Dizliklerin yaptığı çizikleri nasıl giderebiliriz?
Reklamlar
-
Merhaba dostlar bugün dizliklerimin motoru güzelce çizdiğini gördüm ve baya üzüldüm :( bu çizikleri gidermek için bir bakım ürünü var mı? Tamamı olmasa bile belli ölçüde giderecek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
önceden bende dizlikle kullanırdım. naktımki depoyu çiziyor tam çizdiği yere folyo kaplattım. sende bu şekilde yapabilirsin
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
Merhaba dostlar bugün dizliklerimin motoru güzelce çizdiğini gördüm ve baya üzüldüm :( bu çizikleri gidermek için bir bakım ürünü var mı? Tamamı olmasa bile belli ölçüde giderecek yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tank pad bu işe yarıyor, özellikle yanada yapıştırılabilenler.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
motorunuzun markasi nedir
-
Asto kardeşim folyo kötü görüntü yapabilir bence ya. var mı senin makinaya ait fotoğraflar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Kefee kardeşim Tank pad var motorda ama yanlar için pad var mı ben bulamadım nette. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Honda CBR 250 R Siyah enigma kardeşim
-
kaydırmaz zımbırtılar (unuttum ismini) diye geçer, ss motorlarda işe yarıyor özellikle. dizi koyduğun yere yapıştırılıyor. arkadaşlar biraz daha açıklayıcı bilgiler verirler herhalde
-
merak etmeye başladım şu zımbırtıyı :D
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
Asto kardeşim folyo kötü görüntü yapabilir bence ya. var mı senin makinaya ait fotoğraflar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Kefee kardeşim Tank pad var motorda ama yanlar için pad var mı ben bulamadım nette. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Honda CBR 250 R Siyah enigma kardeşim
resim varda iş yerinde olduğum için atamıyorum. resim atsamda folyo olduğunu anlayamazsın. işin ehli birine çektirirsen orjinal gibi gözükür.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojna adlı üyeden alıntı
resim varda iş yerinde olduğum için atamıyorum. resim atsamda folyo olduğunu anlayamazsın. işin ehli birine çektirirsen orjinal gibi gözükür.
nick dikkatimi çekti :D rusçada dikkat et dikkatli ol demek değil mi ??
-
http://www.motosikletaksesuarlari.com/UFO-cift-Mafsalli-Dizlik-Depo-cizmeyen-Diz-Koruma_7921.html bu işe yararmı
-
"JEL DEPO PEDi" ismiyle aratırsanız veya sorarsanız bulabilirsiniz arkadaşlar.
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
nick dikkatimi çekti :D rusçada dikkat et dikkatli ol demek değil mi ??
doğrudur mojna, marojna, astorojna üçlüsününden dilime dolanmış bir kelime
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
o bi tekerleme gibi bişey zaten bizdeki ''değmesin yağlı boyaaa'' benzeri ama tekerleme değil sanırım astorojna marojna menya zovut enigma lasvidanyaa :D
-
Dizliğini pantolon altına giy olay bitsin.
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
astorojna marojna menya zovut enigma lasvidanyaa :D
Bende seni
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
-
90sdance adlı üyeden alıntı
Dizliğini pantolon altına giy olay bitsin.
...
-
"STOMPGRIP Traction Pad" olarak da aratabilirsiniz.
-
Bende de aynı motor ve aynı problem vardı muhtemelen bende olduğu gibi sizde de özellikle plastik kısım çizilmiştir herhalde ben sordum hiç bir sorun olmazmış. Isı tabancası ile yaptırılabiliyormuş.
Birde çok daha ucuz yolu var yaklaşık 10-15 tl ye carbon kaplama yaptırabilirsiniz.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
bu stomplar baya pahalı yanlış hatırlamıyorsam.Bende aynı dertten müzdaribim ucuz yollu denk getirirsem depoyu full deri kaplatıcam kurtulucam o dertten
Şeytan İcadı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)