Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

RTR 150 mi YBR 125 mi

REKLAM ALANI

bugün burda izlediğim ybr stop etme sorunu videosundan sonra fikrim tamamen değişti,yamahada öyle ahım şahım bişey değilmiş demek ki,mağdem ki bu aletlerin hepsi aynı kalite o zaman tvs apacheyi tek geçerim,tipi çok düzgün aletin,5000 liraya alınabilecek en güzel makine.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün burda izlediğim ybr stop etme sorunu videosundan sonra fikrim tamamen değişti,yamahada öyle ahım şahım bişey değilmiş demek ki,mağdem ki bu aletlerin hepsi aynı kalite o zaman tvs apacheyi tek geçerim,tipi çok düzgün aletin,5000 liraya alınabilecek en güzel makine.
    2012 modeli 4000e bırakırlar heralde mağaza müdürü ile görüşücem nakit tıkır para :D

Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2012 modeli 4000e bırakırlar heralde mağaza müdürü ile görüşücem nakit tıkır para :D
    şu yeni çıkan kasadan al imkanın varsa yoksada imkanları biraz zorla,ben ciddi ciddi düşünmeye başladım,hyperedge denilen makine gerçekten çok yakışıklı.

Motosikleti
    cf moto 400
    Yamaha ve honda yazan o 150cc alti motorlarin hepsi ÇİN MALIDIR ( 2008 sonrasi 250 cc alti japon diye bir sey kalmadi sanirsam 1 veya 2 istisna olabilir ). Hint mallari dünyada motosiklet üretiminde en baslari cekiyor. Hatta tvs eski suzuki motorlarini uretmis. Hero motor ise honda motorlarini uretmistir. Simdi çin mali ile yillardir dunya devlerine motor ureten hint mallarini kiyasliyorlar. Turk insaninin en sevmedigim ozelligi bu marka fasistligi. Umarim yakinda atlatiriz bu durumu.
    EmrE_09 ve Tsubasa bunu beğendiler.

Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha ve honda yazan o 150cc alti motorlarin hepsi ÇİN MALIDIR ( 2008 sonrasi 250 cc alti japon diye bir sey kalmadi sanirsam 1 veya 2 istisna olabilir ). Hint mallari dünyada motosiklet üretiminde en baslari cekiyor. Hatta tvs eski suzuki motorlarini uretmis. Hero motor ise honda motorlarini uretmistir. Simdi çin mali ile yillardir dunya devlerine motor ureten hint mallarini kiyasliyorlar. Turk insaninin en sevmedigim ozelligi bu marka fasistligi. Umarim yakinda atlatiriz bu durumu.
    haklısın hocam bu konulara oldukça cahil olduğum için pek yorum yapamıyorum ama görünen köyde kılavuz istemiyor,dediğin gibi bir marka seviciliği var.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bana da 160 bin km devirmiş apache kullanıcısı kurye abimiz motor bittiğinde güç kaybettiğinde sadece silindiri değişmek yeter demişti silindiri tak devam et..

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    bu 3 motorun en iyi ve en kötü olduğu taraflarını yazacam kısaca;

cbf 150; KONFOR VAR, BAŞKA BİŞEY YOK
    ybr 125; KALİTE VAR, GÜÇ YOK
    tvs rtr ; GÜÇ VAR, KALİTE VE KONFOR YOK

cici0042 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR ESD '12
    Ben açtım o konuyu jiklenin konumu yanlışmış diğer motorlar gibi değilmiş o ybr yaklaşık 1000 km jikle açık kullanıldı mersin-konya gibi uzun yollar yaptı ve hararet yapmadı buradan YBR nin sağlamlığını bir kez daha görmüş oldum Jikleyi biraz önce doğru konumuna aldım sorun düzeldi.

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı imza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu 3 motorun en iyi ve en kötü olduğu taraflarını yazacam kısaca;

cbf 150; KONFOR VAR, BAŞKA BİŞEY YOK
    ybr 125; KALİTE VAR, GÜÇ YOK
    tvs rtr ; GÜÇ VAR, KALİTE VE KONFOR YOK
    Tvsde hepsi vardir efendim bol keseden sallamayin , ama konforu bir tık eksiktir bunuda güclu motoru ve bunun urettigi sonuc olarak titresimi vardir.
    Tvs nin parca kalitesi hepsinden daha iyidir.

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    3 motoru da kullandım ve fikrimi yazdım kardeşim. Bol keseden değil bilakis kullanarak değerlendiriyorum. 3 motoru da günahım kadar sevmem.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)