Dainese Air Frame
Konuya +1.Bende yazlık ceket arayışındayım çünkü burası şeyin şeyi gibi yanıyor(anladınız siz).İzmir 40 derece oluyor diyorlar ozaman manisa yazın 45 derece sizlerden buna göre bir ceket tavsiyesi bekliyorum.
Üzerimde sadece bi gömlek ortalama 130km hızla bi depo benzin bitirmiştim Bajaj Pulsar ile Yazın kalın giyinince bayılacak gibi oluyorum.
Ben de Izmirliyim. Kesinlikle deri tavsiye etmiyorum. Yola cikana kadar terler, sonra ruzgar alinca da hasta olursunuz. Cozum file. Ben Joe Rocket kullaniyorum, siddetle tavsiye ederim. Gerci bir cok markanin benzer modelleri var. Nispeten hesapli, ama etkili. Isiga tutunca arkasi gorunuyor. O derece. Yazin kaza yaptiktan sonra aldim. Mutlaka ceket kullanin.
Venom v-85 Kullanıyorum 4 mevsim mont. İçinde bir adet yağmurluk geliyor ama onun yerineyanımda bir eşofman bulunduruyorum daha iyi oluyor. Malum bizim buranın havası belli olmuyor.
[QUOTE=sametozturk;3284031]Arkadaşlar merhaba,
Yazın ceket kullanım oranı muhakkak düşüyordur. Fakat herhangi bir düşme sürüklenme riskine karşın muhakkak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Kendim İzmir'de oturuyorum. Ve yazların ne denli sıcak geçtiğini söylememe gerek yoktur. Yazın muhakkak üste giyilen herşey terletecektir.
Ben sizden yazın kullandığınız ceketleri yazmanızı rica ediyorum. Benim için en az terleme ve maksimum koruma ilk kıstaslarım. Aklımda Dainese'in G Super Speed Tex modeli var. Önerilerinizi bekliyorum.
http://i.hizliresim.com/wLMQ1J.png
Dainese G Super Speed Tex modelini ben de 1 ay önce aldım. Konforu gayet güzel.Havalandırma konusunda hiç bir problemi yok püfür püfür. Eksi olarak 1130 TL'lik bir montta sırt korumalığını ekstra olması diyebilirim.Bu fiyata sırt koruması olması gerekirdi. Ayrıca bir eksi daha olarak kaza yaparsanız (inşallah olmaz) ve omuzdaki korumalarda problem olur da değiştirmek isterseniz tanesine 150 Tl para bayılmanız gerekecek.
Ls2 breeze
Hem kalite hem ucuz
Alanyanın sıcağında İXON HACKER mont kullanıyorum, gerçekten çok rahat. fermuarına kadar İxon firması tarafından üretilmiş.
Her zaman kullanıyorum. Yazın kavurucu sıcaklarda dahi fileli yapısı itibari ile rahatça giyebiliyorum.
Dainese Air-Flux Tex Textile Jacket
Fc-Moto linki:
http://www.fc-moto.de/Dainese-Air-Fl...Textile-Jacket
[IMG][/IMG]
Rev'it GT-R Ben çok memnunum. Ama daha Cehennem sıcakları başlamadı;)
Beringin yazlık month var bende. 4 senedir.
Revit warrior kullanıyorum, deri bir mont, hareket halindeyken ankarada ağustosta bile terleme sorunu olmuyor. Yaz için beyaz veya açık renk tercih etmeni öneririm.
arkadaşlar böyle eski konuları tekrar öne çıkartmayın lütfen
mont için de yazın tekstil beyaz mont ve kask kullanın faydasını çok görürsünüz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)