiniz ama ybr ile fiyatı aynı ybr alinca zengin kaliteli falan oluyorda aynı para bunu alanlara niye onyargi oluyor anlamis degilim...
Reklamlar
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
çok fazla parası olmayan gençlere göre demiştiniz ama ybr ile fiyatı aynı ybr alinca zengin kaliteli falan oluyorda aynı para bunu alinca niye alt sinir oluyor anlamis degilim...
ybr cbf , tvsden kaliteli diyen seni kandırıyor kardeş. yeni kasadaki parca kalitesi hangi commuter de var?
hatta bu yeni kasanın commuter sınıfına da girmiyor.
bunları 3 motoru da kullanan biri olarak söyluyorum. eger bu motoru isotlar değilde başka bir firma getirseydi türkiyede milyon adet satardı
-
ne kafa tikiyor makinalar
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
çok fazla parası olmayan gençlere göre demiştiniz ama ybr ile fiyatı aynı ybr alinca zengin kaliteli falan oluyorda aynı para bunu alanlara niye onyargi oluyor anlamis degilim...
Aynı diyorsunda yedek parça fiyatları aynı mı bir düşün bakalım? Sadece motor fiyatına bakarak konuşmamak lazım.
-
Aynı diyorsunda yedek parça fiyatları aynı mı bir düşün bakalım? Sadece motor fiyatına bakarak konuşmamak lazım.
Fiyati kalitesindem dolayi olabilir belkide, ayrica hondanin yamahanin cinde uretilmesi beni bi adim geriye dusurdu.Tabiki ben tamamen konulara objektifim ama mantikli yorumlar 1.sirada yerlesiyor aklima,mantigima...
-
yedek parcada üç aşagı beş yukarı 3 motorunda yedek parcası aynı fiyattır. cbf in 5 liraysa yağ filtresi. ben 6.5 liraya aldım. hemen hemen aynı fiyatlar
apache nin tek pahalı parcası varsa dijital gösterge. o da olsun o kadar demi? hangi commuterde dijital gösterge gördü bizim millet?
zaten o dijital gösterge insanı tribe sokuyor kullanınca. insanın hoşuna gidiyor. büyük cc havası veriyor
-
apache reklamındaki kadını gördünüz koruma diye bir şey yok hadi kask olsun o da yok bu yüzden tavsiye etmiyoruz
-
-
usta siz o 2:31 i nerden gördünüz ya maşallah ne göz varmış arkadaşında dediği gibi 2 kere zoom yaptım ancak gördüm
-
ula bu motor 14bg değil mi? o da kranktadır kesin, 1 beygirde kadın en fazla 15. ayrıca kadın hintli ve gerzek hintli ingilizcesine dublaj yapılmış galiba.
-
Tamam güzel motosiklet hatta 250cc altı bi motosiklet alacak olsam ilk bakacağım motosikletlerden bir tanesi ama reklam biraz fazla abartı olmuş sanki.Süper hızlı,korkutucu hızlı,manyak hızlı vb..Sanki mokunu çıkarmışlar.Altı üstü 15 bg ne kadar hızlı olacak en fazla.
-
APALA adlı üyeden alıntı
Sadece bir vidayı sıkamamışlar
olur o kadarcık
Tsubasa adlı üyeden alıntı
yedek parcada üç aşagı beş yukarı 3 motorunda yedek parcası aynı fiyattır. cbf in 5 liraysa yağ filtresi. ben 6.5 liraya aldım. hemen hemen aynı fiyatlar
apache nin tek pahalı parcası varsa dijital gösterge. o da olsun o kadar demi? hangi commuterde dijital gösterge gördü bizim millet?
zaten o dijital gösterge insanı tribe sokuyor kullanınca. insanın hoşuna gidiyor. büyük cc havası veriyor
Ohoooo o olsun, bu olsun Başka?
-
solmyr adlı üyeden alıntı
ula bu motor 14bg değil mi? o da kranktadır kesin, 1 beygirde kadın en fazla 15. ayrıca kadın hintli ve gerzek hintli ingilizcesine dublaj yapılmış galiba.
ar ti ar van sikstiiii
stands for racing throttle response yaaa boru değil öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
ayrıca o bir beygir üstündekinden kaynaklanıyor. Sen binsen yine 14 yani.
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
ar ti ar van sikstiiii
stands for racing throttle response yaaa boru değil öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
ayrıca o bir beygir üstündekinden kaynaklanıyor. Sen binsen yine 14 yani.
. kadın gerçektende at gibi.2 beygir katıyor bindiği motora
-
benim için söz konusu konfor, tercihim cıbıff.. yemişim ar ti arını
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ybr cbf , tvsden kaliteli diyen seni kandırıyor kardeş. yeni kasadaki parca kalitesi hangi commuter de var?
hatta bu yeni kasanın commuter sınıfına da girmiyor.
bunları 3 motoru da kullanan biri olarak söyluyorum. eger bu motoru isotlar değilde başka bir firma getirseydi türkiyede milyon adet satardı
yavaş kardeşim yavaş milyon adet falan commuter sınıfını nasıl atlattın apacheye onuda anlamadım dijital gösterge var diyemi sınıf atladı
-
-
Birde bunu izle
-
çok çirkin, o kadar çirkin ki trafikte denk gelince kafamı başka yere çeviriyorum.
-
tavares adlı üyeden alıntı
çok çirkin, o kadar çirkin ki trafikte denk gelince kafamı başka yere çeviriyorum.
apache mi çirkin ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)