Önlemini motoruna birşeyler yaparak değil dizliğine bir mantık düşünerek yapmalısın bence. motorunu bozma derim. Dizliğin temas eden yerlerine sert köpük deri parçası plastik gibi parçalar koyabilirsin.
Önlemini motoruna birşeyler yaparak değil dizliğine bir mantık düşünerek yapmalısın bence. motorunu bozma derim. Dizliğin temas eden yerlerine sert köpük deri parçası plastik gibi parçalar koyabilirsin.
tüm yorumlar bundan sonra için..
bu güne kadar olanlar için pasta yapmalısın..oto boyacılarda olur.kendin yapamazsan git bir oto boyacıya 5 dakikada halletsiin..çaresine sonra bakarsın..
dizliğin mafsal kısmına yumaşak plastik yapıştırabilirsin
vede bu en ucuzu bende almayı planlıyorum.
http://www.aliexpress.com/item/Fit-F...459903997.html
Tank Traction Padler baya güzel peki karbon kaplamalar çıkartılabilir mi bende bunu merak ediyorum yada çıkarırken boyaya zarar verir mi ?
ekspermesut dizliğim var kardeşim olmasa olabilirdi mantıklı yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
t.ederim tr_select kardeşim. Resimde fenaymış ama benimkisi siyah bunun gibi güzel durmaz.:(
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Carbon kaplama güzel durabilir aslında biraz araştırayım bunu bu da olabilir sağol BSY kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Oldu bile ramcixx :( keşke olmasaydı ama yapacak birşey yok önlem alacağım bundan sonraları için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
çok t.ettim canerol kardeşim bunlar güzelmiş ve de ucuz :D peki satıcı sağlam mı siparişte yamukluk olmasın bazen arkadaşlar bahsediyor istenilen ürün gelmiyormuş felan gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Doğru diyorsun bunu atladık galiba öylece kapatılmaz önce bunu yapmak lazım sağolasın Samet kardeşim t.ettim. )
aynı sorun bende de oluyor gerçi epeydir kullanmıyorum dizlikleri fakat pasta cila çözüyor o işi ;) çizikler çok derin olmadığı için kapanıyor 5m migroslarda bile bulabilirsiniz pasta cilayı ;)
Stomp Grip tek cozum bıraz pahalı ama :/
Dizliğin motora temas ettiği yere silikon ile yumuşak kumaş parçası yapıştırdım sorun giderildi.
kardeşim satıcı 804 işlem yapmış 99.2 iyi geçmişi var bence güvenilir.benim şimdiye kadar 40 50 işlemim oldu hiç başka ürün gelme işi olmadı.
Kaanurem önce pasta cila yapacağım sonra duruma göre belki şeffaf alırım ama olsun sonucunda motor bu at gibi sen ona bakarsın oda sana )
Banro aslında bunu satıcılar yaparken yapsa on numara olacak ama önce motoru çizdiriyorlar :D :D dediğin gibide olabilir ufak bir işlem bakalım önce pasta sonra yan pad bulamazsam belki senin dediğini yaparım.
Canerol hımm o zaman tamam abi önce pasta cilayı yapalım ucuz yollu bulamazsam oradan söylerim bende. çok sağol bu arada iyi bir pasta cila markası söyleyebilir misin bildiğin var mı
farecla G3..sarı plastik ambalaj...yuvarlak ,üstü konik...ıslata ıslata yaparsın pastanı...
https://www.google.com.tr/search?q=farecla+G3&client=firefox-a&hs=OFa&rls=org.mozilla:tr:official&channel=np&tb m=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GkUXU72HB4ep4ATXt oDQCQ&ved=0CDoQsAQ&biw=1024&bih=605
ihtiyacın olan boyutunu alabilirsin..biraz da pamuk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)