Bence super olmuş
Kötü olmuş diyenlere aldırma. Kendi yaptığın şey her zaman güzeldir. Zamanla beğenmez daha iyisini yapmaya çalışır insan.
Elin yabancısı yapınca tasarım olur, biz yapınca tükaka. Daha da güzel çalışmalar bekliyoruz senden
teoride iyi düşünmüşsün de pratikte sıkıntı yaşamışsın sanırım aydınlatma problemini çözmen lazım
Farın sıcaklığıyla eriyip cama yapışır yakında rahat ol..
Aydınlatıyor mu far?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Çok basit olmuş biraz daha emek ister. Öncelikle içini doldur ezik büzük durmasın ve kestiğin köşeleri iyice düzelt acayip kötü duruyor hatta o kestiğin yerleri birşeyle kaplarsan iyi olur. Ağız kısmınıda kesmen lazım böyle yarım yalamak hoş değil. Beğendin mi yapar mısın dersen pek beğenmedim derim
Yani pek engellemiyor. Işığı kesmemesi için biraz büyük kestim. Şimdilik idare etsin benim hoşuma gitti ileride barkın abininkine benzer bişey yaptıracağım. Ve far tasında yuva açıp gözlere göre uzun ve kısayı yerleştireceğim. Bide beyaz olmasından dolayı sırıtıyor yarın boyayıp atarım fotoğraf Yapıcı yorum atanlara teşekkür ediyorum, dalga geçenlerede kızmıyorum ben olsam bende geçerdim
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Bence iyi fikir.
usta güzel olmuş benden bi tavsiye guaj boya yada sulu boya ile kırmızıya boya :D
turkish39 nickli abimizin motorunun farlardan bulabilirsen bunlardan al, daha kaliteli bir şey yap
kafa çalışıyor dostum sen beğeniyorsan gerisi boş. Bunun pikaçu versiyonunuda yaparsın sen. Hamile kadın yolda görse çocuğunu düşürür biraz sevimli bir şeyler yap mk
valla olmuş ;) tasarım 2tekere yakışıyor 45000liralık makinelerde köpekbalığı deseni bilmemne olunca ihtişamlı olur zaten demi e bizim adam yapmış işte daha ne olsun hem de 6liraya valla güzel olmuş
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Ben beğenmedim ama sen beğendiysen kimseye diyecek laf yok.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
Mundar etmişsin
Bu farlardan bi tanede ben sipariş ettim bakalım nasıl oacak far sade ve güzele benziyor
http://www.aliexpress.com/item/Free-...713915810.html
2 sefer çevirmeye girdim seyyar dolaşıyorlar arabayla birde arabayla önümü kesmeye çalışıyor sanki kaçacaz
Birde soruyor inşallah eksik evrağın ehliyetin yoktur diye baktı baktı bir şey bulamadı 1 gün arayla hemde :d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)