Mantıklı CC yükseltme de kararsızlık
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cbr 125 ile 250r arasında birkaç km mi fark var top speed te ?
-
yanlış anlaşılmasın ninja 300 ile cbr250r titreşim aynı. son hız birkaç km değişiyor diye hem yüzde 50 daha pahalı bir motosiklet alıp hemde iki katı vergi ödemem. desen anlardım ama senin karşılaştırma bana biraz garip geldi
bu arada ninja 300 o sınıfın en yakışıklı motoru bence sadece şekli için bile o para verilebilir.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Cbr 125 ile 250r arasında birkaç km mi fark var top speed te ?
O kadar yazdım, detaylara girdim ve sen sadece şu yazıya mı takıldın ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
hrctbn adlı üyeden alıntı
yanlış anlaşılmasın ninja 300 ile cbr250r titreşim aynı. son hız birkaç km değişiyor diye hem yüzde 50 daha pahalı bir motosiklet alıp hemde iki katı vergi ödemem. desen anlardım ama senin karşılaştırma bana biraz garip geldi
bu arada ninja 300 o sınıfın en yakışıklı motoru bence sadece şekli için bile o para verilebilir.
Ninjanın titrediğini görmedim.CBR kullanmasam yicez Çift silindirden olsa gerek yada tasarımdan kaynaklanıyor var işte birşey Titremiyor onu biliyorum.Şuan 125R var.Arkadaşlarımda 250R kullandımda 1 hafta boyunca SJ1000 videom var forumda gör nasıl titriyor CBR 125-250 de aynı sonuç / HYOSUNG 250R da farklı sonuç aldım titreşimde.
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Yakıtı önemli diyorsun
Vergisi az olsun diyorsun
Ucuz olsun diyorsun
Bunlardan sonra ninja300 diyorsun.
Ben ARTÇILI cbr250r ımda 160 ı gördüm, düz yolda. Cbr ın göstergesinde %10 hata payı ile birlikte.
Artçısız hiç topspeed denemedim fakat 170 i görür diye düşünüyorum.
Gopro almayı düşünüyorum , alınca topspeed i gösteririm.
Yani siz şimdi bir kaç km mi diyorsunuz bu farka ?
Sanırım hiç cbr250r kullanmadınız.
Neyse kolay gelsin.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Ninjanın titrediğini görmedim.CBR kullanmasam yicez
Çift silindirden olsa gerek yada tasarımdan kaynaklanıyor var işte birşey
Titremiyor onu biliyorum.Şuan 125R var.Arkadaşlarımda 250R kullandımda 1 hafta boyunca SJ1000 videom var forumda gör nasıl titriyor
CBR 125-250 de aynı sonuç / HYOSUNG 250R da farklı sonuç aldım titreşimde.
cbr 125 146 km yapyıor cbr 250 165-174km yapıyor
cbr 500r iyidir
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.
-
O kadar yazdım, detaylara girdim ve sen sadece şu yazıya mı takıldın ?[COLOR="Silver"]
ben de oraya takıldım
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Bana kalırsa neyin ne olup olmadığını iyi biliyorsun. Kendini biliyorsun.Ne istediğini biliyorsun. Ama birde naked motosikletleri denemeni tavsiye ederim. Kawasaki er6 n veya er6f modelini denemelisin. SS model istediğin belli ama bir bakarsın vazgeçilmezin olur.
-
mahyo adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa neyin ne olup olmadığını iyi biliyorsun. Kendini biliyorsun.Ne istediğini biliyorsun. Ama birde naked motosikletleri denemeni tavsiye ederim. Kawasaki er6 n veya er6f modelini denemelisin. SS model istediğin belli ama bir bakarsın vazgeçilmezin olur.
Baktımda beğenemedim.Fazerde çok artçı oldum iyi hoşta bana tekabül etmiyor.Virajlarda istediğimi yapamam o cihazlarla.Ninja 300 bakacam gibi.Fiyatı şekli tasarımı çokhoş 180-200Km/H gayet doyurucu.Bakarsın İnterCityPark'a da girerim.2.el temiz fiyatı 0 CBR 250 Fiyatında Alınır yani.
-
Kawasaki candır! Duruşu şekli havası karizması bile o fiyata değer ki verdiği performans zaten başlı başına efsane! Bu işin parasında değilsen ben zevk alayım adrenalini tadayım bacaklarımın arasındaki gücü hissedeyim diyorsan Kawasaki yi tek geçerim!
Ayrıca şunuda belirteyim, Kawasaki nin bir adı çıkmış yok yedek parçası bulunmuyor yok pahalı falan filan diye ama millet farkında değil heralde Kawasaki nin her geçen gün satışı artıyor ve Türkiye ye daha çok yatırım yapıyor. Birde saolsun Honda ani fiyat artışları ile Kawasaki satışlarını baya arttırdı. Bu saatten sonra Kawasaki nin 2. el piyasasıda yedek parça piyasasıda her geçen gün artar. Milletin ağzına bi dolanmış konuşup duruyorlar ama gidip çok mu araştırdın diye sorsan bir şey diyemezler
Not: Söylemeden edemicem. Usta hangi akla mantığa dayanarak 125cc den 600cc filan düşündün sen çok merak ettim
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Kawasaki candır! Duruşu şekli havası karizması bile o fiyata değer ki verdiği performans zaten başlı başına efsane! Bu işin parasında değilsen ben zevk alayım adrenalini tadayım bacaklarımın arasındaki gücü hissedeyim diyorsan Kawasaki yi tek geçerim!
Ayrıca şunuda belirteyim, Kawasaki nin bir adı çıkmış yok yedek parçası bulunmuyor yok pahalı falan filan diye ama millet farkında değil heralde Kawasaki nin her geçen gün satışı artıyor ve Türkiye ye daha çok yatırım yapıyor. Birde saolsun Honda ani fiyat artışları ile Kawasaki satışlarını baya arttırdı. Bu saatten sonra Kawasaki nin 2. el piyasasıda yedek parça piyasasıda her geçen gün artar. Milletin ağzına bi dolanmış konuşup duruyorlar ama gidip çok mu araştırdın diye sorsan bir şey diyemezler
Not: Söylemeden edemicem. Usta hangi akla mantığa dayanarak 125cc den 600cc filan düşündün sen çok merak ettim
Hocam CBR 250'den geçen var.CBR 125 ile 250 aynı ya top speed farkı ve 3 saniye erken 100KM/H a ulasıyor diye arada uçurum varmış gibi davranıyorlar.Sanırsın R6-R1 Farkı 600RR-1000RR farkı En büyük ilham bunlardan geldi 2.si o paraya oooooo 600RR-R6 alırım diyen kekolar aklıma geldi Sonra benzin gelince kekolarla birlikte silindi gitti.
NİNJA 300 0 fiyatı çok fazla 2.elde 2 tane var zaten.Biraz daha semt olarak çeşit olsa iyi olur.
-
Baktımda beğenemedim.Fazerde çok artçı oldum iyi hoşta bana tekabül etmiyor.Virajlarda istediğimi yapamam o cihazlarla.Ninja 300 bakacam gibi.Fiyatı şekli tasarımı çokhoş 180-200Km/H gayet doyurucu.Bakarsın İnterCityPark'a da girerim.2.el temiz fiyatı 0 CBR 250 Fiyatında
Alınır yani.
virajlarda ne yapamazsınız naked larla anlayamadım? çok farklı düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum keşke ninja 300 almayı düşünüyorum diye konu açsaydınız. kazasız belasız sürüşler
-
ortohnt82 adlı üyeden alıntı
virajlarda ne yapamazsınız naked larla anlayamadım? çok farklı düşünceleriniz olduğunu düşünüyorum keşke ninja 300 almayı düşünüyorum diye konu açsaydınız. kazasız belasız sürüşler
Malum pistlerde sürmeyeceğim motoru CBF 250 Sürdüm.Yandan rüzgar aldığı için virajlarda yalpalıyor motor.Zevk alırken aynı zamanda riske giriyorum.Bu yüzden NAKED olmaz benim için.Tulumu vs. herşeyi viraja göre aldım tek parça aldım Düşün yani
-
çok iyi açıklamıssın bende aradaki 20 km Ye 4000 lira vermeyenlerdenim 125 kesmiyorsa ya ninja 300 yada cbr 500 kardesim
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
çok iyi açıklamıssın bende aradaki 20 km Ye 4000 lira vermeyenlerdenim 125 kesmiyorsa ya ninja 300 yada cbr 500 kardesim
Ya 4000 TL bari 250'CC yi çift silindir yap.Allah inandırsın bak kamera taktım yakında video yayınlayacağım titriyor abi.Kimse gelip yemesin beni, bende honda kullanıcısıyım çokta iyi motor.Titremiyor diyen adam yalan söyler.NİNJA 300 0 KM alamam çok pahalı.CBR 500R'a 18 verebilirim.Bakalım neler olacak.YAMAHA R25 yapaydı iyidi :(
-
Baktımda beğenemedim.Fazerde çok artçı oldum iyi hoşta bana tekabül etmiyor.Virajlarda istediğimi yapamam o cihazlarla.Ninja 300 bakacam gibi.Fiyatı şekli tasarımı çokhoş 180-200Km/H gayet doyurucu.Bakarsın İnterCityPark'a da girerim.2.el temiz fiyatı 0 CBR 250 Fiyatında
Alınır yani.
motor eğitimi aldın mı profesyonel birisinden? teorik ve pratik eğitim? yok almadım diyorsan, neyin virajından bahsediyorsun, hemde 21 yaşında, kan damarlarda delicesine akarken?
-
celikat adlı üyeden alıntı
motor eğitimi aldın mı profesyonel birisinden? teorik ve pratik eğitim? yok almadım diyorsan, neyin virajından bahsediyorsun, hemde 21 yaşında, kan damarlarda delicesine akarken?
Güvenli sürüş eğitimi aldım.Onun dışında kendimi geliştirmekteyim.Uludağ yolu virajları çok düzgün.
-
Bu nasıl Türkçe yaw. Sliders eritmek, Low side olmak, Top speed yapmak, alt tarafı iki teker üstündesin, uçak pilotuyla kule arasindaki muhabbete gerek yok..
-
Ya 4000 TL bari 250'CC yi çift silindir yap.Allah inandırsın bak kamera taktım yakında video yayınlayacağım titriyor abi.Kimse gelip yemesin beni, bende honda kullanıcısıyım çokta iyi motor.Titremiyor diyen adam yalan söyler.NİNJA 300 0 KM alamam çok pahalı.CBR 500R'a 18 verebilirim.Bakalım neler olacak.YAMAHA R25 yapaydı iyidi :(
şimdik 250 yı de kullandım arada barız fark var ama bu fark 60 70 ye kadar sonra hersey aynı sayılır v motor olaydı ıyı olurmus hyo tecrubem var 15000 kusur arada baya fark var cbr 250 ıle ama oda cok kalıtesız fren yok vs vs mıchelın taktık yok baba olmuyor ama tıp yerınde yakıtı sorma gıtsın bu tıtresım dıyolarda ben cbr 250 de camın tıtremesı dısında bişi hissetmedım 125den fazla degıldı yanii
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
şimdik 250 yı de kullandım arada barız fark var ama bu fark 60 70 ye kadar sonra hersey aynı sayılır v motor olaydı ıyı olurmus hyo tecrubem var 15000 kusur arada baya fark var cbr 250 ıle ama oda cok kalıtesız fren yok vs vs mıchelın taktık yok baba olmuyor ama tıp yerınde yakıtı sorma gıtsın bu tıtresım dıyolarda ben cbr 250 de camın tıtremesı dısında bişi hissetmedım 125den fazla degıldı yanii
Youtube'den izlediklerime göre NİNJA 300 / 500R la aynı hıza sahip,ivmelenme olarak 4 saniye daha hızlı / NİNJA gözümde büyüdü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)