Arkadaşlar lütfen yardımcı olun kararsızım..:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence öyle bir dünya yoktur
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Kardeş bir az daha biriktirsen 3.500 TLye adam gibi bi motor alırsın ;)
-
20 bin daha koy mt 07 al hem de geri kalan para korumalara yeter heralde
devilmotor adlı üyeden alıntı
Kardeş bir az daha biriktirsen 3.500 TLye adam gibi bi motor alırsın ;)
-
honda cb 125 ace 3190 tl sitede gözüken 3000tl e bırakıyorlar bence 3 bine alınacak en iyi motosiklet..
-
DiaBLoo adlı üyeden alıntı
1-Tipi Hoş veya Kaba Olucak
2-Asla Vibrasyon Olmıcak
3-Az Yakıcak..
4-Salcano Wolf's Biraz kafama yattı ama Çok kararsızım Motoru Kullanan varsa Mesaj Atsın
5-Bastın MI gidecek
İlgilenen arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...
CEVAP: 4 Salcano wolf
Dersen ki bastımı gitsin, birazda yaksın helali hoş olsun. Mondial 150 Mcx'e bak derim.. Bastımı giden o var gibi...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
-
3bin tl ye sıfır motosiklet.. 300-500 plaka ruhsat sigorta diye düşsek 2500tl ye sıfır motosiklet.. Hemde güzel, titreşimsiz, az yakan, basınca giden
Yaş kaç ? Ehliyet var mı? Kask mont eldiven dizlik vb koruma ekipmanların var mı?
-
-
O para Cub'a Yeter ancak, 3500 olması gerek asgari miktar. Drift veya Mcx icin
-
o paraya bu dedıklerını alman cok zor. ha wolf s alır keyfıne bakarsında. kask eldıven mont nasıl alacaksın bırde o var. bence sen 2000 tl ye ıkıncı el bır wolf s al. 1000 lırayada ekıpman tamamla.
-
ebay'da 650 dolara sıfır drift satıyorlar. En az 10 tane sipariş olacak tabi. Organize olun kendi aranızda. ÜStüne de gift yazdırırsınız artık, gümrükten geçsin diye.
-
Öyle bir motor varsa getir hemen alacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
DiaBLoo adlı üyeden alıntı
S.a Arkadaşlar Herkeze İyi Sürüşler Ve Kazasız Günler Dilerim...,
Bnm 2500 TL/ 3000 TL Arasında Birikmiş Param Var Ve Ben Bu Parayla Sıfır Bir Motorsiklet Almak İstiyorum...
Bana Bu Fiyata Alınabilecek Motor Markalarını Ve Fiyatlarını Söylerseniz Sevinirim..
Motorda Aradığım Özellikler...,
1-Tipi Hoş veya Kaba Olucak
2-Asla Vibrasyon Olmıcak
3-Az Yakıcak..
5-Bastın MI gidecek
-
-
kardeşim biraz daha araştır. veya biraz daha açıklacı yaz nerde kullancağın kendinden bahset ne biliyim yaz bir şeyler öneri yapabilceğimiz destek verebilceğimiz bir şeyler. emin ol burda herkes yardım etmek ister sana . Yorumları okuyup canını sıkma tatmin olucağın bir motosikletin olur elbet.. fiyat aralığında sahibinden' e gir bak sıfır iistiyorsan onlar bak sonra google'a yaz bakalım kullanıcıları neler demiş neler yapmış hem görünümünü siteden beğenebilirsin içeriğine de kendin okuyorak bilgi edinebilirsin. Hoşçakal...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)