Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum,yeni başlıyorum.

REKLAM ALANI

anladım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 600cc honda görüşmelerimi iptal ediyorum (sahibinden/com sitesindeki).
    içimde zaten bir korku vardı ve bu yorumlar bunu dahada arttırdı.şu an için motor bütçem 20bin tl, herşiey dahil 20bin yani kask tulum vs. Ne tarz bir motor alacağımı dahi bilmiyorum ama şu andan itibaren 250cc geçmicek bir şekilde vitesli tüm motorlara bakacam. Bu arada bu 250cc olan SS motorların egsoz sesini azaltıp, pata pata diye bağırmasını önleyip derinden ve olabildiğince az ses çıkartmasını sağlayan bir egsoz varsa bilgilendirin lütfen beni. Çünkü 250 SS motor almak istemememin sebebi çok bağırması ve pata pata sesleri. Bir süre motor mağzalarını gezecem,nette araştırma yapacam ve almaya karar kıldığım ürünleri burda sizinle paylaşacam. Tekrar teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Bu tecrübe, bilgisizlikle 600cc edinirsen sonuç: http://image.cn.made-in-china.com/2f...2;肥.jpg

250CC SS diye bir şey yok. Geçiş motoru denilebilir anca ona. Eskidendi 250CC SS denilen tabir (gsxr250-250rr-rs250)
    Bahsettiğiniz tarzda bir egzoz yok. Orjinale sadık kalırsanız en minumum sesi yakalarsınız.
    Bu tecrübe ile 2.el almanızı tavsiye ederim.
    veilside bunu beğendi.

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Ben 42 yasinda 3 ay once basladim ve 250 cc ile basladim. Bir gun iyice ogrenince belki 600 luk makineye gecerim ama acele etmiyorum. Niye edeyim ki? Diger yandan derdiniz ses ise scooter da yaptiginiz gibi kulaklik ile onceden kaydedilmis 600 f sesini dinleyin diyebilirim ama demem cunku motorda kulaklikla muzik dinlemek bile bence cok tehlikeli.
    veilside bunu beğendi.

Alıntı Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 42 yasinda 3 ay once basladim ve 250 cc ile basladim. Bir gun iyice ogrenince belki 600 luk makineye gecerim ama acele etmiyorum. Niye edeyim ki? Diger yandan derdiniz ses ise scooter da yaptiginiz gibi kulaklik ile onceden kaydedilmis 600 f sesini dinleyin diyebilirim ama demem cunku motorda kulaklikla muzik dinlemek bile bence cok tehlikeli.
    :D evet zaten o zamnlar yaptığım cahilliğin boyutunun çok byük olduğunu ve kötü sonuçlara yol açtığını göstermek için yazdım, okuyanların bazılarına ders bazılarına tebessüm (imalı) olur dedim :D
    Kulaklık esprinizide çok sevdim :D
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Yanlış bildiğin birşey var, motordan korkmak sizi korumaz. 3 gün önce kaza yaptım arkamdan bi araç curdu nolduğunu anlamadan yere serildim. Şükür birşeyim yok ama daha bugün farkettim ki beni psikolojik olarak etkilemiş. Gözüm sürekli aynalarda acaba yine birisi gelir mi arkadan diye bi korku var içimde. Yanımdan araba geçtiğinde istemsiz olarak irkiliyorum konsantrem kayboluyor. Yani korkmak sizi daha çok tehlikeye götürür. Sen istediğin kadar kendini bilsende bi panikle o gaz kolunu haddinden biraz fazla çekersiniz ve tepetaklak olursunuz. Ama 125-150 cc motorlarda köküne kadar açsanız bile kurtulma şansınız yine olur.
    veilside bunu beğendi.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Günaydın arkadaş,
    Yazılanları okuyunca genel uyarıların tamamı aynı yönde olduğunu gördüm,
    Eğer niyetin bir gün 600cc sürmek ise nasıl en çabuk ilerlerim diye sor ve inan herkes kendi tecrübelerini gerekçeleri ile yazar ve sen de bir yol haritası çizersin.
    Yok, ama, fakat, lakin diyerek devam etmemeni umarım.
    Usluplar seni kırmasın,
    Herkes aynı konulara aynı cevapları vermekten bıkmış olabilir. Ama konuyu açan herkes ayrı ayrı bireyler olduğu için, herkes de onun iyiliği için cevap da veriyor. Aynı şeyleri yazmanının bıkkınlığı biraz uslubu sertleştirdi ise anlayış ile karşılamk lazım. Amaç seni ve bunları okuyacak herkese bir heves uğruna canı ile kumar oynatmamak.
    Belki aramızda bir sürü direk 600 lüklerle 1000 liklerle başlayan vardır. Şanslı olarak bir şey de olmamış olabilir. Bu onun kısmeti ve belki de ortalamanın çok üstünde bir yeteneği olduğundan olabilir. Ama pek çok motor istatisliği öyle demiyor
    bu istatisliklerde genel kabul görmüş sıralama ve kurallar ile ilerlememekten kaynaklandığını düşünüyorum.
    Sevgiler...
    veilside bunu beğendi.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    600 lük konuları gitgide çoğalıyor bakalım hayırlısı

24 saatir 24 kere karar değiştirdim, motor almak çok zor hele ki bir de PARAN varsa daha da zor. Ne alacağımı ne yapacağımı bilmeden herşeyi araştırıyorum ama çok yoruldum. Genelde insanlar 2-3 çeşit motor arasında kalır hangisi bana uygundur diye konular açar ve benim için şu an o bile lüx. Aklımda seçim yapacak motorlar bile yok... Her konuştuğum insan beni etkiliyor, çünkü istediğim şeye öok uzak olduğum için o geçiş motorlarında ne istediğimi bilmiyorum.
    Burdan motorunu seven motor sahiplerine diyorum ki; durumunuzun değerini bilin. Sevdiği motoru yada hedeflediği motoru kullanan arkadaşlarda çok şanslı... Hatta aklında fikri zikri oluşmuş , hedefş belli, ne alacağına karar veren motor severler de benden çok daha iyi durumda onlarda durumlarının değerini bilsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Bu motor 250cc mi? ben ilk defa 250cc olan bir motorun sesini böyle tok duydum. 600f sesine benzettim biraz. eğer bu gerçekten 250cc ise ben honda cbr 250rr denilen bu motoru almak isterim ve başlangıç olarakta sorun yaratmaz galiba bana.
    http://www.youtube.com/watch?v=2YVKkN4jH3k

[QUOTE=veilside;3285908]motor almak çok zor hele ki bir de PARAN varsa daha da zor.[COLOR="Silver"]
    Paran yoksa daha zor abi ilk motorumu alırken ne zorluk çektiğimi ben bilirim(honda today) hoş param olsada aynısını alırdım yada 150 lik bir kymco falan Öyle şekilmiş sesmiş 4 silindir hiç bakmadım çünkü tecrübem yoktu bilmem anlatabildim mi
    veilside bunu beğendi.

umarım bu beni 600lük bir motora hazırlar... kanuni gv250

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    yukrıda verdiğin linkteki makına 250 değil yanlış hatrlamıosam cbr900r

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)