CB 125 E yakıtı ortalama 2,01 LT/100 km...
CB 125 E yakıtı ortalama 2,01 LT/100 km...
İnnovanın şehiriçinde daha az yaktığını söylemenizin mantığı nedir acaba?
Böyle birşey olabilir mi?
Ben bir innova kullanıcısı olarak bizzat şehirdışı uzun yolda bu motorun şehiriçine göre tam iki katı gittiğine şahit oldum. Hiçbir motor, ister araba motoru, isterse motosiklet olsun... şehiriçi kullanımda şehirdışı uzun yoldan az yakamaz. Bu mümkün değil...
Bu birinci yanlış bilgi.
Anf 125 veya innova ile ilgili ikinci yanlış bilgi ise 1,5 litre benzinle 90 km yani, bir depo benzinle 220km civarı üstelik şehiriçi kullanımda... Topu toplamı 14-15 tllik benzinle 220 km!
Lütfen yanlış bilgiler vermeyiniz. Ben diğerlerini bilmiyorum ama, yıllardır kullandığım motorla ilgili verdiğiniz bilgilerin tamamı yanlış.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Mondial mh 125 drift
karma kullanim ( devirli sakin )
sadece sehir ici 13.7 kurus km de
100 km de 2.8-3litre gibi bisi
motor rodajda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Motorlar hep ayni litre yakar (tabi cinsine gore)
farkli olan pompa fiyatinin motora girisidir arkadaslar
pompa fiyati=km
mondial 150 mc-x km 16 krş yakıyor sport kullanımda
MUSTF arkadaşım ben bu verileri motosiklet kullanıcılarının açıklamalarını bir araya getirerek topladım..haklı olabilirsin saygılar--sana katılıyorum..kendi motosikletinin yakıt durumunu bildirerek hatayı düzeltebilirdin..ben yanlışı düzeltim aşagıda ki linke bir bak...saygılar teşekkürler..
http://www.deretepe.net/faydali-bilg...nova-inceleme/
Bu bilgileri nereden arakladın bilmiyorum ama bilgin olsun orjinal link aşağıda.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ketimleri.html
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Orada bir vatandaş kendi görüşlerini yazmış. Ayrıca, 100 km yi şartlara göre 1,5 ile 3 litre benzinle görürsünüz, diyor ki bu doğrudur. Ama siz direk 1.5 litre yazmışsınız. Şehirlerarası yola 2 kişi gittiğinden bahsediyor ki, bu farklı birşeydir. Evet... şehirlerarası yolda 1.5 litre benzinle 100km yi hatta daha fazlasını görürsünüz. Ama şehirlerarası yolda motorun daha fazla yakacağını ifade ederek işi bozuyor. Bu söylediği onun bu işlerden zerre kadar anlamayan biri olduğunu gösterir...
tvs apache kaç yakıyor acaba? görmedim de listede?
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Waaay bee ben bu topici unutmuştum 7 yıl olmuş konuyu açalı )
Son motorumun yakıt tüketimlerini gireyim.
Honda Nt700 Deauville 2008 model 22.000 de
Şehir içi normal kullanımda 100km/5 litre
Şehirlerarası normal kullanımda 100km/4.4 litre
Kullanımınıza göre yukarı ve aşağı değişiklik gösterecektir.
asya gy 200 tay
100 km 2.4 lt ve 3 lt arasında oynayan bir yakıtı var.
2006 yılındaki benzinin litre fiyatı 2,96 tlmiş. nereye gidiyor bu fiyatlar böyle..
Modenas GT135 daha 1500 kilometrede 130cc 11 hp cup 2013 model 100 kilometrede 1.6 - 1.8 litre yakıyor
Marka:KUBA
Model: XY100E
Vites: manuel
kullanım şekli: Spor (devirli)
trafik durumu: karışık
yakıt tipi : 95 oktan..
km : 10 kr..
Karlıyollar 10 kr olarak verdiğin bilginin yanına bugünkü benzin fiyatınıda yazmalısın. Aksi halde verdiğin bilgi bir değer taşımaz.
Tüketimini litre olarak vermen en doğrusu.
Senin tüketimin 100 km de 2,13 litre civarında
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Ülkemizde ki yakıt fiyat artış hızını düşünürseniz ; Araçların yakıt tüketimlerini kuruş,tl bazında değil litre olarak hesaplarsanız daha doğru istatistik elde etmiş olursunuz
Kesinlikle..
Zaten şu kilometrede şu kadar kuruş yakıyor muhabbetini hiç anlamıyorum.
Sanki memlekette benzin fiyatları sabitmişcesine yorumlar..
Oysa en hızlı benzin zamlarının ve yine en yavaş benzin indirimlerinin olduğu ülkeyiz, dünya rekortmeniyiz!
Eşek ve semer ilişkisi..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Buraya da yazalım bari.
Marka:Yamaha
Model: YBR 125 ESD
Vites: Manuel
Kullanım şekli: Karışık
Trafik durumu: Çoğu şehiriçi
Yakıt tipi : 95 oktan..
Tüketim : 2.29 lt/ 100 km (Toplam 1024 kmde ölçülmüştür.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)