Merhabalar,
Duyduğum kadarıyla ICON'un Türkiye'de satış ve dağıtımı nihayet üstlenilmiş. Birinci elden satışı olacak yani.
Detayları bilen bir arkadaş var mı? Hangi firma veya ne zaman ve hangi kanallardan satışına başlanılacağı gibi?
Merhabalar,
Duyduğum kadarıyla ICON'un Türkiye'de satış ve dağıtımı nihayet üstlenilmiş. Birinci elden satışı olacak yani.
Detayları bilen bir arkadaş var mı? Hangi firma veya ne zaman ve hangi kanallardan satışına başlanılacağı gibi?
Kadıköy'de mağazasını gördüm ben.Sadece bayan ürünleri vardı.Senin bahsettiğin firma mı bilmiyorum ama?
fuarda standları vardı, yazdan beri de izmir kahramanlar'da satılıyordu ürünleri
fuarda konuştum, çetincanı devredip istanbula geçtiklerini söyledi sahibi
Hasanpaşada bi mağaza satıyodu. Benim hatuna deri mont bakarken gördük. Çok şık kaliteli duruyor ürünleri. Ama bayağı bir fiyatlı. Direk kendi mağazasını açıp satarsa belki fiyatlar biraz düşer.
Türkiyeden alıcağınıza revzilla'dan veya fc-moto dan alın burda fiyatlar iki katı direk.Bir mağazanın komple icon ürün stoğunu sokmadığı sürece benzer fiyata satma şansı yok ki onuda yapıcak babayiğit birisi yoktur bence ciddi yatırım istiyor bu işler.
motodor olması lazım arkadaşlar icon distribütörünün adı.
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
Şuana kadar burayı bulabildim. Yurtdışından getiriyorlar. Dışarıya göre çok fiyat farkı yok. Taksitle alabiliyoruz.
https://www.brnmotor.com.tr
Ancak ICON kaskı deneyerek görerek alacağım bir yer bulamadım henüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
Ok buldum
aktif filo yon. ve ser. hiz. tur. ltd.sti.
POYRAZ SK. SADIKOGLU/1 ISMER. NO:10/16 KADIKOY
FIKIRTEPE MAH. 34720
TURKEY
ph: +902163135858 - 0mi
2.
gul gultekin hasbolat
EGITIM MH. KASAP ISMAIL SK. DARA IS MERKEZI
NO:12/1/B KADIKOY
ISTANBUL 34000
TURKEY
ph: +902165414073 - 0mi
3.
tolga can - motodor
MALTEPE MH. ADNAN MENDERES BLV. NO17/5
BERGAMA
IZMIR 35000
TURKEY
ph: +90(232)6323969 - 0mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)