kısacası yeni kasa apache'de titreşim yok mu diyorsunuz,gidip alıcam bi tane
kısacası yeni kasa apache'de titreşim yok mu diyorsunuz,gidip alıcam bi tane
Motosiklet bi sevdadır, herkesin kendi motoruyla arasında bir bağ oluşmuş haklı olarak, çünkü bu yoğun stresli dünyada üzerine bindiğinizde herşeyi unutturabiliyosa bu bağı çoktan haketmiştir zaten. Ve herkes kendi motorunu över (çok rezil- masraflı, dandik bişey olmadığı sürece) Bu tür sorular yüzlerce var ve sonucu hep aynı; çekişmeler, tartışmalar. Aslında bu tür konulara mesaj yazmazdım, fakat genel anlamda bu ikileme hatta üçleme düşenler için yazmak istedim. Ybr, Cbf, Apache bu 3 motor da kendini yıllardır kanıtlamış motorlardır, birbirinden öyle ahım şahım artıları eksileri yok, Burdan bi sonuca ulaşamazsınız, gideceksiniz eğer test etme şansınız varsa hepsini deneyip kararı kendiniz vereceksiniz. Hiç yoktan sokaktaki bu motoru kullananlara rica edip üzerine bi oturacaksınız.
bu titreşim konusu baydı artık arkadaşlar titreşim abartılacak kadar değil,herkese göre göreceli bir titreşim. beni hiç rahatsız etmeyen titreşim seni edebilir.artık şu titreşim olayını sonlandırın yav...hiç mi bıkmadınız,günde 50 kere yazıyoruz şu olayı. benim 2012 kasada artçıyı rahatsız edebilen titreşim olduğu halde hatunla uzun yola çıkıyoruz,kulaklarımızda kulaklık,müzik dinleye dinleye,hatun o motosiklet ruhuyla,çevreyi izleye izleye,güzel havanın büyüsüne kapılarak yolculuğun tadını çıkardığından titreşimi asla hissetmiyor
Zamaninda adamin teki yazmis tvs titrer diye millet sormadan etmeden hemen atlamis. EVET TITRER ama nasil titrer. Benim motorum 2011 model sadece 6 ve 7 bin devir arasinda titresim oluyor ve bunu suren kisi cok az hissediyor arkada artci varsa ayaklarini koydugu sol ped titriyor sagda titreme yok. Babamla 500km ustu yol yaptim ben. Adam eski marmaris motorcularindan ama hic ehliyet almamis. Hayran kaldi.motora dedim baba arka ayaklik titriyor evet dedi titriyor ama ben hic rahatsiz olmadim gayet rahat bir yolculuk oldu. Simdi bilmeyen adamin gozu korkuyor kardes mugla fethiyedeyim yakinsa gel bin gor hak vereceksin bana. Eski ybr sahibiyim apacheye binince kendimi buyuk cc motorda zannettim. Acayip atik ve hizli.motor. Ben bir cok yerdede yazdim tvs aldigima bir gun bile pisman olmadim. Bir kere gaz telim koptu ondan baska hic bir sorun yasatmadi bana buradan ybr ve tvs arasinda kalanlara tavsiyem cin mali ybr yerine tvs almalaridir. Pisman olmayacaksiniz.Ha bunu reklam olsun diyede yazmiyorum sonucta tvs bana para vermiyor ve orada uyelik tarihim var dün uye olupda bugun ovmuyorum bu motoru.
rtr 150 tabii ki. keşke daha çok yatırım yapıp rtr 180 ide getirseler.
yeni kasa da titreşim yok denecek kadar azdır. kafa zırıltısından bahseden arkadaşlar 1 liraya silikon alıp ceksinler
ön dişliyi 14 yapacaksınız. orjinali 13
egzoz motoru sıkıyor, birde tiger egzoz alacaksınız. sonra titreyim titremediğini gelin buraya yazın.
benim motorum 120 den sonra titremeye başlıyordu. sizce bu titreşim neyin titreşimi ? 14 hp olan motor kendini yırtıyor o hızlarda
ben 2 kişi 100 km sabit hızla annemle gezmediğim yer kalmadı. ben rahatsız olmadım annemde aynı şekilde.
ama foruma bakınca. tvs titrer diyo herkes bişi ezberlemiş.
o motor zangır zangır titrese bile o tipe o az yakıta görünüşe herşeyi hakediyor.
ybr cbf kullanan biri olarak. ben bir daha motor alsam yine yeşil siyah apache alırdım.
Herkese tesekkurler yorumlar icin )))
20.000km cbf 150 ile yaptım,8000km 2011 model ybr esd ile yaptım ,3-5km de 2013 tvs kullandım.Şimdi de 1.buçuk ay önce sıfır ybr esd aldım.Burdan belki ne almanız gerektiğini anlarsınız...
cbf 150: hız olarak 2. sırada, sağlamlık olarak 2. sırada, konfor olarak 1.
tvs : hız oalark 1. sırada, sağlamlık olarak 2. sırada, konfor olarak berbat.
ybr 125: hız olarak berbat, sağlamlık olarak 1. sırada, konfor olarak 2.
bu doğrultuda senin için gerekli olan neyse seç.
yav param olsa hepsini alırım gerçi o kadar param olsa bunlara niye bakayım dmi :D :D
İşinde kullanmak için alacaksan ybr, keyfin için alacaksan cbf,zevkin için alacaksan Tvs
Senin 3-5 km ile motorun nasıl olduğunu anlayacak kadar uzman olmadığını anladık
Tamamdir abiley tvs aliyorum artik kararttim gozu
)
Bugün arkadaşla gezerken ışıklarda ybr li biri çıkageldi,gaz falan veriyo kapışalım diye hacı 2 kişiyiz görmüyomusun? sen tek başınasın dedim ama yine de gözümü kararttım, keşke anahtarına kapışaydım geride kaldı herif resmen Tamam rahat olabilir ama ben güç isterim,
ömür biter bu geyik bitmez. Bende ybr var apache alsamıydım diyorum hep bir iç geçiriyorum yalan yok yakışıklı makina
Kim ne derse desin apache rtr 150 yuksek beygirli motor tadi veriyor bana. Ha daha once 600f kullandim ondan biliyorum. Eski motorum ybr ise bisiklet gibiydi. Tabi o zamanlar apache yoktu bende bana canavar gibi geliyordu o ayri mesele :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)