Yamaha bws100 ile 5.1 lt ile 220km yaptım.
60km sabit hız, gereksiz gazlamalar yapmadan . trafik ışıklarında uzaktan yavaşlayarak kontak kapatarak .
Yamaha bws100 ile 5.1 lt ile 220km yaptım.
60km sabit hız, gereksiz gazlamalar yapmadan . trafik ışıklarında uzaktan yavaşlayarak kontak kapatarak .
yamaha
ybr
manual
4000-5000 bazen 10 000
40 ytl lik benzinle şu anda 470 km
85 - 90 arası yakıyor bence iyi
genel sonuçlara bakınca yakıt konusunda en cimri olan cbf 150 galiba
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
paylaşımın için teşekkürederim elegant bu diğer arkadaşları yanıltmasın biz fabrika verileri peşinde değiliz mühim olan kullanım koşulları ve model yılına göre kullanıcıların tüketimlerini buraya yazarak gerçek rakamlara ulaşılması
Herkes cebinden çıkan paraya göre km'de şu kadar para diye hesap yapmayı benimsemiş. Daha öncede yazılmıştır belki ama benzin fiyatları sürekli değiştiği için bu şekilde yazan arkadaşların tüketimleri hiçbir anlam ifade etmiyor bir kaç ay sonra. Ben de o sebepten o değerleri kayda geçmedim.
Aslında arkadaşlar km de ne kadar para yaktığını hesaplamak için daha çok uğraşıyor da olabilirler ama tek kıyaslanabilir metot
(X.X) lt / 100 km
Saygılar.
kawasaki er6-f
şu an rodajda
en fazla 8.000 devirde normal kullanımda 250-300 arasında ışık yanıyor.
5.000 deviri geçmessen 330km garanti.sanırım 13 lt benzinle olması lazım.
Drift Religion
Marka:aprillia
Model:leonardo 150 cc
vites:otomatik
kullanım şekli:normal
trafik durumu :karışık
en son tüketilen yakıt miktarı: (100km/4,8lt)
yakıt tipi kurşunsuz 95
yakıt dopsu 9,5 lt gösteriyor ancak ben 9 lt benzin aldığımı hiç hatırlamıyorum ...kırmızı ışık yanıkken 50 km daha yol yaptığım halde...aşağı yukarı bir depo ile 160 - 180 km arası yol yapar....
100 km 4,8 lt yakıt tüketimi sonucuna depoyu bir kaç kez doldurup ortalaması hesaplıyarak ulaştım....şehir içi ve şehir dışı eşit yol yapmışımdır....
Elegant ve ArgaT çok iyi toparlamışsınız; yalnız Elegant ın verilerinde bişey dikkatimi çekti, Beat için 3,3 lt demişsiniz bu Beat için yüksek bi değer sanırım.
TVS Fiero F2
10 lt ile 632 km
sakin uzun yol kullanımı
ortalama hız 50-60 km/s
100 km de 1.58 lt
***Bu motor çok güzel ,güçlü sağlam ekonomik
18000 km ye kadar kullandım sattım
Ybr den az yakıyo(iki adet ybr m vardı)
Şimdi CBF150 aldım ama TVS den fazla yakıyo gibi.Denemelerim devam ediyo
gilera gfr 125
13 lt depo
1 depoyla normal kullanımda 250 km
5 lt tüetim
sıkınca bide exup açınca hiç sormayın
GKN MOTORS
ELEGANT tüm bu başlığı tarayarak mı bu listeyi hazırladın yoksa kaynak oalrak başka yerlere de baktınmı. ellerine sağlık çok teşekkürler..
gt 250 ile cbf 500 un yakıt değerleri birbirine yakınmı yoksa bana mı öyle geldi
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
bende zongshen gy 200 var kendi üzerindeki kilometre göstergesi fazla fazla gösterdiğinden GPS kullanarak yaptığım testte 125km de depo doldurdum 5,55lt benzin aldım. demekki 100km de 4.16 gibi bişey yakıyor. şehir içi karışık kullanım.
Hayabusa kullanan yok mu?Yada yakıtı hakkında bilgisi varsa iyi olur.
benim ybr daha 600 km de ama 2 kere depo doldurdum şuanda yarım depo kaldı yani ortalaması 30 ytl ye 400 km yapıyo
Tüm başlığı tek tek taradım ve değerleri not ettim ama sadece lt/100 km cinsinden verilmiş olanları. Km de kaç kuruş yaktığı boyutuna giremedim malesef.
amcam hayabusa aldı kazalı ama yapıp satıyo eğer çıkarsa motor ben ölçer söylerim ama tahmini olarak yakıtı spor kullanımda 800ykr-900ykr civarında tabiki turbo yoksa varsa otomatik olarak 1250
kullanım klavuzlarından fazla yakıyor benim motorun kullanım klavuzunda 2.1 yazıyor uzun yolda 80-90 km hizla 4 lt yakıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)