Çarpıpı kaçan taksici, aranıyor!
Reklamlar
-
Türkiye Motosiklet Platformu ve Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübünün geçtiği haberi sizlerle'de paylaşıyorum...
Beşiktaş Üsküdar İskelesi önünde Üniversiteli motosiklet tutkunu genç arkadaşımız Halis Tolgahan ÖZTÜRK 'e çarpan, 34 GZ 0915 Plakalı Harley Davidson marka motosikletini deviren, bu taksici daha sonra olay mahalinden kaçarak uzaklaşmıştır. Taksi plakası fotoğrafta açıkça görülmektedir. Gereğinin yapılması için emniyet birimlerini göreve davet ediyoruz. Taksinin Plakası 34 THR 86.
Motosikleter ezip, çarpıp geçebileceğiniz araçlar değildir! ÇARPIP KAÇMAK CİNAYETTİR!
Lütfen Paylaşalım, motosikletçi dostumuzun başına gelen bir gün sizin de başınıza gelebilir. Dayanışmamız arttıkça bize böyle muamele etmemeyi öğrenecekler.
Motosikleti süren arkadaşımızın hiç bir sorunu yoktur, sağlığı yerinde çok şükür.
Reklamlar
-
sıgorta dıye bırsey var neden kacarlar anlamıs degılım. arkadasada buyuk gecmıs olsun.
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
sıgorta dıye bırsey var neden kacarlar anlamıs degılım. arkadasada buyuk gecmıs olsun.
olduğu ne malum???
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
esnaf odası aranıp plaka sahibi öğrenilebilir aslında
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
istanbul ukome ye şikayet edilirse yasal işlem başlatılıyor arayıp bilgi verin.(babam taksici ordan biliyorum)
-
astorojna adlı üyeden alıntı
olduğu ne malum???
ıstanbul gıbı bır yerde sıgortasız gezecek taksıcı dusunemıyorum. soforun ehlıyetı yoksa veya alkollu ıse orasını bılemeyecem.
-
Büyük ihtimal ya ehliyeti yok yada diğer belgeleri
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
ıstanbul gıbı bır yerde sıgortasız gezecek taksıcı dusunemıyorum. soforun ehlıyetı yoksa veya alkollu ıse orasını bılemeyecem.
kesinlikle +1
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
http://iteo.org.tr/oneri-ve-sikayetler-sayfa-5
şikayet edin artık takip ediliyor otelci olduğum için karşılaşıyoruz şikayet ediyoruz ve yasalar caydırıcı olmasada en azından ufak tefekte olsa ceza alıyorlar.
-
Bu tür durumlarda mümkün oldugu kadar çok kişiyle şikayet etmekte fayda var.
Ben Taksiciler Odasına ve Trafik Şubeye fotografla birlikte mail attım.
Sizlerde yaparsanız daha iyi olur.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)