arkadaşlar almayi düşündüğüm 125 cc motosikleti istanbuldan hatay a taşımak istiyorum bu işi en ucuz maliyetle ve en güvenilir şekilde nasıl yaparım? *yakın zamanlarda* bu işlemi gerçekleştiren varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar almayi düşündüğüm 125 cc motosikleti istanbuldan hatay a taşımak istiyorum bu işi en ucuz maliyetle ve en güvenilir şekilde nasıl yaparım? *yakın zamanlarda* bu işlemi gerçekleştiren varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
En güvenlisi kargo olur ama en tuzlusuda o olur. Kargodan sonra tren de güvenlidir ama motorun başında beklemek iyi olur fiyatıda ucuz olur. Ayrıca boş bi otobüs ile anlaşıp bagaj bölümüne iyice sabitleyip (ama yan yatırma dik olmalı) gelebilir. Yada gözü karartıp sürerek gel
Stabil hızla sürerek gelmek hem motoruna güveniyorsan hem kendine güveniyorsan bakımlıysa korumaları tak yola çık otobüs yada tran alternatifini değerlendirmiştim sürerek gelmek daha mantıklı oldu (izmirden istanbula bahsediyorum.)
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Bos donem kamyon soforleriyle bi gorus hale ugra ;) bence bu daha mantikli genelde antalya anamura cok giderler e ordanda kullanirsin biraz hem en guvenlisi bu
Ambarlarla konuşmalısın. İstanbul'a yük getiren tırlar veya kamyonlar geriye boş dönmektense ucuza getirirler.
En ucuz nakliye yöntemi Otobüsün bagajında getirmek.Mersedes Travego modellerinin bagajları geniş.Dik olarak iyice sarıp sabitlersen bir sorun yaşamazsın.Aynı otobüslede sen geleceksin zaten.Her molada in bak...İki bilet parası kadar ekstra ücrete anlaşırsın muavinle...Allah yardımcın olsun...Sıkıntılı iş ama başka çare yok;) İlk motorumu böyle getirmiştim.Allaha şükür çizik bile olamadan...
otobüsle götür bence ben öyle yaptım 125cc kuba motorumu antepten şırnak'a otobüsle gönderdim ordada dayımın oğlu teslim aldı ona satmıştım (70 tl geçen sene) şimdiki motorum apacheyi adana'dan aldım aslında binip gelecektim ama çok eksiği varda geçen ramazan bayramı arefesinde o kalabalıkta gece 11de adanadan antepe motorum ve ben 100 tl'ye geldik
Nakliye ambarları bu iş için benden 750 km için 400 ile 800 arası istemişlerdi.
Bunun yerine uzun yol otobüslerinin alt kısmına benzini ve yağı boşaltmak şartı ile alırlar. 50-100 lira ver şöföre, ve yolcuların az olduğu bir dönemde kolaylıkla taşınır. Özellikle hataya giden bir dünya firma var ve hiçbiri müşteri tınlamaz olduğu için gerekirse koridora bile alır hatay firmaları
Kargocular motoru senden ahşap ve kapalı bir kabine koymanı istiyorlar, o iş yaş :D
Yada tanıdığın kamyoncu varsa o bedavaya getirtiyor. Ben öyle yapmıştım.
sehırler arası otobusle tasıyabılırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...l-tasinir.html tıpkı burdakı gıbı. sadece motorun benzınını bosaltman yeterlı olacaktır.
Ya da biraz daha para harcarım ama motorum güvenli gelsin diyorsanız motor taşımada tecrübeli nakliyat firmaları var.. Asansörlü ve sabitleyicileri olan.. İsterseniz benim 2 defa kullanmış oldugum bir nakliye firması önerebilirim size.. Sahibi de cok efendi birisidir. Ücret 400 civarı..
İstanbul'dan Muğla'ya bindim geldim.900km cik. 150 tl lik kadar benzin aldım,80tl otel parası verdim,30tl kadar yiyecek içecek. Bence tecrüben varsa bin git. Yeni motorun heyecanı ile keyifli oluyor.
çok sağolun arkadaşlar güzel fikirler oldu sanırım en uygunu kamyon kasası inşallah kırık çıkık olmaz
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Dostum merhaba, aynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım. http://www.nakliyecilersitesi.net/nakliye-fiyati.aspx linkteki siteye gerekli bilgileri girdikten sonra nakliyeciler seni arayıp şu fiyata taşırız diye bilgi veriyorlar.
Konu hortlatayim biraz., istanbul'dan Marmaris'e m800 getirtmek istiyorum ama benim gidip getirmeye pek vaktim yok gibi görünüyor. Nakliye sitesine ilan biraktim ama belki başka transfer isteyen de olabilir, birden fazla moytor olursa diye buraya da yazayim dedim.
Merhaba, tekne römorkları yapan bir şirketin satış müdürüyüm. Motosiklet römorku isteyen olursa yapabiliriz.
İlgilenen olursa özel mesajla iletişime geçebilirler.
Öncelik ile iyi günler arkadaşlar bizler İstanbul Nakliyat olarak istanbul bölgesinden Türkiyenin tüm bölgelerine günlük nakliyat hizmeti sunmaktayız. Motosiklet, vb. araçlarınız için her gün boş yerimiz oluyor bizleri İstanbul Nakliyat linkine tıklayıp web adresimizdeki numaradan iletişime geçebilirsiniz.
''Dikkatli sürüşler ''
Gecen gunlerde ankaradan motor u getirttim.cok arastirdim hava soguk surulmez diye nakliyeyye baktim.en temiz tasiyan motoassist diye bir firmaya tasittm kaskolu tasiyorlar tertemiz geldi.oyle cizilir mi kirilir mi derdi yok.ben aldim makineyi honda efeye ekspertiz yaptirip emanet biraktim orda.bi kac gun sonra motoassist reno master tarzi bi aracla getirdi.600 tutttu istanbula .kamyonla falan 300 lira sorumluluk almiyorlar.cizildi falan sahibinn sorumlulugu.bide sen ugrasicakzin yuklemeye falan uzun is.ben notere gittim ordan da dondum hemen.
Basligi motosikletle tanisma diye algilayip hayat hikayemi yazacakken basima gelene bak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)