Yazın ceket kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangisi ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
Yazın ceket kullanım oranı muhakkak düşüyordur. Fakat herhangi bir düşme sürüklenme riskine karşın muhakkak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Kendim İzmir'de oturuyorum. Ve yazların ne denli sıcak geçtiğini söylememe gerek yoktur. Yazın muhakkak üste giyilen herşey terletecektir.
Ben sizden yazın kullandığınız ceketleri yazmanızı rica ediyorum. Benim için en az terleme ve maksimum koruma ilk kıstaslarım. Aklımda Dainese'in G Super Speed Tex modeli var. Önerilerinizi bekliyorum.
Edit : Yaz mevsimi dışında kullandığım ceket deri revit tarmac.
Reklamlar
-
Montunda bi havalandırması var havalandırmaları duruma göre açarsan çok faydası oluyor
-
Prohell file mont kullanıyorum çok memnunum. Yazın içliğini de çıkarınca muhteşem oluyor. Antalya'da yaşadığım için sıcaktan bunaltmıyor. Fiyatı da uygun. Mersin taraflarında düşme anında sapasağlam ayağa kalktım, yerde 4-5 metre sürüklenmeme rağmen Prohell sayesinde çizik bile almadım. Saygılar...
-
Dane Strandby alt üst takım kullanıyorum. Gayet iyi.. Nefes alıyor resmen
-
Ben Bering Aero yazlık ceket kullanıyorum fakat güneşte rengi atıyor koyu gri siyah bir kumaş boyasıyla boyamayı düşünüyorum.
-
Dostum mevsimlik montlar var. Bende de Venom un var kışın içini takıosun sıcacık yazın çıkarıosun efil efil esio
-
moukijin adlı üyeden alıntı
Dostum mevsimlik montlar var. Bende de Venom un var kışın içini takıosun sıcacık yazın çıkarıosun efil efil esio
bende de venom un 4 mevsimlik olanı var. yazın baya terlemiştim. kışında baya üşüdüm. aslında 4 mevsim olanlar ilkbahar ve sonbahar için gibi :D
-
ben yazın bunu giyiyorum,hiç terletmiyor.
-
revit tarmac zaten benim bildiğim yaz içindir öyle değil mi?
-
Chopper için şunu düşünüyorum. Ne dersiniz? http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-neo-deri-ceket-pmu2205
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
40 derece sıcakta t-shirtle bile ter akarken mont giymek büyük imtihan oluyor,kabir azabına eşdeğer
-
yeni aldım motovento dan alpinestars, gayet hoş ... http://www.motovento.com/?p=product&gl=ceket&cl=montlar&i=301&c=17
-
O zaman yazlık tekstil alayım?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Montun diğer özelliğide rüzgar geçirmemesidir montsuz bi yere gitmeyin rüzgar yersiniz normal tişörtle nede olsa motosiklet tepesinde rüzgarı yarıp gidiyoruz o kadarda değil yani montsuz gezecem ve rüzgarı yiyecem he yok öyle bir dünya
-
Ben kışın aldım motoru sonra bu ceketi aldım. sıcaklarda havalandırma bölümlerini açınca serin oluyor,birde termal içliği çıkarıyorum canavar öteki türlü küçük kaza yapsak bile hastanelik oluruz allah muhafaza..
Birde arkadaşın dediği gibi,hava 40 derece de olsa o rüzgarı yediğimizde hemen hasta oluruz. sürekli hareket halindeyiz icabında süratli gidiyoruz hissedilen sıcaklık düşüyor,rüzgar yemeyen birşey kullan
-
bugün yediğiniz rüzgarlar, 40'ından sonra tırmalar unutmayın.
dizlikte takın.
-
[/COLOR]
hasanrs adlı üyeden alıntı
bende aynısından var. bir kaza atlattım ve beni gayet iyi korudu. derisi çok sağlam ve çok kalın. dolayısıyla biraz ağır bir mont. yazın öyle aman aman terletmiyor hava kanallarını açınca. fakat işte niye ucuz mont olduğuna geleyim. beden ve kalıp olarak biraz kötü. ben spor yaptığım için atletik bir vücuda sahibim o yüzden mesela sırt omuz ve beli yeterince iyi oturuyor ama kollarında çok bolluklar oluyor. bundan sonra ceket alacak olsam kesinlikle dirsek ve kol taraflarında ayarlanabilir bantı olanlardan alırım. çünkü dirsek korumaları kollarımı tam yapışmıyor. arada boşluklar kalıyor.kollarını çok bol tutmuşlar rahat giyilsin diye.
-
SULH adlı üyeden alıntı
bende de venom un 4 mevsimlik olanı var. yazın baya terlemiştim. kışında baya üşüdüm. aslında 4 mevsim olanlar ilkbahar ve sonbahar için gibi :D
dostum bende 2 aydır kullanıyorum içime sadece t-shirt giyip çıkıyorum dışarı bu soğukta ceketi çıkardığımda t-shirt sırılsıklam oluo hoş izmirde kullanıyorum çok soğuk olmuyor ama 10 derece fln çıktığımda çok iyi koruyor.
-
-
bende bunu yeni aldım.(Richa Airstrike) 3 katlı ve kışın oldukça sıcak tutuyor. 2 katını çıkarabiliyorsunuz. Adam baya bi övdü ceketi satarken. Bakalım yazın nasıl olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)