Peyloride eline,emeğine sağlık. Keşke siteyi henüz bilmeyenler için Google'da "motosiklet yakıt tüketimi" vs diye arattığımızda karşımıza ilk başlarda senin site çıksa.
Peyloride eline,emeğine sağlık. Keşke siteyi henüz bilmeyenler için Google'da "motosiklet yakıt tüketimi" vs diye arattığımızda karşımıza ilk başlarda senin site çıksa.
React-native ile ben de çıkarabilirim aslında iki tarafa, zaten native bir uygulama olmasına gerek yok bence. Çok basit işlemler yapıyor çünkü ve NextJS ile yazdığım için tüm componentler hazır sayılır. Ama işte markete eklemek sıkıntı, AppleStore'a $100 yıllık veremem şu an. Şu anki reklam gelirleri de çok komik bu arada Geçen ay 36 kuruş kazandırdı sağolsun.
Aslında bazı modeller için ilk sırada çıkıyor gerçekten (özellikle çok popüler olmayan modellerde). Bunun için biraz zamana ve tık alması lazım benim anladığım kadarıyla. Yıllardır ayakta olan sitelerin önüne geçmenin pek başka yolu yok maalesef. Teşekkürler yorumlar için
Bu yakıt tüketimleri bazen bana çok çelişkili geliyor yani aynı marka model motorlar aynı hız ve devirlerde farklı tüketim sonuçları veriyor.
Tabi bir çok değişken var; Hava, yol, lastik, kilo v.s uzar gider. Ama bu kadar fark normal değil gibi.
Örnek;
1.Motor Mt-25 : 6.vites-12bin devir-168km hız
Yakıt Tüketimi Anlık: 100km de 9,3 Litre
2.Motor Mt-25 : 6.vites-12bin devir-168km hız
Yakıt Tüketimi Anlık: 100km de 4 Litre
3.Motor Mt-25 : 6.vites-12bin devir-172km hız
Yakıt Tüketimi Anlık: 100km de 7,3 Litre
Bu arada anlık tüketimler baz alınmamalı, önemli olan toplam 100km de ne tükettiğidir mutlaka ama bana biraz çelişkili geliyor bu tüketim verileri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Yok mu bu durumun izahı
Hocam bu ekrandaki veriler anlık değil ki, en az 5-10 km yapınca değişiyor ve radikal bir gaz acma söz konusu olmadıkça da oynamaz. Eğer eleman daha bir kac saniye once yol kenarında duruyorken son hız denemesi cekmeye calısmak icin gaz actıysa bence 4 yazması normal ama üstteki fotoğraftaki gibi bütün otoban boyunca tapagaz gidip 9 yaktırıyorsa o da normal. Ki zaten bu hızda giderken göstergeyi telefonla cekmeye calısacak kadar sakatsa eleman böyle seylere kalkısması normal.
3 haftadır ortalama tüketimi sıfırlamıyorum. şuan 4,7 gösteriyor
Hocam bunlar topspeed videoları ben ekran görüntüsü aldım.
Yani adamlar pat diye gaz açmıyor, zaten tapagaz gidiyorlar.
Yani 3 motorun da durumu aynı, ani gaz açma değilde sabit tapagaz gitme durumu var.
Ekranda gözüken rakama anlık yakıt tüketimi diyorlar o yüzden o şekilde söyledim.
Yakıt tüketimini bu kadar dert etmeyin arkadaşlar, 5 lt/100 km ile 7 lt/100 km arasında oynasa oynasa 14 TL oynar ama alacağınız hazzın parasal karşılığı bunun çok çok üzerinde.
İzahı olmayan şeyin mizahi olur diyorsun yani hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Evet devirli kullanmak güzel ama benzinin litre fiyatını hatırlayana kadar
Şaka bi yana yakıt derdim yok sadece aynı marka model motorların farklı yakıt tüketimi dikkatimi çekti.
Marka:Hyosung
Model:GD250R
Vites:manuel
kullanım şekli: Spor
trafik durumu : Karışık
en son tüketilen yakıt miktarı: ( 6.4 ) 100km/litre (95 oktan)
Not: Ben spor kullanımda böyle yakan bir motor görmedim usta. 11 Lt deposu var zaten 170km'de bitiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)