marka: keeway
model: matrix 150
vites: otomatik
kullanım şekli: %70 artçı ile
trafik durumu: şehir içi
yakıt tüketimi: 100km/3.3lt
yakıt tipi: 95 oktan
marka: keeway
model: matrix 150
vites: otomatik
kullanım şekli: %70 artçı ile
trafik durumu: şehir içi
yakıt tüketimi: 100km/3.3lt
yakıt tipi: 95 oktan
honda xlr 125 Niksar-Samsun 188 KM 16 YTL 16/188= 85 YKR Normal sürüş durumunda. Virajlı, bol makaslı
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
valla bende gilera vxr200 var belkı ınanmassınız nerdeyse hergun en iyi 2 günde bi 10 tl doldurmak zorunda kalıorum.servıse mı goturmelıyım bı sorun var sanırım motorda .böle konulara çok uzağım hiç tecrübem yok daha önce ben göturmedım servıse hıc.akrabamdan yenı aldım motoru
Arkadaşlar bu sitede kimsede Yamaha XMax yokmu?
Marka :Honda Beat
Vites: otomatik
Kullanım: Uzun yol ( tam gücün %90 ı ile ve artçılı)
Yakıt: 97 oktan
yakıt tüketimi : 39,4 km / lt Tam depo 6 lt ile :236 km.
100km'de 3 lt.
Zongshen Zs 200
95 kursunsuz
Dag yolu yokus Tepe.. Üstelik 2 kişi
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
sakin kulanım 80-100 km/h gibi 3,3 litre
120-150 km/h 4,5 litre
şehir içi bol aragazlı 5 litre
hyosung gt 250
zealsun 150-19 kullanıyorum.
Silindir hacmi:149.5 cc
Şanzıman:5 vites
Kullanım şekli:Yüksek devirde
1 litre benzinle şehir içi trafikte 36 km yaptım.(deneme için 1 litre benzin aldım.Kadranı sıfırladım.Benzinim bitti yolda kaldık.Ve kadrana baktım 36,1 km gösteriyordu.)Uzun yola çıktım ama deneme fırsatım olmadı.
honda shadow vt750
manuel sanzıman
sehirçi ort: 5/6 lt
şehirdışı: 4/ 4.5 lt
Derbi senda 125 SM 4t
manuel şanzıman
Kullanım şekli : neredeyse tamamı uzun yolda 8000-9000 devirde tek kişi tam güçte 670 km nin ortalaması.
şehirdışı kmde : 0.027 lt
Artçı ile olursa : 0.038 lt
95 oktan
Söylendiğine göre motorun makinesi yamaha ybr ile aynıymış, değerlerde benziyor zaten..
bende mondial 110ft var.
100km 2 lt hatta uzunyolda dahada düşüyor.birazda sakin kullanırım onunda etkisi var ama ister inanın ister inanmayın durm bu.
100km de 2lt mondial 110ft
Asya 19A Scooter
Otomatık sanzıman
Toplam yolun 90 km uzun yol gerısı sehırı ıcı normal trafık
Kullanım seklı : ortalama 65 - 70 km sakın kullanım
5 lıtre ıle 204 km yaptı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
masaı kullanan arkadaslar varsa onlarda bılgı verbılırler mı acaba ??
marka: KYMCO
model: MOVIE(99 model) 50cc
otomatik vites
en ıyı 1 lt ıle 48km
en kotu 1lt ıle 37km(cok sıkıstırınca)
genellikle 1 lt ile 42-43 km gidiyor.
bu degerlerın hepsı sehır ıcı
Marka: Presto 125t-7
Model:125 cc
Vites:otom.
kullanım şekli: normal
trafik durumu : karışık
en son t. yakıt miktarı: 10 ytl 140km
Yakıt tankı:4 lt
marka: kymco people s 200
kullanım seklı: yuksek devırlı
trafık: sehır ıcı
yakıt: 17 YTL e ye 125 km/H gıdıyorumm..
depom 17 18 arası gıbı doluyoo bukadar kmh gıdebılıyorumm.. sizce normal mı ??
marka: Zealsun zs15019 chopper 150cc
kullanım seklı: yuksek devırlı
trafık: sehır ıcı ve trafik
yakıt: 10 ytl ye 100 km gidiyorum ama daha fazla gittiği de oluyor bu ortalamadır. Defalarca denedim 10 ytl ile ve artık alışkanlık oldu 10ytl den fazla benzin koymuyorum 100-120 arası gidiyor ben fix 100km olunca 10 ytl koyuyorum :D
Depom 14 lt lik. ve ortalama 100-120 arası hızlarda gidiyorum. Ama en az 100 yokuşlar dahil.
"If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:
Tikkat Tikkat, honda Beat yakıt tüketimi: 2,70 lt/100km.
Merak eden arkadaşlar için not: motosiklet motorları zaten az yaktığı düşünülerek verimi çok göz önünde bulundurularak imal-dizayn edilmezler genelde. Motor gücü ve motor ağırlığı uğruna verim biraz daha ikinci planda kalır. Motor yakıt verimi olarak aslında Uluslararası standart Low Calorific Value yani lcw dir. Yani= 1 beygir gücü 1 saat boyunca üretebilmek için harcanan Yakıt Miktarı. Ancak uyanık üreticiler bu amprik değeri vermekten çekinirler. Örnek verirsek ki bunlar genelde yakıt tüketiminin bilinmesinin olmazsa olmaz Gemi dizelleri içindir. ağır devirli bir iki zamanlı dizel gemi makinesi 116 grBHP/Hour yakıt harcar. aynı güçte bir 4 zamanlı orta devirli gemi dizel makinesi 260 grBHP/Hour harcar. yani bu rakamları 24 saat ve üretilen beygir ile çarparsanız günlük toplam yakıt harcamını buluruz.
Yannış yere mi yazıyorum diye düşündüm şimdi yaa
Poturdak
senden ricam topik sahibi olarak bu yazılan modelleri ilk mesjına eklermisin...yani bilgi bankası olur ama kim uğraşcak şimdi dimi...
arkadaşım milletin kafasını neden karıştırıyorsun...buras gemi forumumu...motosiklet sitesinde gemi konuşmak pek abes bir durum...sizi şiddetle ve kırbacla kınıyorum...
foreeeeeeeesıghtttttttttt efsaneeeeeeeeeeeee....aldıktan sonra bi yanaklarımdan öp be abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)