Oyum 1 numaraya çok sexi kız maşallah
Bu arada eline sağlık güzel çalışma..
Oyum 1 numaraya çok sexi kız maşallah
Bu arada eline sağlık güzel çalışma..
ahahahahahaaaa yanlız resimlerdeki yazdığın yorumlar harika çok güldm eline sağlık kardeşim )
Arkadaşlar elinizde başka ablaların resimleri varsa onları da gönderin arşivi genişleteyim. Maksat fuara gidemeyenlere yardımcı olmak
Sadece pazar günü çekildi resimler arkadaşlar.
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
İnternet sansürünün eseri bunlar ama eksikler var hepsini çekmemişiniz...
Bu fuarlarda model kullanımının amacını anlayabilmiş değilim
ducati standındaki kısa saçlı hatun benim de dikkatimi çekti. Öyle güzel falan değil ama değişik hareketleri ve kendinden emin tavırları ile dikkat çekiciydi. Altın kızları anlatmaya gerek yok ama bir bunun kadar daha var az çekmişsin hatta rus bir hatun vardı akıllara zarar. TVS'nin kızları sağmalcılar spec. Honda kızları güler yüzlü BMW'dekiler "paran varsa al kardeşim" havasındaydılar Haksız da sayılmazlar aslında Yamaha ve suzukide kız-mız görmedim ben.
Ee hani bayan arkadaşlara hitap edecek yakışıklı biscolota erkekleri yok fuarda.Olmadı hani eşitlik
kardes manken ıcın fuara gıdecek olsak penthouse veya fashıon tv yı acar ızlerız. o kadar yolu cekmeye ne hacet ?
TVS'nin esmer uzun saçlı kız sağmalcılar spec. mi? bence o hatun Ducati'ye yakışıyordu... TVS standında ilgi çeken tek şeydi... Marantadaki altın elbiseli gacılar içinde de esmer olan iyiydi.. abartılı gülüşü olmasaydı keşke
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
dijital fotoğrafın böyle bir riski var işte titredin mi görüntü net çıkmıyor
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
22-23 oyhş hatun fena ya <3
hiç rahat durmuyon, bilmeyenadam...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.. Fuara gitmedim ama resimlere baktığım kadarıyla bu hatunun üzerine ben daha görmedim.Pc'im masaüstü fotoğrafı yaptım.
Honda dersine iyi çalışmış bu sefer Mühendislik harikası
işte fuara değişik bi bakış açısı, tebirk ediyorum, daha kapsamlı bir çalışma olabilirmiş...yıllar itibariyle böyle bir veritabanı oluşturulabilinir
8-11-15 diyorum
Eline sağlık böyle parça parça görüyorduk da kıyaslayamıyorduk iyi oldu. Biraz adaletsizlik olmuş bazı kızların fotoları olduğundan kötü çıkmış malesef..
8-11 ve 15 ile size tek tavsiyem var. Uzman Klinik piskoloğa gitmelisiniz. Zira bilinçaltınızda bir depresiflik seziyorum.
Ayrıca BMW'yi tebrik etmek lazım. Yer küre üzerindeki tüm suratsız hatunları tek bir çatı altında toplamayı başarmış.
Honda şu kızın 1/2 maketini yapsa çinlilerin satış rekorlarını egale eder vallaha.
Burun farkıyla 22 numara yarışı kazanıyooooorrr...
Sercan'ın paylaştığı ablada çok başarılı...
HER YER MOTOR HER YER ABAZHA..
2015 de bu kızları karşılaştıralım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)